Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Προτάσεις και Σχόλια για το Διαγωνισμό της IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #475 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 01:41:35 πμ »
Σταύρο φαίνεσαι άτομο με ανοικτό μυαλό που θέλει να προσφέρει (και γιατί όχι, να αφήσεις εποχή) και θα ήταν χαρά και ευχαρίστησή μου να συνεργαστούμε.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #476 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 01:49:49 πμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #477 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:00:41 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Προτάσεις και Σχόλια για το Διαγωνισμό της IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #478 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 09:52:13 πμ »
Έτοιμο το νέο θέμα...  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #479 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 09:59:42 πμ »
Μπράβο Κωστή  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ξεκινώ με μια ιδέα-ερώτηση

Στις ξένες εκθέσεις δεν υπάρχει η κλάση "Εκτός Συναγωνισμού" αλλά υπάρχει αντίστοιχα η "Κατηγορία Κριτών" στην οποία εκθέτουν οι κριτές και φυσικά δεν συναγωνίζονται με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Σωστά ?

και να θυμίσω ότι πλεόν του ερωτηματολογίου, υπάρχουν ανάλογα θέματα και εδώ λίγο παραπάνω. Για δείτε τα για να πάρετε ιδέες  :wink:

::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #480 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:09:53 πμ »
Σωστά,εκτός ίσως του California Show (φιγούρα)δεν ξέρω σε άλλη έκθεση να υπάρχει "εκτός συμμετοχής". Υπάρχει ειδικός χώρος (display) όπου εκθέτονται οι δημιουργίες των κριτών,φυσικά εκτός συναγωνισμού. Μάλιστα στη Euro γίνεται και το παράδοξο κάποιος κριτής να μπορεί να διαγωνιστεί σε όποια κατηγορία θέλει εκτός από αυτή που κρίνει.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #481 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:11:44 πμ »
Εγώ θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Πέτρου. Θα ήθελα να δω μια έκθεση του κύρους αντίστοιχης Ευρωπαικής και με τους κατάλληλους κανονισμούς. Γιατί όχι να υπάρχουν και αρκετές ξένες συμμετοχές από φτασμένους μοντελιστές που σίγουρα ανεβάζουν το επίπεδο. Γιατι φίλοι μου να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Μπορεί φέτος να υπήρχαν πολλές συμμετοχές αλλά από πλευράς ποιότητας τα κομμάτια που ήταν πολύ καλά ήταν ελάχιστα σε κάθε κατηγορία. Ειδικά στα αρματικά.
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να προσελκυθεί και άλλος κόσμος να συμμετάσχει που πιστεύω το αποφεύγει μέχρι σήμερα λόγω χαμηλής ποιότητας των περισσότερων συμμετοχών.

Θα σταθώ ειδικά στα λεγόμενα του Πέτρου σχετικά με την κρίση των μοντέλων. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουν οι συμμετέχοντες τα αποτελέσματα. Αυστηρή κριτική επιτροπή με άτομα που έχουν γνώσεις στο εκάστοτε αντικείμενο, και μοντελιστικές και ιστορικές. Στο διαγωνισμό της IPMS UK πέρυσι μέτρησα πάνω από 15 άτομα κριτική επιτροπή! Και μην μου πείτε πως δεν υπάρχουν άτομα!

Ύστερα τα σεμινάρια είναι ένας καλός τρόπος να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του κόσμου και να έχεις έξτρα συμμετοχές. Κόσμος να δείξει τεχνικές υπάρχει!

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #482 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:12:37 πμ »
Μπράβο Κωστή  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ξεκινώ με μια ιδέα-ερώτηση

Στις ξένες εκθέσεις δεν υπάρχει η κλάση "Εκτός Συναγωνισμού" αλλά υπάρχει αντίστοιχα η "Κατηγορία Κριτών" στην οποία εκθέτουν οι κριτές και φυσικά δεν συναγωνίζονται με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Σωστά ?

και να θυμίσω ότι πλεόν του ερωτηματολογίου, υπάρχουν ανάλογα θέματα και εδώ λίγο παραπάνω. Για δείτε τα για να πάρετε ιδέες  :wink:

Σ.Σ.

Πολύ σωστά!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #483 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:30:06 πμ »
Μου προκαλεί εντύπωση πως ενώ έχουν γίνει εκθέσεις στην Ελλάδα διεθνούς κύρους (Star Club κλπ) αυτό δεν έχει παραδειγματίσει την IPMS. Εάν η φιγούρα μπόρεσε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο (γιατί πόσοι είναι οι φιγουράδες στην Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους μοντελιστές) φανταστείτε τι μπορεί να κάνει μία IPMS με τόσο back up. Ενώ από θέμα οργάνωσης,μηχανοργάνωσης έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο εντούτοις το εκθεσιακό θέμα έχει παραμείνει σε άλλες εποχές 80's,90's.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #484 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:46:32 πμ »
Μια μικρη παρενθεση....εγω θελω να κατεβασω τα μοντελα μου σαν εκθεση ...δεν με ενδιαφερει να διαγωνιστω ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ ???? η μαλλον επηρεαζει ???
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος anivasgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #485 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:51:40 πμ »
Καλημέρα σε όλους. Διαβάζω τις σκέψεις σας και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Νομίζω οτι μπορεί ένα event επιπέδου που να συναγωνίζεται τα ξένα πρότυπα. Να τολμήσω  :oops: να ρίξω μερικές ιδέες και ας τις πάρει το κύμα;

1. Θα μπορούσε η έκθεση να γίνει σε κάποιο χώρο μεγάλων διαστάσεων όπου θα μπορούσαν άραγε να φιλοξενηθούν και παραγματικά εκθέματα .π.χ. Τατόι ;

2. Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου / χρόνου, θα μπορούσαν άραγε να βιντεοσκοπηθούν σεμινάρια για διάφορα θέματα και τεχνικές και να παίζονται σε πάνελς καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πέρα απο κάποια live ;

3. Θα μπορούσε να γίνει ίσως πρόσκληση προσώπων με σκοπό παρουσιάσεις / συζητήσεις όπως π.χ. Mig Jimenez (λέω τώρα  :lol:) που θα λειτουργούσαν σαν κράχτης και για μη ελληνικές συμμετοχές.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #486 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:10:32 πμ »
Μου προκαλεί εντύπωση πως ενώ έχουν γίνει εκθέσεις στην Ελλάδα διεθνούς κύρους (Star Club κλπ) αυτό δεν έχει παραδειγματίσει την IPMS. Εάν η φιγούρα μπόρεσε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο (γιατί πόσοι είναι οι φιγουράδες στην Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους μοντελιστές) φανταστείτε τι μπορεί να κάνει μία IPMS με τόσο back up. Ενώ από θέμα οργάνωσης,μηχανοργάνωσης έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο εντούτοις το εκθεσιακό θέμα έχει παραμείνει σε άλλες εποχές 80's,90's.

Χρήστο, το "διεθνές κύρος" μιας έκθεσης είναι σχετικό και νομίζω δεν μπορούμε να το ορίσουμε απόλυτα με αντικειμενικά κριτήρια.
Παίζει μεγάλο ρόλο το θεμα της προβολής και του πλασαρίσματος της όποιας διοργάνωσης, οι καλές δημόσιες σχεσεις ιδίως με τις ξένες εκθέσεις αντίστοιχου "διεθνούς κύρους" ακόμη και οι χορηγοί (οικονομικής βοήθειας ή επικοινωνίας).
Εαν μόνο κριτήριο είναι τα "μοντέλα διεθνούς κύρους", νομίζω η εμφάνιση και μόνο (στην έκθεση μας) μοντέλων όπως των καλών φίλων Μ.Τσώνου, Α.Πολύζου, τα φετινά διαγωνιζόμενα και βραβευμένα "αστέρια" της έκθεσης του Κ.Πατσαρού, του Μ.Παπαδάκη, του Ν.Πολυχρονόπουλου, του Γ. Φουντούκου, του Γ. Δόξα, του Β.Βασιλόπουλου αλλά και της υπόλοιπης παρέας (μη με παρεξηγήσουν που δεν αναφέρω τα ονόματα τους είναι όλοι φίλοι καλοί  ::salut::) που κάθε χρόνο συμμετέχει με στάνταρ επιτυχίες στη μεγαλύτερη έκθεση πλαστικομοντελισμού του κόσμου (IPMS UK - Scalemodelworld / Telford) στις πιο ανταγωνιστικές διεθνώς κατηγορίες και με συνεχή , σταθερή παρουσία στην κορυφή, τότε και η δική μας έκθεση, είναι ανάλογου κύρους.
Ξέρω ότι δε φτάνει όμως μόνο αυτό. Χρειάζονται κι άλλα για τα οποία γίνονται ήδη ενέργειες αλλά χρειάζεται και η βοήθεια όλων:wink:

Μια μικρη παρενθεση....εγω θελω να κατεβασω τα μοντελα μου σαν εκθεση ...δεν με ενδιαφερει να διαγωνιστω ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ ???? η μαλλον επηρεαζει ???

Εσύ Αποστόλη παίζεις στην κατηγορία των Κριτών  :lol: τι το παιδεύεις  :wink:

Καλημέρα σε όλους. Διαβάζω τις σκέψεις σας και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Νομίζω οτι μπορεί ένα event επιπέδου που να συναγωνίζεται τα ξένα πρότυπα. Να τολμήσω  :oops: να ρίξω μερικές ιδέες και ας τις πάρει το κύμα;

1. Θα μπορούσε η έκθεση να γίνει σε κάποιο χώρο μεγάλων διαστάσεων όπου θα μπορούσαν άραγε να φιλοξενηθούν και παραγματικά εκθέματα .π.χ. Τατόι ;

2. Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου / χρόνου, θα μπορούσαν άραγε να βιντεοσκοπηθούν σεμινάρια για διάφορα θέματα και τεχνικές και να παίζονται σε πάνελς καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πέρα απο κάποια live ;

3. Θα μπορούσε να γίνει ίσως πρόσκληση προσώπων με σκοπό παρουσιάσεις / συζητήσεις όπως π.χ. Mig Jimenez (λέω τώρα  :lol:) που θα λειτουργούσαν σαν κράχτης και για μη ελληνικές συμμετοχές.

φίλε ανίβα ωραίες ιδέες και μάλιστα αν και είναι νωρίς και δεν πρόκειται να πω περισσότερα για την ώρα,
το πρώτο ...ψήνεται και συντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση,
το δεύτερο έγινε ήδη και δοκιμαστικά μπορείς να το δεις στα ΝΕΑ Νο20 που μολις κυκλοφόρησαν (στην έκθεση)
το τρίτο το επιχειρήσαμε αλλά ....κοστίζει. η επίσκεψη ενός "μοντελο-celebrity" για την έκθεση μας στοιχίζει απο 900-1000 ευρώ και άνω. είναι καλή περίπτωση αλλά μόνο με χορηγό γιατί διαφορετικά τα εισητήρια που θα απαιτηθούν  για να καλύψουν το κόστος δεν ξέρω τι αποδοχής θα τύχουν στη χώρα μας.
σε ευχαριστούμε για τις ιδέες πάντως

Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #487 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:13:16 πμ »
Αποστόλη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες επηρεάζει αλλά ξέρω πως ως διαγωνιζόμενος ανεβάζεις το επίπεδο της έκθεσης,σεβαστή η επιθυμία σου αλλά η δουλειά σου πρέπει να διαγωνίζεται γιατί έτσι ο νέος γίνεται καλύτερος προσπαθώντας να σε φτάσει. Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει το μετάλλιο ή η κρίση γενικότερα αλλά και διαγωνιζόμενος να είσαι δεν αλλάζει κάτι,το επίπεδο της δουλειάς σου δεν αλλάζει,παραμένει σε υψηλό επίπεδο.
Anivasgr οι προτάσεις σου είναι όντως για ένα show ξεχωριστό όπως κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει η έκθεση της IPMS και συμφωνώ μαζί σου.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #488 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:21:16 πμ »
Σταύρο εάν δεν συνεργαστείς με τα μαγαζιά τα οποία ως χορηγοί θα αναλάβουν μέρος των εξόδων (ή και όλα) για την φιλοξενία 1-2 ξένων μοντελιστών είναι όντως δύσκολο,αλλά υπάρχουν μοντελισταράδες Έλληνες οι οποίοι μπορούν να κάνουν σεμινάρια.
Όταν αναφέρω το διεθνές κύρος δεν μιλάω για μοντέλα,μιλάω για την γενικότερη παρουσίαση η οποία αφορά events,στολισμό του χώρου με πίνακες,στολές,οχήματα,σεμινάρια κλπ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #489 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:25:05 πμ »
Αποστόλη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες επηρεάζει αλλά ξέρω πως ως διαγωνιζόμενος ανεβάζεις το επίπεδο της έκθεσης,σεβαστή η επιθυμία σου αλλά η δουλειά σου πρέπει να διαγωνίζεται γιατί έτσι ο νέος γίνεται καλύτερος προσπαθώντας να σε φτάσει. Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει το μετάλλιο ή η κρίση γενικότερα αλλά και διαγωνιζόμενος να είσαι δεν αλλάζει κάτι,το επίπεδο της δουλειάς σου δεν αλλάζει,παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Χρηστο μου τα παραλες αλλα σε ευχαριστω ουτως η αλλως :oops: :oops: :oops: :oops:......αν ο νεος δει τη δουλεια καποιου που ειναι πολυ καλη θα προσπαθησει να το φτασει για το μεταλλιο που πηρε η για τη δουλεια αυτη καθαυτη ????

Αποσυνδεδεμένος anivasgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #490 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:28:19 πμ »
Οντως το κόστος είναι μεγάλο και θα πρέπει να καλυφθεί και απο χορηγούς.
Πάντως αν σκεφτείτε οτι εγώ ήμουν έτοιμος να πάω Euromilitaire αν γινόταν σε κάποιο πιο κεντρικό σημείο, μόνο και μόνο για το μέγεθος της, απο πλευράς αντικειμένων, θεμάτων κ.λ.π. γιατί να μην κάνει το ίδιο και κάποιος ξένος, αν όχι βορειοευρωπαίος έστω βαλκάνιος... για αρχή και κατόπιν έρχονται και τα άλλα.

Πάντως να πω κάτι. επειδή διαβάζω πολλά φόρουμ ειδικά ξένα, το επίπεδο μας έιναι πολύ υψηλό, μα πάρα πολύ υψηλό και αυτό πρέπει να το εκμεταλευτούμε.

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #491 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:29:59 πμ »

Spoiler (hover to show)
Πρώην Hartman

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #492 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:31:42 πμ »
Ο ανταγωνισμός είναι που φέρνει τη βελτίωση (βασικός κανόνας),ένα μοντέλο εκτός συμμετοχής το κοιτάς και προχωράς αλλά ένα μοντέλο εντός συμμετοχής θες να το νικήσεις,είναι η φύση του ανθρώπου έτσι.
Φέτος στη Euro έκανε διέλευση ένα Spitfire,υπήρχε ένα Pz 4 και ένα Panther,τι να πω,όσοι είμασταν εκεί μας φύγαν τα σαγόνια.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #493 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:32:42 πμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #494 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:35:28 πμ »
Ο ανταγωνισμός είναι που φέρνει τη βελτίωση (βασικός κανόνας),ένα μοντέλο εκτός συμμετοχής το κοιτάς και προχωράς αλλά ένα μοντέλο εντός συμμετοχής θες να το νικήσεις,είναι η φύση του ανθρώπου έτσι.

ουπς..(Τα γελια πηγαιναν για τον Δημητρη)

Εσυ αν δεις κατι που ειναι πολυ ωραιο το προσπερνας ????ασχετα σε τι κατηγορια ειναι.......

Μιλαμε μονο για τους διαγωνιζομενους η και για τους θεατες ????

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #495 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:41:52 πμ »
O vέος διαγωνιζόμενος θα το χαζέψει το κομμάτι σου,θα το μελετήσει αλλά ο νέος δεν έχει οδηγό και χρειάζεται τέτοιον,χρειάζεται πρότυπο.Όταν είσαι εκτός δεν σε έχει πρότυπο για να ξεπεράσει.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #496 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:46:24 πμ »
Αποστόλη θα στο πω ποδοσφαιρικά,εάν ο Μαραντόνα ήταν εκτός συμμετοχής και δεν έπαιζε με τους νέους δεν θα υπήρχε το κίνητρο στους νέους ποδοσφαιριστές να του μοιάσουν και να τον ξεπεράσουν,καταλαβαίνεις; Με την αντιπαράθεση γίνεσαι καλύτερος,με τον ανταγωνισμό μέσα στο γήπεδο και στην περίπτωσή μας πάνω στον πάγκο.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #497 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:50:02 πμ »

Εσύ Αποστόλη παίζεις στην κατηγορία των Κριτών  :lol: τι το παιδεύεις  :wink:
 ::salut:: Σ.Σ.

και για ....τιμωρία σου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: θα είσαι ισόβιος

επαναλαμβάνω - κατά την άποψη μου πάντα - ότι μια έκθεση αντλεί το κύρος της ΚΑΙ από τα μοντέλα που διακρίνονται σε αυτήν

αν υπάρχουν εξαιρετικά μοντέλα ΕΚΤΟΣ, το "πρόσωπο" της προς το ευρύ κοινό, που είναι τα βραβευμένα, αλλοιώνεται
και δημιουργείται και σύγχυση, μια και δεν μπορείς να εξηγήσεις σε όλους όσους θα δουν τα εκθέματα και τα βραβευμένα, είτε στην έκθεση, είτε σε φόρουμ-περιοδικά, ότι κάποια δεν συμμετέχουν σε διαγωνισμό και για αυτό δεν βραβεύτηκαν

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #498 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 12:01:35 μμ »
Το όραμα για μια έκθεση διεθνούς κύρους και υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα αν και αρχικά ακούγεται ελκυστικό προσκρούει σε αρκετά προβλήματα και κρύβει και κάποιες παγίδες. Εξηγούμαι:

1. Αυξημένο οικονομικό κόστος διεξαγωγής της έκθεσης. Αν αυτό είναι δυνατό να καλυφθεί από τους χορηγούς (μάλλον δύσκολο) έχει καλώς, αν όμως πρέπει να μετακυλιστεί στα μέλη της IPMS ή και στους συμμετέχοντες γενικότερα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

2. Όσον αφορά το επίπεδο των συμμετοχών αυτό γενικά ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο. Ελιτίστικες στρατηγικές για περιορισμό των απονομών διακρίσεων με στόχο την άνοδο του επιπέδου θα έχουν σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό των συμμετοχών. Η δικαιολογία ότι κάποιοι κορυφαίοι μοντελιστές δεν συμμετέχουν λόγω του χαμηλού επιπέδου των εκθεμάτων δεν νομίζω ότι ευσταθεί καθώς υπάρχει και η κατηγορία πεπειραμένων.

3. Όποιος θέλει να συμμετάσχει ως εκτός συναγωνισμού, πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να το κάνει.

4. Τέλος, κατά την προσωπική μου άποψη καλύτερα να έχεις μία έκθεση με 450 μέτρια-καλά Μοντέλα και 10 <<αστέρια>> παρά με 150 μέτρια-καλά και 30 << αστέρια>>. ʼλλωστε πρωταρχικός στόχος της IPMS είναι η διάδοση του Μοντελισμού και όχι η άνοδος του επιπέδου. Το τελευταίο είναι κάτι που ούτως η άλλως γίνεται για πολλούς και διάφορους λόγους.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #499 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 12:06:29 μμ »
 οι εκθεσεις Γινονται και θα γινονται ,στοχος ειναι το" κυρος " καθε εκθεσης οτι και αν προυποθετει αυτο ,το πληθος σε συνδυασμο με το επιπεδο των συμμετοχων
και ο "εξαναγκασμος"ελληνων και ξενων προς συμμετοχη και παρακολουθηση του event
 "εξαναγκασμος" λοιπον και στοχοποιηση προς   διευρυνση του κοινου γινεται με τα ΜΜΕ
δυσκολο? ισως ναι (ισως και οχι) επομενως προχωρας σε δευτερο τομεα διαδοσης ας πουμε σχολεια κλπ
Κυριοι προ ημερων ανοιξε ενα τοπικ που κατα βαση διαπραγματευοταν""πως αντιδρουν οι γυρω μας οσον αφορα το χομπυ μας"
τα γραφεντα δεν νομιζω να ηταν κολακευτικα η ευχαριστα
η Μαγικη λεξη ειναι διαδοση τοτε και μονο οι εκθεσεις αναγκαστικα θα γινονται "μεγαλυτερες και καλυτερες"                    

Tags: