Καλησπέρα κι από εμένα. Μου είναι δύσκολο, να ξεκινήσω από κάπου και να τελειώσω κάπου αλλού αυτό το μήνυμα. Θα τα πώ όπως μου βγαίνουν και βλέπουμε.
Πρώτα από όλα, μια τεράστια συγνώμη από όλους σας, μέλη, ΔΣ, ΟΕ, επισκέπτες και εκθέτες, για το λάθος μου/μας, που δεν επέτρεψε να τελειώσει η έκθεση, όσο ωραία κύλισε. Σας υπόσχομαι να μη συμβεί στο μέλλον. Πολύτιμη εμπειρία, έστω και αν είναι αρνητική. Σε αυτές τις 5 μέρες, μου έσπασαν το αμάξι, ήμουν κάθε βράδυ με πονοκέφαλο από την υπερένταση και κατάκοπος, σήμερα κλείστηκα έξω από το αμάξι μου(το έκανα και αυτό), και κάπου κάπου έχανα και τη μπάλα, σε σημείο, να μάθω σήμερα τελικά ποιοί βραβεύθηκαν ως καλύτερο Ελληνικά Θέματα και BOS(σκεφθείτε σε τι κατάσταση ήμουν, που ξέχασα να ρωτήσω). Όλα αυτά όμως δε μετράνε μία δεκάρα, μπροστά...
στη χαρά που είδα έστω και αλαφιασμένος δεκάδες γνωστούς και φίλους, από κάθε σχεδόν γωνιά της Ελλάδας, και κάποιους έξω από τα σύνορα(Τάσο και Χάρη τιμή μας που βρεθήκατε κοντά μας), που γνώρισα μεγαθήρια του Ελληνικού μοντελισμού, όπως ο Μ. Τσώνος, κ.α., που με το βλέμμα τους μου έδειξαν ότι κάτι παραπάνω καταφέραμε από την προηγούμενη έκθεση, αν και νεούδια οι περισσότεροι στο ΔΣ. Από την ανακούφιση, ότι όλοι σχεδόν, οι εκθέτες, ακόμα και όταν γινόταν τις τρελής μπροστά στη γραμματεία είχαν υπομονή μέχρι να εξυπηρετηθούν. Σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε ή αποφασίσατε να μας στηρίξετε με τη συνδρομή σας. Εύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός να σας επιστρέψουμε πίσω στο 10πλάσιο μία IPMS υπόδειγμα για όλους τους μοντελιστικούς συλλόγους του κόσμου, που με περηφάνια θα λέτε ότι είστε μέλη της.

στην ικανοποίηση να βλέπω μοντελιστές από συλλόγους όλης της Ελλάδας, να παρευρίσκονται στον ίδιο χώρο και να συζητούν, και να πάνω από όλα να συμφωνούν σε πάρα πολλά, κυρίως στο πώς πρέπει να οργανωθούμε και να συνεργαστούμε. Πάτρα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Σύρος, Χανιά, Καβάλα, Ιωάννινα Ρέθυμνο, Ηράκλειο. Εύχομαι με αλληλοστήριξη και αλληλοκατανόηση, να βρούμε τη χρυσή τομή, που θα κάνει τον Ελληνικό μοντελισμό παγκόσμια γνωστό

στην ευγνωμοσύνη, που νιώθω για τα παιδιά με τα θαλασσί μπλουζάκια, δηλαδή στους(σειρά τυχαία),
Ηλία Β., Δημήτρη Κ., Δημήτρη Σ., Τριαντάφυλλο Μ., Αποστόλη Ο., Γιώργο Θ., Γιώργο Φ., Αλέξη Β., Μύρων Γ., Κώστα Σ., Φώτη Π., Χρήστο Σ., Ιάσων Δ., Μιχάλη Σ., Λάμπρο Μ., Δημήτρη Τ., που χωρίς δισταγμό και αμφισβήτηση, πάντα με χαμόγελο και προθυμία, ακολουθούσαν τις εντολές μας και ότι τους ζητούσαμε, από οδηγίες μέχρι βοήθεια. Ότι και να πώ θα είναι λίγο. Εύχομαι να τους έχουμε πλάι μας και του χρόνου.

στους συναδέλφους στο ΔΣ της Ένωσης, που με υπομονή ανεχθήκαμε ο ένας τις παραξενιές του άλλου, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε κατά γενική ομολογία ένα ελκυστικότατο αποτέλεσμα. Το πρόεδρο Σ. Σουλή για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, τον ταμία μας Μ. Λεονταρίδη, για την βοήθειά του όπου η απειρία μου, δημιουργούσε πρόβλημα, τον Γ. Δόξα, που αγόγγυστα φωτογράφιζε τον ορυμαγδό μοντέλων που στέλναμε στο photobouth, και που όποτε τον έβλεπα στο τραπέζι δεξιά μου ηρεμούσα και συνέχιζα, τον Σ. Κωνσταντινέα για τις ατάκες του που θα μείνουν στην ιστορία και το τρέξιμο που έριξε, τον Ο. Σιακετάνο, που μου χαμογελούσε και ήξερα ότι πάω καλά, τον Φ. Φιλιππόπουλο, που βοήθησε στην προβολή του συλλόγου και της έκθεσης.

και τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον τεράστιο σε οποιαδήποτε πρακτική και θεωρητική διάσταση Γ. Κοντογιάννη, τον φίλο μας gkontog, που έκανε πραγματικότητα τη μηχανογράφηση της έκθεσης, που έλυνε όποιο πρόβλημα εμφανιζόταν σε αυτή, σε dt χρόνο, που έμεινε ακίνητος και αεικίνητος στην καρέκλα του δίπλα μου, 5 μέρες, χωρίς να πεί ούτε μία φορά ότι κουράστηκε, που έμεινε μαζί μας κάποια από τις μέρες μέχρι τις 9 το βράδυ δουλεύοντας σκληρά, αντί να πάει σπίτι του και στο παιδί του που είχε γενέθλια, και που ο Θεός να μας έχει καλά, θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο βήμα του χρόνου. Γιώργαρε, είναι ΤΙΜΗ μου να με αποκαλείς φίλο.

ΥΓ. Επίσης ένα ευχαριστώ στα καταστήματα και τους επαγγελματίες του χώρου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και που δέχθηκαν να δοκιμάσουμε, (με επιτυχία και για εμάς και για αυτούς), να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο, από τα εκθέματα.
ΥΓ2. Για την κατανόηση, ευχαριστώ και τους αδελφούς μου, Viper, Arcadio και Mmaker, μιας και έχω αμελήσει τελευταίως και ελέω έκθεσης τα καθήκοντά μου στο Modelclub.

ΥΓ3. Ενημέρωση ακριβή για το ποιοι και με τι βραβεύθηκαν θα έχετε όλοι σύντομα, όπως και τα τελικά νούμερα της έκθεσης.

ΥΓ4. Μπείτε όλοι στον κόπο για την επόμενη έκθεση να κάνετε preregistration. Θα λύσει τα δικά μας χέρια, και εσείς θα γλυτώσετε πολύ χρόνο μπροστά από την γραμματεία.

Καληνύκτα σε όλους. Πάω να λιώσω στο κρεβάτι μου.