Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
Νομίζω ότι για τις εκθέσεις πλέον της IPMS δεν ισχύει πια η παροιμία "κάθε πέρσι και καλύτερα" αλλά "και του χρόνου ακόμη καλύτερα".Σας το-μας το εύχομαι ολόψυχα.Μπράβο σε όλα και κυρίως σε αυτούς που πραγματικά με προσωπικές στερήσεις κατάφεραν αυτό που όλοι σήμερα επαινούμε.Να είστε όλοι καλά και τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρίπτονται... ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη (ή μη) της IPMS, που ασχολήθηκαν με την έκθεση. Το στήσιμο ήταν καταπληκτικό, όλοι ήσασταν ευγενέστατοι και παρόντες σε κάθε σημείο της έκθεσης προκειμένου τα μοντέλα να είναι ασφαλή.

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα κάποιους από εσάς και επίσης που συνάντησα άλλους που ήδη γνώριζα. Έμεινα εντυπωσιασμένος από την απλόχερη και φιλική "παροχή" μοντελιστικών πληροφοριών από όλους σας. Μπράβο σας γι' αυτό.

Και του χρόνου να είστε καλά, να "τρέξετε" για μια έκθεση ακόμα καλύτερη από την φετινή.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Όντως η έκθεση ήταν πάρα πολύ καλή και οι συμμετοχές αξιόλογες.Δυστυχώς τα θέματα φαντασίας ελάχιστα κι εξαφανισμένα.Ελπίζω του χρόνου να είναι περισσότερα από ένα ρομπότ ( Απίστευτη λεπτομέρεια παρεπιπτόντως ) και μερικά έτοιμα κιτ διαστημοπλοίων.ʼντε ρε παιδιά καμμιά σκρατσιά σκάι φάι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Καλησπέρα κι από εμένα. Μου είναι δύσκολο, να ξεκινήσω από κάπου και να τελειώσω κάπου αλλού αυτό το μήνυμα. Θα τα πώ όπως μου βγαίνουν και βλέπουμε.

Πρώτα από όλα, μια τεράστια συγνώμη από όλους σας, μέλη, ΔΣ, ΟΕ, επισκέπτες και εκθέτες, για το λάθος μου/μας, που δεν επέτρεψε να τελειώσει η έκθεση, όσο ωραία κύλισε. Σας υπόσχομαι να μη συμβεί στο μέλλον. Πολύτιμη εμπειρία, έστω και αν είναι αρνητική. Σε αυτές τις 5 μέρες, μου έσπασαν το αμάξι, ήμουν κάθε βράδυ με πονοκέφαλο από την υπερένταση και κατάκοπος, σήμερα κλείστηκα έξω από το αμάξι μου(το έκανα και αυτό), και κάπου κάπου έχανα και τη μπάλα, σε σημείο, να μάθω σήμερα τελικά ποιοί βραβεύθηκαν ως καλύτερο Ελληνικά Θέματα και BOS(σκεφθείτε σε τι κατάσταση ήμουν, που ξέχασα να ρωτήσω). Όλα αυτά όμως δε μετράνε μία δεκάρα, μπροστά...

στη χαρά που είδα έστω και αλαφιασμένος δεκάδες γνωστούς και φίλους, από κάθε σχεδόν γωνιά της Ελλάδας, και κάποιους έξω από τα σύνορα(Τάσο και Χάρη τιμή μας που βρεθήκατε κοντά μας), που γνώρισα μεγαθήρια του Ελληνικού μοντελισμού, όπως ο Μ. Τσώνος, κ.α., που με το βλέμμα τους μου έδειξαν ότι κάτι παραπάνω καταφέραμε από την προηγούμενη έκθεση, αν και νεούδια οι περισσότεροι στο ΔΣ. Από την ανακούφιση, ότι όλοι σχεδόν, οι εκθέτες, ακόμα και όταν γινόταν τις τρελής μπροστά στη γραμματεία είχαν υπομονή μέχρι να εξυπηρετηθούν. Σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε ή αποφασίσατε να μας στηρίξετε με τη συνδρομή σας. Εύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός να σας επιστρέψουμε πίσω στο 10πλάσιο μία IPMS υπόδειγμα για όλους τους μοντελιστικούς συλλόγους του κόσμου, που με περηφάνια θα λέτε ότι είστε μέλη της. ::keep_mod::

στην ικανοποίηση να βλέπω μοντελιστές από συλλόγους όλης της Ελλάδας, να παρευρίσκονται στον ίδιο χώρο και να συζητούν, και να πάνω από όλα να συμφωνούν σε πάρα πολλά, κυρίως στο πώς πρέπει να οργανωθούμε και να συνεργαστούμε. Πάτρα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Σύρος, Χανιά, Καβάλα, Ιωάννινα Ρέθυμνο, Ηράκλειο. Εύχομαι με αλληλοστήριξη και αλληλοκατανόηση, να βρούμε τη χρυσή τομή, που θα κάνει τον Ελληνικό μοντελισμό παγκόσμια γνωστό ::icon_thumright::

στην ευγνωμοσύνη, που νιώθω για τα παιδιά με τα θαλασσί μπλουζάκια, δηλαδή στους(σειρά τυχαία),
Ηλία Β., Δημήτρη Κ., Δημήτρη Σ., Τριαντάφυλλο Μ., Αποστόλη Ο., Γιώργο Θ., Γιώργο Φ., Αλέξη Β., Μύρων Γ., Κώστα Σ., Φώτη Π., Χρήστο Σ., Ιάσων Δ., Μιχάλη Σ., Λάμπρο Μ., Δημήτρη Τ., που χωρίς δισταγμό και αμφισβήτηση, πάντα με χαμόγελο και προθυμία, ακολουθούσαν τις εντολές μας και ότι τους ζητούσαμε, από οδηγίες μέχρι βοήθεια. Ότι και να πώ θα είναι λίγο. Εύχομαι να τους έχουμε πλάι μας και του χρόνου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

στους συναδέλφους στο ΔΣ της Ένωσης, που με υπομονή ανεχθήκαμε ο ένας τις παραξενιές του άλλου, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε κατά γενική ομολογία ένα ελκυστικότατο αποτέλεσμα. Το πρόεδρο Σ. Σουλή για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, τον ταμία μας Μ. Λεονταρίδη, για την βοήθειά του όπου  η απειρία μου, δημιουργούσε πρόβλημα, τον Γ. Δόξα, που αγόγγυστα φωτογράφιζε τον ορυμαγδό μοντέλων που στέλναμε στο photobouth, και που όποτε τον έβλεπα στο τραπέζι δεξιά μου ηρεμούσα και συνέχιζα, τον Σ. Κωνσταντινέα για τις ατάκες του που θα μείνουν στην ιστορία και το τρέξιμο που έριξε, τον Ο. Σιακετάνο, που μου χαμογελούσε και ήξερα ότι πάω καλά, τον Φ. Φιλιππόπουλο, που βοήθησε στην προβολή του συλλόγου και της έκθεσης. ::salut:: ::salut:: ::salut::

και τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον τεράστιο σε οποιαδήποτε πρακτική και θεωρητική διάσταση Γ. Κοντογιάννη, τον φίλο μας gkontog, που έκανε πραγματικότητα τη μηχανογράφηση της έκθεσης, που έλυνε όποιο πρόβλημα εμφανιζόταν σε αυτή, σε dt χρόνο, που έμεινε ακίνητος και αεικίνητος στην καρέκλα του δίπλα μου, 5 μέρες, χωρίς να πεί ούτε μία φορά ότι κουράστηκε, που έμεινε μαζί μας κάποια από τις μέρες μέχρι τις 9 το βράδυ δουλεύοντας σκληρά, αντί να πάει σπίτι του και στο παιδί του που είχε γενέθλια, και που ο Θεός να μας έχει καλά, θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο βήμα του χρόνου. Γιώργαρε, είναι ΤΙΜΗ μου να με αποκαλείς φίλο. ::proskino::::proskino::::proskino::::proskino::::proskino::

ΥΓ. Επίσης ένα ευχαριστώ στα καταστήματα και τους επαγγελματίες του χώρου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και που δέχθηκαν να δοκιμάσουμε, (με επιτυχία και για εμάς και για αυτούς), να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο, από τα εκθέματα.
ΥΓ2. Για την κατανόηση, ευχαριστώ και τους αδελφούς μου, Viper, Arcadio και Mmaker, μιας και έχω αμελήσει τελευταίως και ελέω έκθεσης τα καθήκοντά μου στο Modelclub.  ::salut::
ΥΓ3. Ενημέρωση ακριβή για το ποιοι και με τι βραβεύθηκαν θα έχετε όλοι σύντομα, όπως και τα τελικά νούμερα της έκθεσης.  :wink:
ΥΓ4. Μπείτε όλοι στον κόπο για την επόμενη έκθεση να κάνετε preregistration. Θα λύσει τα δικά μας χέρια, και εσείς θα γλυτώσετε πολύ χρόνο μπροστά από την γραμματεία. :wink: :wink: :wink: :wink:

Καληνύκτα σε όλους. Πάω να λιώσω στο κρεβάτι μου. ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος SKAMMAN

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΣΥΡΟΣ
  • ΠOΙΟ ABRAHMS? CORNET-E Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια σε όλους και κυριώς στα παιδιά της ΟΕ καθώς και σε όσους ασχολήθηκαν με την οργάνωση της έκθεσης. Πραγματικά νιώθω καταπληκτικά που έκανα το ταξίδι να ερθω . Είδα πολλούς γνωστούς και φίλους και θαύμασα καταπληκτικά μοντέλα. Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου και θα προσπαθώ να μην την αθετήσω ποτέ .-να είμαι πάντα παρών σε μια τέτοια διοργάνωση-
και πάλι συγχαρητήρια. αξίζετε άπειρα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολλά μοντέλα στο κουτί, λίγα στη βιτρίνα!

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
Συγχαρητήρια και από μένα πρωτίστως στους 200+ εκθέτες φίλους, γιατί -όπως γράφτηκε παραπάνω- σε αυτούς ανήκει  η 28η έκθεση ::eusa_clap::

Eίχα την τύχη φέτος να συμβάλω, έστω και στο ελάχιστο, στο στήσιμο της έκθεσης, φορώντας το "γαλάζιο" μπλουζάκι με το λογότυπο της IPMS στην πλάτη.

Δύο γεγονότα μου έκαναν εντύπωση αυτές τις μέρες και αυτά απομονώνω...
Το πρώτο ήταν η άφιξη γνωστών μοντελιστών και δικτυακών φίλων εδώ στο MC από άλλες πόλεις της Ελλάδας, από Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Ρέθυμνο και Σύρο αλλά -πολύ περισσότερο- βέβαια από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, πράγμα πολύ εντυπωσιακό που καταδεικνύει ότι η αγάπη για τον μοντελισμό είναι ικανή να εκμηδενίσει τις αποστάσεις όσο τεράστιες κι αν  αυτές φαίνονται στον χάρτη. Μπράβο τους!

Το δεύτερο ήταν αυτό στο οποίο έγινα μάρτυρας, όταν ένας κύριος, γύρω στα 60+, με εμφανώς προβλήμα στη βάδιση, με πλησίασε και με ρώτησε εάν γνώριζα συνάδελφο να του υποδείξω προκειμένου να τον βοηθήσει να αποτελειώσει τις μισοτελειωμένες φιγούρες που εκείνος λόγω των προβλημάτων υγείας του αδυνατούσε να κάνει...

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope

Το δεύτερο ήταν αυτό στο οποίο έγινα μάρτυρας, όταν ένας κύριος, γύρω στα 60+, με εμφανώς προβλήμα στη βάδιση, με πλησίασε και με ρώτησε εάν γνώριζα συνάδελφο να του υποδείξω προκειμένου να τον βοηθήσει να αποτελειώσει τις μισοτελειωμένες φιγούρες που εκείνος λόγω των προβλημάτων υγείας του αδυνατούσε να κάνει...

Με τον κύριο αγοράζαμε απο το ίδιο περίπτερο,εγώ ένα bf110 και αυτός μια φιγούρα.Όντως ήταν πολύ συγκηνιτικό να το βλέπεις και φυσικά μάθημα ζωής:το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει απο κάτι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Πολλά μπράβο στον κύριο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Αξιότιμε και αγαπητέ Σωτήρη, ο εν λόγω μοντελιστής-αρματάς απλά ξέρει να θαυμάζει το ωραίο ακόμη και αν είναι αεροπλάνο.
 :mrgreen:
Στο μέλλον όταν θα τραβάω φωτογραφίες θα προσέχω ποιός με παρακολουθεί.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Η φετινή έκθεση της IPMS Hellas είναι πια ιστορία. Θα προσπαθήσω να κάνω έναν απολογισμό και να φτιάξω ένα ισοζύγιο με τα θετικά και τα αρνητικά σημεια της εκθεσης όπως τουλάχιστον τα είδα εγώ. Λοιπόν ξεκινάω.

Αρνητικά
1. Ο χώρος των καταστημάτων έξω απο την αιθουσα ήταν μικρός με αποτελεσμα να μην υπάρχει πλήρης ελευθερία κινήσεων κοινώς στριμοξιδι  :mrgreen:
2. Η τελετή απονομής ηταν προβληματική. Ειναι κρίμα μια τόσο ωράια εκθεση να μην τελειώσει με τον τρόπο που της αξίζει. ʼλλωστε είναι κιονώς αποδεκτό οτι η τελευταια εντύπωση είναι αυτή που μενει.

Θετικά
1. Ηψηλή ποιότητα εκθεμάτων
2. Μεγάλος αριθμός εκθεμάτων
3. Μεγάλος αριθμός εκθετών
4. Μεγάλος αριθμός επισκεπτών (σχετικών, ασχέτων και κυρίως παιδιων)
5. Καταπληκτική οργάνωση και πολλες καινοτομίες.
6. Εξαιρετική συμπεριφορά  του ΔΣ. Πάντα με χαμόγελο, πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν για το οποιδήποτε θεμα.
7. Καταπληκτική συμπεριφορά των παιδιών με τα "γαλάζια". Ευγενικοτατοι και παντα φιλικοίι.
8. Απουσία γκρινιας μουρμούρας απο τον κόσμο
9 Απουσία διαπληκτισμών.  παρατράγουδων κ διενέξεων
10. Υπέρχη ατμόσφαιρα, ευχάριστο κλίμα, χιουμοριστική διάθεση, φιλική συμπεριφορά.....και.... και..... και...και  ένα σωρό άλλα θετικά που μπορεί να βρεί κανείς. Πάνω από όλα υπήρχαν καλές κ αγαθές προθέσεις απο όλους για προσφορά και συνεισφορά στο να κάνει ένα βήμα μπορστά ο Ελληνικός μοντελισμός.

Τελικό συμπέρεασμα
Το ισοζύγιο του απολογισμού έχει.... το πολύ πολύ  2 αρνητικά και δεκάδες θετικα, αρα είναι απόλυτα θετικό.

Που σημαινει:
Ο 28 ος διαγωνισμός της IPMS Ελλάδος ήταν ο πιο επιτυχιμένος διαγωνισμός της χιλιετίας που διανουουμε.

Και επειδη είμαστε στην αρχή της χιλιετίας, και επειδή τα παιδία της Ipms είναι μια μεγάλη παρέα, αλλα και επειδή η ιστορία γραφεται από τις παρέες, οι επόμενες εκθέσεις έιμαι απόλυτα σίγουρος οτι θα έιναι ακόμα καλύτερες και θα γραψουν ιστορία.

Συγχαρητήρια σε όλους .   

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Σίγουρα προσέξατε το υπέροχο κίτρινο ανδροειδές ρομπότ που πήρε και χρυσόσ την έκθεση  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

πόσοι ξέρατε ότι είνα πλήρως λειτουργικό και κάνει ...αυτά ;

&NR=1

:shock: :shock:
Συγχαρητήρια στο δημιουργό του , Δημήτρη Καλυβιώτη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος stratos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ...
  • modelclub.gr
Καλημέρα και απο μένα.
Για άλλη μια φορα τα εύσημα σην Ο.Ε για την άψογη οργάνωση της έκθεσης.
Κάθε χρόνο και καλύτερα ευχομαι ,με περισσότερες συμμέτοχες (ελπίζω και καμμια δική μου  :oops: :oops:).
Η ατμόσφαιρα φιλίκη ,παρείστικη αν και λόγω της μεγάλης προσέλευσης καποια στιγμή αποπνικτική,αλλα αυτό ειναι μηδαμινή λεπτομέρεια μπροστά στη χαρά της κουβέντας με φίλους μοντελιστές και στο θαυμασμό έργων τέχνης   :shock:::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συγχάρητηρια στους συμμετέχοντες και στους βραβευθέντες.
Πάντα τέτοια.
Φιλκά Στράτος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα σε ολα τα παιδια της οργανωτικης επιτροπης......

Μονο οποιος ηταν εκει μπορει να καταλαβει τι δουλεια εκαναν τα παιδια αυτα και αναφερωμαι και στους εθελοντες φυσικα :!: :!:

Καπου αισθανθηκα ασχημα που δεν δηλωσα και εγω συμμετοχη......του χρονου το υποσχομαι

Τα υπολοιπα λιγο πολυ εχουν αναφερθει απο τους προλαλησαντες......

Παιδια μην στεναχωριεσται που το κομματι της απονομης δεν πηγε καλα....ολα τα αλλα λειτουργησαν τοσο ΑΨΟΓΑ που καλυπτουν τον οποιοδηποτε απαιτητικο επισκεπτη...

Πολλα μπραβο και παλι ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Όπως είπα ήδη από το ξεκίνημα της έκθεσης ακόμα, η οργάνωσή της ήταν υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα. Κι έτσι κύλησε μέχρι το τέλος της, χωρίς το μικρό "φαλτσάρισμα" της τελετής απονομών να κατορθώσει να επισκιάσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο όλων όσων ασχολήθηκαν - κόπιασαν - αγχώθηκαν και έδωσαν όλο τους το είναι για τον σχεδιασμό, προγραμματισμό, στήσιμο και τρέξιμο όλων αυτών των ημερών.

Γι'αυτό λοιπόν αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: σε όλους αυτούς, που κατόρθωσαν να μας δώσουν όχι απλά μια ωραία κι επιτυχημένη εκδήλωση, αλλά να μας χαρίσουν μια φανταστική μοντελιστική γιορτή, μερικές μέρες απίστευτης φιλικής και παρεϊστικης ατμόσφαιρας που πραγματικά θα μας μείνουν αξέχαστες.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Συγχαρητήρια στα παιδιά της IPMS!

Μιας και δεν ήμουν στην έκθεση θα πρέπει να πω όμως και τούτο...

.... Μπράβο και  στο ModelClub το οποίο αυθόρμητα λειτούργησε συμπληρωματικά ως κόμβος επικοινωνίας και έτσι ακόμη και όσοι δεν ήμαστασν στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι από τον παλμό της!

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Πολλά Συγχαρητήρια στα παιδιά της IPMS και για όσους κόπιασαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!
Εγώ μπόρεσα μόνο το Σαββάτο το πρωί να παραβρεθώ μόνο για 2,5 ώρες και χάρηκα που είδα πολλές γνωστές φάτσες και πολύ καλούς φίλους να χαμογελούν και να ανταλλάσουν φιλοφροσύνες, πειράγματα, απόψεις για το χόμπι και πάνω από όλα να είναι χαρούμενοι.

Εγώ για το λίγο που έμεινα (λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων) διαπίστωσα ότι το επίπεδο της έκθεσης ήταν σκάλες  ανώτερο σε σχέση με παλιότερα, σε όλα τα επίπεδα, Οργάνωση, ποιότητα εκθεμάτων, ποσότητα και λειτουργικότητα.

Δεν γνωρίζω τι έγινε στο τέλος της έκθεσης και ¨χάλασε¨ την εικόνα όπως προανέφερε ο Melpas και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να πω και την αλήθεια. Εγώ κρατάω στον μυαλό μου την όμορφη δικιά μου εικόνα των 2,5 ωρών του Σαββάτου.

Παιδιά να είστε πάντα καλά και να μας προσφέρετε τέτοιες εκθέσεις. Και γιατί όχι αν μπορούμε να βοηθήσουμε κα εμείς κάποια στιγμή.
Μία παράκληση, ενημερώστε για τα βραβεία γιατί δεν έχω εικόνα. ευχαριστώ
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Πολλά μπράβο στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και συγχαρητήρια στους βραβευθέντες   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Του χρόνου ακόμη περισσότεροι (εκθέτες και εκθέματα  :wink: :wink: :wink:::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Οι δικές μου ευχαριστίες στο τέλος  :mrgreen:

Για αρχή θα ήθελα να σας προσφέρω μερικές λήψεις του εκπληκτικού Best of Show, (Caudron G4) του Κου Πατσαρού, γιατί η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτα περί ποιοτικής έκθεσης κάπως το παραμερίσαμε και δεν είναι να αγνοείς τέτοια ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!

Μερικές γενικές από διάφορες πλευρές..

[imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos1.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos2.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos4.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos5.jpg[/imgt]

[imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos6.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos7.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos8.jpg[/imgt] [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/IPMS%202009/bos9.jpg[/imgt]

... και εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση μια φωτό του BOS όπου φαίνεται ο όγκος και το μέγεθος της δουλειάς.... Πριν δείτε τη φωτό θυμηθείτε ότι το μοντέλο είναι όλο scratch!!!!

http://rapidshare.com/files/298093438/bos3_high.jpg

... και τώρα οι ευχαριστίες... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου:

Τον πρόεδρο Σταύρο Σουλή και όλο το ΔΣ της IPMS για την τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν την δημιουργία της αφίσας  και έτσι να νιώθω και εγώ ότι έβαλα το λιθαράκι μου σε αυτό το τόσο ελκυστικό αποτέλεσμα. ::salut::

Τα "παιδιά με τα γαλάζια" γιατί βοήθησαν ανιδιοτελώς να έχουμε την καλύτερη έκθεση ever! Φέτος λόγο εκτάκτων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι 100% μαζί τους αλλά του χρόνου αυτό είναι υπόσχεση! ::icon_thumright::

Τους "δικούς μας" Γιώργο και Κώστα για την εξαιρετική ιδέα και την σωστή υλοποίηση του preregistration και γενικά της ηλεκτρονικής γραμματείας! ʼλλη κλάση, άλλο επίπεδο!!!!!! ::proskino::

Όλους τους φίλους για της υπέροχες μοντελοκουβέντες και τον "δικό μας" σχολιασμό των εκθεμάτων (φυσικά με το ανάλογο χιούμορ) :wink:

Και του χρόνου ακόμα πιο ψηλά!!!! ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Παιδιά φέτος η διοργάνωση ήταν άψογη και η γραμματεία πολύ οργανωμένη (φωτογράφηση εκθεμάτων κατά την παράδοσή τους, καρτελάκια, κλπ.). Συγχαρητήρια σε όσους συμμετήχαν και βοήθησαν όλες τις ημέρες στο στήσιμο και τη λειτουργία της έκθεσης. Εύσημα πιστεύω ότι αξίζουν και σε όσους βοήθησαν όλες τις προηγούμενες χρονιές στη συνεχή βελτίωση της διοργάνωσης. Το αρχικό βιντεάκι πριν την απονομή με την αναδρομή σε προηγούμενες χρονιές μου θύμισε εποχές που οι εθελοντές ήταν ελάχιστοι και το βάρος έπεφτε σε λίγους οπότε ας δόσουμε και σε αυτούς συγχαρητήρια για την συμβολή τους στην πορεία της διοργάνωσης.

Μοναδική (μικρή) παρασπονδία ήταν ότι αρκετά εκθέματα δηλώθηκαν σε λάθος κατηγορία αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι κυρίως ευθύνη των δημιουργών κάθε μοντέλου. Α, και πρέπει να βάλετε χέρι στους υπεύθυνους του πολυχώρου γιατί κάθε χρόνο όλο και κάτι αθετούν ως προς τους χώρους που διαθέτουν (πχ. φέτος αλλαγή του χώρου των εμπορικών περιπτέρων).

Στην κατηγορία των αρμάτων στην 1/35 που συμμετείχα και εγώ υπήρχαν αρκετά αξιόλογα μοντέλα που ίσως να μην κέρδισαν κάποια διάκριση αλλά ήταν πολύ καλές παρουσίες.  Το μοναδικό αρνητικό που μου έκανε εντύπωση είναι η μη διάκριση του μικρού «Τίγρη» του Hummel Moss που γνώρισα από κοντά στο τέλος της διοργάνωσης. Ο ίδιος προς τιμήν του μου είπε ότι ήρθε στην Αθήνα μόνο για την συμμετοχή και να γνωρίσει τους άλλους μοντελιστές από κοντά. Προσωπικά όμως θεωρώ σοβαρή  «δυσλειτουργία» του τρόπου ψηφοφορίας το γεγονός ότι το καλύτερο ίσως αρματικό (μαζί με το εξάτροχο που πήρε το χρυσό, και το Τ-34 στα "απλά") δεν πήρε ούτε καν έπαινο! Υποτίθεται ότι υπάρχει αριστείδην επιτροπή για να διωρθώνει τέτοια λάθη;;;

Τέλος πάντων σόρυ για την γκρίνια, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, και του χρόνου θέλω να δω μοντέλα και από όσα μέλη του φόρουμ δεν είχαν φέρει κάτι φέτος, παιδιά έχετε ένα χρόνο μπροστά σας.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Να δωσω κι εγω τα συγχαρητηρια μου για τη φετινη εκθεση σε ολους οσους επιασαν πινελο,στυλο,πληκτρολογιο κ.α. για να ερθει σε περας ολη αυτη η διοργανωση.Ηταν η πρωτη φορα που ημουν παρων σε μια εκθεση(και σαν επισκεπτης και σαν συμμετεχων),οποτε δεν εχω αποψη για το ποσο καλυτερη ηταν απο τις προηγουμενες φορες.Αυτο που ξερω σιγουρα ομως,γιατι το ενιωθα καθε δευτερολεπτο,ηταν μια πολυ μα παρα πολυ ζεστη ατμοσφαιρα.Απο ολους.Απο συμμετεχοντες απο επιτροπες απο οποιονδηποτε.Ενιωσα οτι βρισκομουν σε μια γιορτη.Μια γιορτη μεταξυ φιλων.Ειδα παλιους φιλους και γνωρισα καινουριους και θελω εδω να τους ευχαριστησω για το πολυ φιλικο τους καλωσορισμα. ::salut:: ::salut:: ::salut::.Θα δωσω κι ενα μεγαλο ευχαριστω στο μοντελιστικο τσουναμι που ακοει στο ονομα Φιλιππος,χωρις τη βοηθεια του οποιου η συμμετοχη στην εκθεση θα ηταν αδυνατη.Συγχαρητηρια λοιπον σε ολους και του χρονου υγιεις και ορεξατοι για μια ακομη πιο ομορφη εκδηλωση. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Παραθετω καποιες φωτο παρακατω κι εγω για οσους δεν ηρθαν.Να σημειωσω απλα πως το κριτηριο επιλογης τους ειναι ενα και μονο.Ειναι οι μοναδικες φωτο που τραβηξα και δεν ηταν χαλια :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
Προσωπικά έμεινα εντυπωσιασμένος από τις φιγούρες  ::eusa_clap::

Και του χρόνου παιδιά να φτάσουμε τα 600

Ξετρελάθηκα με το διοραματάκι του F84 και την πρωτότυπη παραλλαγή του, τα πλοία, S100 και τι ιστιοφόρο, το παγοπωλείο, τον φοβερό γερανό, την δουλεία των παιδιών από τον Πήγασο με τα ελληνικά αεροπλάνα, το buccanire (καλά το έγραψα) και φυσικά όλους τους ...ανοιχτούς κινητήρες

Επιτέλους γνώρισα και τον ΜΕΓΑ Τσώνο, που με είχε μαγέψει στο θρυλικό τεύχος του ΜΟΝΤΕΛΟΥ με εξώφυλλο το μπλέ F4E...

Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
εγώ φυσικά και θα συμφωνήσω με όλα όσα έχουν γραφτεί για τον φετινό διαγωνισμό αφού είχα την τύχη και την τιμή  να συμμετέχω με διπλή ιδιότητα ως ''κυανόκρανος'' στην Ο.Ε. και ως συμμετέχων στην έκθεση  :mrgreen: :mrgreen:

και του χρόνου λοιπόν  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Υ.Γ. να συμπληρώσω στις πρωτιές που σημειώθηκαν φέτος και τη συμμετοχή τη δική μου, του αδερφού μου, του Jet 72 και φυσικά του Pz Panos   ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
ΘΑ δούμε κάπου όλα μαζί τα βραβευμένα μοντέλα;
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Υπομονή παιδιά. Τις επόμενες ημέρες θα τα έχετε όλα, μαζί και με την πλήρη λίστα...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Υ.Γ. να συμπληρώσω στις πρωτιές που σημειώθηκαν φέτος και τη συμμετοχή τη δική μου
Εσύ έγραψες ιστορία παλικάρι μου :!:

Tags: