Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
καλησπερα σε ολους.αν και μακρια να δωσω τα συγγχαρητηρια μου για την οργανωση της εκθεσης που ειμαι σιγουρος οτι ηταν κορυφαια και για οσους συμμετειχαν η βραβευτηκαν. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::καμια φωτο απο πετουμενα θα δουμε βρε παλλικαρια? :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
Για αλλη μια χρονια η εκθεση της IPMS ηταν υπεροχη. Ειχε τα παντα. Πολλα αξια μοντελα σε ολες τις κατηγοριες, πολυ κασμο [και ανθρωπους εκτος χομπυ, που κανα δυο ακουσα να ρωτουν διαφορα πραματα]. Η συμετοχη οντως μεγαλη, αλλα και ο χωρος αρκετος, χωρις τα περιπτερα των καταστηματων διπλα, που ηταν πολυ καλη ιδεα να στηθουν σε αλλο σημειο. Ενα μελανο σημειο.... ΜΟΝΟ η απονομη μεταλλιων. Δεν πηραζει παιδια, του χρονου ειμαι συγουρος οτι θα ειναι και αυτη τελεια οργανωμενη. Χαρηκα ιδιως που γνωρισα ενα δυο απο εσας, αλλα και αλα παιδια που εκ" των πραγματων τους βλεπω μονο στην εκθεση και σε καμια εορτη της αεροποριας . ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  και με αλλες συμετοχες απο αλλες χωρες. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος genious

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Το απεραντο γαλαζιο
  • Να τα παρω ολα η να μην τα παρω ιδου η απορια....
Θα ηθελα να πω και εγω με τη σειρα μου οτι η εκθεση ειχε πολυ ωραιες κατασκευες ,  συγχαρητήρια σε ολους τους  μοντελιστες και στους διοργανωτές της εκθεσης , και του χρονου παιδια ακομα καλυτερα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: 
Φοβάμαι πως μια μέρα θα με αφήσουν όλοι και θα.. μείνουν μόνοι τους.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Eγω θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της οργανωτικης που ετρεξαν ,για την εκθεση ,τα παιδια που ηρθαν απο το εξωτερικο  ,καθως και τους 2 φιλους απο την IPMS Σερβιας ,ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξιζει στον ΟΓΚΟΛΙΘΟ Gkontog για την μηχανογραφηση της Εκθεσης ,,,,(αλλα στο τελος πηρε την μεριδα τοy λεοντος στο φαγητο)
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04415.jpg[/IMGt]

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Θα χρεωθώ την ιδέα και την υλοποίηση της παρουσίασης της "ιστορικής αναδρομής" της IPMS που δείξαμε στην αρχή. Το καλό ήταν όχι με τα μοντέλα αλλά με τις "φάτσες" μας που βλέπαμε πριν απο 10, 15, 20, 25, 28 χρόνια  :shock:  Ελπίζω να σας άρεσε πραγματικά. Θα την εμπλουτίσουμε και γιατι όχι θα τη βάλουμε και στη σελίδα μας.  :wink:

Μερικές ακόμη (τελευταίες) φωτό

Απο τα καλύτερα ενσταντανέ της έκθεσης. πιτσιρίκια μοντελάρουν έξω απο το χώρο των περιπτέρων. Του χρόνου το event  "make and take" να το θεωρείτε δεδομένο  ::icon_thumright::

Πάγκοι γεμάτοι

Πολλά Κύπελλα

Το καλο το παληκάρι πριν πεινάσει μαγειρεύει....
Προετοιμασία για την αφίσα της επόμενης χρονιάς. Ο προνοητικός Ν.Τσ.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η εφαρμογή μας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιώργο και Κώστα σας ευχαριστώ για όλα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μερικά ακόμη εκθέματα

Στα 500+ εκθέματα είχαμε μόνο ένα ατύχημα, αυτό το δύστυχο Μ-14 που έχασε την άκρη της κάνης του

Και μετά.....

παραλαβή και ξεστήσιμο

νηστικό αρκούδι δε...μαζεύει (πάγκους)....αρα ρεφενέ για παραγγελία delivery ...κοτομπέικον

κουβάλημα

και η τελευταία μας φωτό για φέτος

Και του χρόνου, με υγεία
Ευχαριστούμε για όλα
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
Να συγχαρώ και εγώ το ΔΣ της ένωσης και την οργανωτική επιτροπή, καθώς και αυτούς που συμμετήχαν! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Όλα ήταν εξαιρετικά και πολύ οργανωμένα. Όσο για την απονομή το μικρό μπέρδεμα δεν νομίζω ότι επηρεάζει σοβαρά την πολύ καλή εικόνα.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα.. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
Τα θερμά συγχαρητήριά μου στο ΔΣ και σε όλους τους συμμετέχοντες στον φετινό διαγωνισμό της IPMS και από εμένα,που αφ'ενός επαγγελματικές και αφ'εταίρου οικογενειακές της τελευταίας στιγμής κατά τον φίλτατο Μέρφι-υποχρεώσεις δε μου επέτρεψαν την παρουσία.'Εμεινα κυριολεκτικά με τα εισιτήρια στα χέρια... :cry: :cry: :cry:
Μεγαλοδύναμου,Πατρίδος και οικογένειας πλέον επιτρέποντος θα σας δω του χρόνου με υγεία πάνω από όλα.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
Να συγχαρώ κι εγώ με την σειρά μου την οργανωτική επιτροπή και τα παιδιά που την πλαισίωσαν, οι οποίοι με την προσωπική τους εργασία  και πολλές φορές χωρίς να παίρνουν ανάσα , έφεραν εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο!...χάρηκα ιδιαίτερα (και το εννοώ) διότι  βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πολλά από τα παιδιά  εξ Αθηνών, που μέχρι τώρα τους γνώριζα από ένα avatar και ένα nickname και να δώ ξανά άλλους που ήδη τους γνώριζα από το παρελθόν!...πραγματικά ένοιωσα σαν το σπίτι μου!!...... και πάλι συγχαρητήρια!!... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: :mrgreen: ::salut::....

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Mερικες φωτο και απο μενα
Το γυμνασιο Ρεθυμνου που μας τιμησε με την παρουσια του
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04230.jpg[/IMGt]

Γνωστος Αρματας συνεληφθη να φωτογραφιζει τον παγκο με τα αεροπλανα,,,,,,
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04250.jpg[/IMGt]

Καποιοι προτιμησαν να ξαλαφρωσουν το παρτοφολι τους ,,,
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04354.jpg[/IMGt]

Κατι κουρασμενα παλλικαρια ,,,
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04367.jpg[/IMGt]

H Kριτικη επιτροπη του PIG επι το εργον
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04369.jpg[/IMGt]

To επιτελειο των Εκδοσεων Περισκοπιο με τον Σ.Σ
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04371.jpg[/IMGt]

Mια αναμνηστικη του ΔΣ-Οργανωτικης με τον Καθηγητη του Γυμνασιου Ρεθυμνου
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04390.jpg[/IMGt]

Kαι ναι ειναι αληθεια ο Ρz, εφερε μοντελο, τα πειστηρια απο την παραλαβη του μοντελου
[IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04410.jpg[/IMGt][IMGt]http://i409.photobucket.com/albums/pp172/sotirist8/DSC04412.jpg[/IMGt]

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της IPMS και στην οργανωτική επιτροπή για την πραγματικά εξαιρετική διοργάνωση της έκθεσης.
Ήταν με διαφορά η καλύτερη από όσες έχω παρακολουθήσει έως τώρα...  ::icon_thumright::
Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερη.

Επίσης, να δηλώσω ότι πέρασα υπέροχα, είδα καλούς φίλους και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την περιποίηση, την οποία ελπίζω να ανταποδώσω μαζί με τους υπόλοιπους Βόρειους στους φίλους από την Αθήνα που θα βρίσκονται εδώ το επόμενο Σ/Κ.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους P.I.G., που όποτε βρίσκομαι στην Αθήνα με κάνουν και νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ... Να'στε πάντα καλά φίλοι μου...  ::eusa_clap::

Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Να ΄μαστε καλά και του χρόνου να ξανασμίξουμε...

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
μπραβο σε ολα τα παλληκαρια τις διοργανωσης,αντε και του χρονου με τον διπλασιο αριθμο εκθεματων!!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
H 28η Πανελλήνια έκθεση IPMS έλαβε τέλος.
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω πρώτα την Οργανωτική επιτροπή που με εθελοντική πολύτιμη προσφορά βοήθησε στην κατά γενική θετική εικόνα της λειτουργίας-διοργάνωσης της έκθεσης. Πολλά συγχαρητήρια θέλω να δώσω στον Πρόεδρο της IPMS Σταύρο Σουλή, για τον ηγετικό ρόλο της ιδιότητάς του, το ασταμάτητο τρέξιμο που έριξε και αυτός και με πολλές θετικές και όμορφες καινοτομίες που εισηγήθηκε  ::icon_thumright:: ::salut::.
Στην γραμματεία μας, στην πραγματικά ουσιώδη και πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου  (Gkontog)  μαζί με τον Κώστα Στούμπανο, που με τις πρωτοποριακές ιδέες τους αναβάθμισαν την διαδικασία της παραλαβής των εκθεμάτων σε επίπεδο καλύτερο και από διεθνών εκθέσεων ::eusa_clap::. Τον ταμεία μας Μάκη Λεονταρίδη που και αυτός με την εμπειρία του και την καθοδήγησή του βοήθησε να λυθούν προβλήματα που προέκυπταν της τελευταίας στιγμής :wink:. Εγώ και ο Σωτήρη ήμασταν οι "νέοι" του ΔΣ και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε όπου μπορούσαμε καλύτερα ::mpr::, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον :D.
ʼλλη μια όμορφη έκθεση ολοκληρώθηκε και φέτος με τις καλύτερες υποσχέσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου ::icon_thumright::.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση για τυχών παραλήψεις μας ή λαθάκια κατά την διαδικασία της απονομής :oops: με την υπόσχεση να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας στο μέλλον ::thanx::.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Τέλος λοιπόν για φέτος! Πιστεύω πως πήγε καλά, παρά την μικρή ατυχία στο τέλος. Πέρασα υπέροχα, παρά την κάποια κούραση και χαίρομαι που οι επισκέπτες και οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι.

Στην επόμενη έκθεση κάντε preregistration, γλυτώνει απίστευτο χρόνο και στους εκθέτες και στην οργανωτική επιτροπή.

Του χρόνου λοιπόν, να είμαστε όλοι καλά και να ξαναβρεθούμε!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
Να και η δική μου σοδειά λοιπόν...

Και του χρόνου...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
Θέλω  εκ μέρους του συλλόγου μας(Πάτρα) αλλα & προσωπικά να συγχαρώ το Δ.Σ. της IPMS & κάθε φίλο που κοπίασε γιά το στήσιμο της έκθεσης  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::...
Ισως του χρόνου να σχεδιάσετε , να κινηθείτε σε μεγαλύτερο χώρο-πραγματικά καλόπιστα το λέω , την ώρα της επίσκεψης μας γινόταν το αδιαχώρητο.
Το 2ο που παρατήρησα ήταν τα πραγματικά ποιοτικά εκθέματα.
Για άλλη μιά φορά τις ευχαριστίες μας για την ζεστή ,φιλική & συναδελφική υποδοχή σας-ελπίζω να ανταποδώσουμε σύντομα.
Τέλος δυο προσωπικά-σχεδόν-μηνύματα:1) Φίλε & πατριώτη με το παγοποιείο λυπάμαι που δεν είχαμε προβλέψει να απονείμουμε σαν αντιπροσωπεία & εμείς βραβεία. Μήπως να σε δούμε από κοντά;
2)Ανάμεσα σε πολύ καλές δουλειές ξεχώρισα τα:α] το διόραμα -βινιέτα με το Σολωμό Σολωμού -το 23 του Καρούση- ::eusa_clap:: ::eusa_clap::πραγματικά συγκιινητικό & υποκειμενικά best ελληνικό θέμα, β] τη βινιέτα μάχη της Κρήτης -168 Σταματάκης ::eusa_clap::εξαιρετική απόδοση στολών & οπλισμού ,ιδιαίτερα του εύελπη & του χωροφύλακα, γ]το πολύ ωραίο ρομπότ με το αρκουδάκι στο χέρι-δυστυχώς δεν συγκράτησα στοιχεία του δημιουργού.
Viper ,melpa πότε θα έχουμε κάποιο ποστάρισμα; κάποια βοήθεια για επικοινωνία με τα παραπάνω παιδιά; Αν διαβάσετε αυτό , παράκληση στείλτε κάποιο μήνυμα να επικοινωνήσουμε   ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
θελω κ γω να συγχαρω ολα τα παιδια για την αρτια οργανωση της εκθεσης που με πολυ μερακι δουλεψαν για να απολαυσουμε ενα γεγονος που πια εχει τη δικη του ιστορια συμφωνα με την ομορφη αναδρομη  που ειδαμε στην τελετη απονομης.. :D

και βεβαιως στους συμμετεχοντες για τις ομορφες και ποιοτικες δουλειες τους!πραγματικα χαρμα οφ8αλμων και σιγουρα ενα κινητρο για ακομα καλυτερες κατασκευες!!
παντα με υγεια και ραντεβου του χρονου!!
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
συγχαρητηρια σε ολους οσους συνετελεσαν για αυτη την ομορφη εκδηλωση
και ιδιαιτερα στα μελη της IPMS για την ακουραστη παρουσια τους ολες τις ημερες.

Οι διαγωνιζομενοι μας εξεπληξαν ολους με τα αριστουργηματα τους ::eusa_clap::

Ο διαγωνισμος πλεον ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο αλλες χρονιες, κατι το οποιο
απο μονο του επιβαλει του χρονου να ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Αντε και του χρονου απεναντι στο ΣΕΦ.

και παλι μπραβο σε ολους ::award_1:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
Μετα απο αυτο που ειδα..... πραγματικα αξιζει να εισαι μελος της IPMS και ας μην κατεβασεις μοντελο.....100000000000000000000 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
σε ολους σας παιδια.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Επιστροφή και για μένα στο σπίτι ...... μετά από ένα καταπληκτικό 4ήμερο !!!!!!

Οι λόγοι ; ... πολλοί ... 

Κυρίως η ζεστασιά που νοιώσαμε από όλους τους φίλους μοντελιστές που συναντήσαμε και γνωρίσαμε από κοντά αλλά και όσους ξαναείδαμε από παλιά  ....

Ακόμα και τα παιδιά της ΟΕ, παρόλο την κούραση και το τρέξιμο, ήτανε πάντα με το χαμόγελο και ομιλητικότατοι, έστω κι αν έβλεπαν εμάς τα "ρεμάλια" όλη τη μέρα να βολοδέρνουμε, να χαχανίζουμε και να καλοπερνάμε  :mrgreen:

Η άψογη οργάνωση της έκθεσης, που φαντάζομαι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη .. Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες της IPMS αλλά κι όσους δούλεψαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το υψηλότατο, πιστεύω, επίπεδο του μοντελισμού στην Ελλάδα από τα εκθέματα που είδα  :shock: :shock:

Η χαρά ότι πολλά από αυτά τα εκθέματα (και πολλά βραβευμένα) προέρχονται από μοντελιστές νέους ή που πρόσφατα επανήλθαν ξανά στον μοντελισμό και ακόμα "παλεύουν" με τις νέες τεχνικές. Αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη όλων θα είναι γρήγορη με αποτέλεσμα ακόμα υψηλότερο επίπεδο  ::icon_thumright::

Επίσης χάρηκα που είδα πάρα πολλά παιδάκια, μελλοντικούς μοντελιστές !!!!   :wink:

Ευχαριστούμε και του χρόνου παιδιά ......   ::salut::

Spoiler (hover to show)
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Αν και δεν ήξερα κανέναν άκουγα ονόματα που έχω ακούσει εδώ στο forum.
Είδα τον sotiri που έδειχνε σε έναν κύριο τα καμάρια του και τον getsa που στηνόταν για να βγεί φωτογραφία 

Και γιατί δεν μίλησες; Σου αξίζει μια καταγγελία  ::glossa::  ::glossa::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
Τα συγχαρητηρια και απο μενα .Πραγματικα κατι αλλαξε φετος στην εκθεση .Πολυ καλυτερα απο αλλες χρονιες. Ενα μεγαλο μπραβο στους "γαλαζοαιματους" (ipms) που εδωσαν και ενα διαφορετικο  color image στην ολη εκθεση καθως και για την αψογη διοργανωση . Ελπιζω του χρονου σε ακομα καλυτερα εκθεματα αν και φετος αξιζαν συγχαρητηρια ολες οι συμμετοχες και ολοι οι μοντελιστες . Με συγκινησε η κουβεντα του Δημητρη Λαροζα στις απονομες οτι ειχε μονο 10 κυπελλα να δωσει ενω θα επρεπε να εχει πολλα παραπανω για να μην μεινει κανενας παραπονουμενος . Επισης χαρηκα που ειδα πολλους μοντελιστες του modelclub και γνωριστικα  μαζι τους καθως και την προσωπικη γνωριμια μου με τον Δημητρη Καλιβιωτη ο οποιος ειναι επαγγελματιας του ειδους (κιτρινο ρομποτ) και ασχολειται στην Αμερικη με μοντελιστικα εφε σε διαφορες ταινιες ( κλεμμενες ζωες , μουμια 3 , 300 , μια νυχτα στο μουσειο κ.α) . Μακαρι να ειχαμε τα μεσα να ασχολουμασταν και εμεις σε εναν αναλογο κλαδο...
Αντε και του χρονου παιδια και παλι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ...(ελπιζω του χρονου να λαβω και εγω μερος επιτελους...)

Tags: