Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 71608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
...Αυτό είναι άδικο  :shock: :shock:
άντε γκρινιάρη  :lol: :lol: :lol: :lol:
Επειδή δεν είσαι αεροπλανάς ορίστε  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα συγχαρητήριά μου σε όσους βραβέφθηκαν αλλά και στους υπόλοιπους για τις συμμετοχές τους

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Συμεων βαλε καμια φωνη γιατι μας εχουν αδικησει καταφωρα!Που ειναι ο Αλεξ να δουμε κ καμμια φωτο απο Καβαθα κ Τολη μερια??Ετσι κ αλλιως μια ωρα υπνο κερδιζουμε αποψε!!

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
συγχαρητήρια σε όλους παιδια!

μπραβο!

::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
 Και παλι ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της IPMS που ετρεξαν για να γίνουν όλα τέλεια , και ολους τους
συμμετεχοντες.Μερικές φωτογραφίες ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος mist

• modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Modelclub.gr

Πολύ καλή η έκθεση .Δεν έχω ξαναπάει σε παλιότερη οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις.

Τα εκθέματα πολύ ωραία, το ένα καλύτερο απο το άλλο. "Χάνουν" πολύ  στις φωτογραφίες . Να τα δείς live είναι όλα τα λεφτά.
Θα μπορούσα να κάτω να τα χαζεύω για ώρες .
Το μόνο μείον για εμένα ήταν τα μαγαζιά που ήταν λίγο στριμωγμένα στην αίθουσα που είχαν στηθεί.

Bravo και πάλι Bravo.

Αν και δεν ήξερα κανέναν άκουγα ονόματα που έχω ακούσει εδώ στο forum.
Είδα τον sotiri που έδειχνε σε έναν κύριο τα καμάρια του και τον getsa που στηνόταν για να βγεί φωτογραφία 

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
θα ηθελα να δωσω πολλα συγχαριτηρια στη οργανωτικη επιτροπη για το αψογο θεαμα που παρουσιασαν.Ελπιζω του χρονου να συνεχιστει και να καθιερωθει σαν μια απο τις πιο συμαντικες στην Ευρωπη.Και παλι μπραβο.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Αφού ζητήσω για μια ακόμα φορά συγνώμη για την καθυστέρηση, σας δίνω το link με όλες τις φωτογραφίες, όλων των μοντέλων, και μάλιστα με αύξοντα αριθμό συμμετοχής... 492 στο σύνολο. Αν έρχονταν και μερικοί ακόμα που έκαναν preregister αλλά δεν κατέβηκαν, είχαμε το 500. Επίσης οι θεματικές συλλογές ανεξαρτήτως του πόσα μοντέλα είχαν, έχουν μετρηθεί ώς μία συμμετοχή... Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στην απονομή το μεσημέρι...

http://rapidshare.com/files/297471935/Models_Photos_IPMS-Hellas_28th_2009_DB__D1_D2_D3_D4___.rar

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
Επειδη δεν ειμαι τοσο σχετικος μπορεις να μου πεις τι κανω για να ανοιξει ο φακελος των φωτο΄,

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο και μετά να το αποσυμπιέσεις με το winrar ή το winzip...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Αντε πάμε για να κλείσουμε....
τελευταία μέρα
Υπενθυμίζω την ανάγκη για αυτοκίνητο με κοτσαδόρο
τα λέμε στο Απόλλων το μεσημέρι
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Επιστροφή στή "βάση" λοιπόν.........Καταρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην IPMS για την καταπληκτική οργάνωση - συντονισμό - εκτέλεση όλης της έκθεσης. Κύριοι θέσατε νέα υψηλότατα όρια στην έννοια Ελληνική Μοντελλιστική Έκθεση  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Απο την "υποδοχή" - μηχανογράφηση του κιτ/διοράματος, στην φωτογράφηση των μέχρι την τελική του τοποθέτηση όλα "κυλούσαν" τέλεια και χωρίς καμμία καθυστέρηση ή πρόβλημα. Εγώ που ο βλάξ δεν έκανα "προ-εγγραφή" και δεν "άργησα" πάνω απο 5'-6'  :!: :!: :!: :!:
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους συμμετέχοντες, βραβευθέντες και μή  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: , το επίπεδο (για το οποίο τόσο συζήτηση γίνεται) ήταν απο υψηλό μέχρι "  :shock: :shock: ".........Καταπληκτικές δουλειές σ' όλους τους τομείς (εννοώ είδος μοντελλισμού  ::arrowred:: αρματικά - αερο/φη κτλ). Πιστεύω πραγματικά οτι μεταξύ κάποιων δημιουργιώ,ν η επιλογή καλύτερου απο τους κριτές θα ήταν δύσκολη.
 Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ' ολα τα "παιδιά" που μας υποδέχθηκαν τόσο θερμά  ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Πραγματικά οι ώρες "κυλούσαν" πολύ ευχάριστα, μ' άφθονο γέλιο - πλάκες - πειράγματα αλλά και συζήτηση  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: 
 Προσωπικά χάρηκα πολύ που είδα ξανά "παλιούς" φίλους αλλά και που συνάντησα / γνώρισα "νέους"  :wink: :wink: :wink:  Κρίμα που λόγω "συνοδείας εδάφους  ::haushalt_001:: " δεν μπόρεσα να μείνω παραπάνω ώρες μαζί σας  :cry: :cry:  Next time  :wink: :wink: :D :D
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (Ni_kos) που μ' εξυπηρέτησε τόσο στην μεταφορά του Kubelwagen οσο και για την "αγγαρεία" που τον έβαλα τόσες φορές να με "πετάξει" μέχρι το ξενοδοχείο  :oops: :oops: :oops:
  Ελπίζω να τα ξαναπούμε απο κοντά σε μια εβδομάδα στον "Πήγασο"  ::salut:: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Συγχαρητήρια για την οργάνωσή της έκθεσής, από οτι ΕΜΑΘΑ ηταν καταπληκτική.
Συγχαρητήρια για τους Νικητές και συμμετέχοντες.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Και μερικές τελευταίες φωτογραφίες από την σημερινή μέρα.

Συγχαρητήρια και πάλι και του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Ο 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος, είναι πλέον ιστορία.
Λογικά, αυτή την ώρα ο εξοπλισμός επιστρέφει ...στη βάση του.
Απο τα σχόλια που άκουσα όλες αυτές τις ημέρες, φαίνεται πως τα πήγαμε πολύ καλά και όπου δεν τα πήγαμε καλά υπόσχομαι να τα βελτιώσουμε την επόμενη χρονία , θεού θέλοντος και εφόσον είμαστε όλοι καλά και υγιείς.

Για το επιτυχές κατα γενική ομολογία αποτέλεσμα της φετινής διοργάνωσης (για την "κοιλιά" που δημιουργήθηκε στην απονομή αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη καθώς δεν φρόντισα να γίνουν οι απαραίτητοι "έλεγχοι λειτουργικότητας" έγκαιρα και απλά ...επιβεβαιώσαμε το Νόμο του Μέρφυ με ότι και όπως έγινε... :cry:), εργάστηκαν πολλοί και συνέβαλαν αρκετοί ακόμη τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσω:

::eusa_clap:: Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που αρκετές μέρες πριν αλλά κυρίως αυτές τις ημέρες της έκθεσης, διέθεσαν αφιλοκερδώς τον προσωπικό τους χρόνο και την ηρεμία τους. Υπήρξαν εθελοντές που "άνοιγαν" κυριολεκτικά την αίθουσα στις 07.30 το πρωί (ευχαριστούμε Ηλία Β.), που έτρεχαν για οτιδήποτε  χρειαζόταν (μέχρι και μεταφορική την Κυριακή το απόγευμα εκτάκτως - ευχαριστούμε Αποστόλη Ο.)

::salut::  Τους περίπου 200 μοντελιστές με τα 500+ εκθέματα τους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Μπορεί να μην καταρρίψαμε τα 2 "ιστορικά ρεκόρ συμμετοχών αλλά τα πλησιάσαμε και λαμβάνοντας υπ 'όψιν τα νέα δεδομένα σε σχέση με τότε (πχ. στη σημερινή εποχή υπάρχουν ...αρκετοί σύλλογοι και ισάριρμές εκθέσεις, τότε ήταν μόνο μια ...) το μέλλον προμηνείεται καλό  ::icon_thumright::

:arrow: Τους δεκάδες ή μάλλον εκατοντάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το ενδιαφέρον τους ήταν μεγάλο και ελπίζουμε να συνεχίσουν την επαφή τους με το μεντελισμό γενικότερα.

:arrow:  Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες του χώρου που μας υποστήριξαν. Η μεγάλη επισκεψιμότητα της έκθεσης, είμαι σίγουρος ότι τους άφησε παραπάνω απο ευχαριστημένους. Τελικά το "στρίμωγμα"στον προθάλαμο της αίθουσας μάλλον τους "βγηκε σε καλό"). Πλέον όσαν πρόσφεραν και ανακοινώθηκαν στην απονομή, υπήρξνα και άλλα δώρα-προσφορές στους μοντελιστές,  τα οποία θα ανακοινωθούν συντόμως

Σίγουρα υπήρξαν κάποιες παραλείψεις τις οποίες θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την επόμενη χρονιά, μέσα απο τα σχόλια σας στο παρόν φόρουμ αλλά και μεσα απο το ερωτηματολόγιο που μοιράσαμε στην έκθεση και το οποίο πολύ πρόθυμα μας συμπληρώσατε. Το γεγονός ότι δεν έγινε τελικά η κλήρωση που "υποσχόταν" το ερωτηματολόγιο, οφείλεται σε ...τεχνικούς λόγους.

Να είστε όλοι καλά και εύχομαι Καλά Μοντέλα και Καλή Αντάμωση του Χρόνου.
Για τις μελλοντικές μας κινήσεις οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες, θα ενημερωνεστε απο το παρόν.

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Πρόεδρε απλά keep up the good job :!: :!: :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η μοναδική παραφωνία της όλης έκθεσης θεωρώ ότι ήταν η σημερινή απονομή των μεταλλίων.
 :oops:
Και είναι πραγματικά γκαντεμιά μία τόσο καλά οργανωμένη έκθεση να "κάνει κοιλιά" όπως είπες σήμερα την τελευταία μέρα της. Επίσης, πολλοί συνάδελφοι μοντελιστές και εγώ μαζί τους θεωρήσαμε λιγάκι άδικο να καλούνται να παραλάβουν τα μετάλλια τους μόνο οι "χρυσοί" μοντελιστές. :wink:
Ελπίζω του χρόνου να διορθώσετε αυτά τα ψιλοπραγματάκια και να αγγίξτε το τέλειο.
 ::icon_thumright::

Θα επαναλάβω ότι η καλύτερη καινοτομία για μένα ήταν το pre-registration. Όποιος το σκέφτηκε πραγματικά αξίζει πολλά μπράβο.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για αυτήν την έκθεση και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και με περισσότερα εκθέματα.

• Scale 1/35
  • *
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σε όλους, διοργανωτές και συμμετέχοντες. Και του χρόνου.  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Στέλιο, τα καρντάσια κατέβηκαν, ειλικρινά εντυπωσίασαν με τις συμμετοχές τους, σάρωσαν τα μετάλλια και έφυγαν σαν κύριοι.
Μπράβο παιδιά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

• Scale 1/35
  • *
Στέλιο, τα καρντάσια κατέβηκαν, ειλικρινά εντυπωσίασαν με τις συμμετοχές τους, σάρωσαν τα μετάλλια και έφυγαν σαν κύριοι.
Μπράβο παιδιά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Θα υπάρξει και συνέχεια σε μια βδομάδα στον ΠΗΓΑΣΟ...  :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Πρόεδρε απλά keep up the good job :!: :!: :!:
Η μοναδική παραφωνία της όλης έκθεσης θεωρώ ότι ήταν η σημερινή απονομή των μεταλλίων.
 :oops:
Και είναι πραγματικά γκαντεμιά μία τόσο καλά οργανωμένη έκθεση να "κάνει κοιλιά" όπως είπες σήμερα την τελευταία μέρα της. Επίσης, πολλοί συνάδελφοι μοντελιστές και εγώ μαζί τους θεωρήσαμε λιγάκι άδικο να καλούνται να παραλάβουν τα μετάλλια τους μόνο οι "χρυσοί" μοντελιστές. :wink:
Ελπίζω του χρόνου να διορθώσετε αυτά τα ψιλοπραγματάκια και να αγγίξτε το τέλειο.
 ::icon_thumright::

Yπηρχε οντως αυτη η 'κοιλιτσα' κ σε οτι αφορα το οτι δεν προβαλλοταν το μοντελο των βραβευθεντων την ωρα της βραβευσης.Δεν πειραζει ομως,ισχυει οτι κ με τα μοντελα μας... Το επομενο θαναι σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο!!...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να οργανώσουν αυτή την υπέροχη μοντελιστική γιορτή.Ήταν άψογη τεχνικά,οργανωτικά και υλικά αλλά το βασικότερο ήταν η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι "μπλε" και οι "γαλάζιοι" κάτι το οποίο δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη τους για το χόμπυ. Γνώρισα από κοντά πάρα πολλούς από εσάς και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που έχω πλέον τόσους πολλούς μοντελιστικούς φίλους. Είστε υπέροχοι. Θα μείνω στη φράση του Σταύρου Σουλή όταν δείχνοντάς μου μία βαμμένη φιγούρα του (η οποία συνόδευε ένα Jeep) μου είπε με χαρά ότι είναι ότι καλύτερο έχει βάψει. Παρότι είμαι πολύ απαιτητικός όσον αφορά τη φιγούρα κατά βάθος αυτό είναι το χόμπυ μας,η χαρά της δημιουργίας στον πάγκο μας, η βελτίωση έρχεται με τον καιρό, αυτό που δεν πρέπει ποτέ να φύγει είναι η ευχαρίστηση γι'αυτό που κάνουμε,όπως και αν το κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
Οτι και να πω ειναι λιγο για ολη τη διωργανωση.
Παρα πολλα συγχαρητηρια στην IPMS και στην ομαδα εκπληξη τους "κυανοκρανους" που εστω και χωρις κρανοι ηταν τα ποιο προθυμα παληκαρια και με το χαμογελο και την φιλοξενια που αρμοζε σε ενα τετοιο γεγονος ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ !!!!
Μου αρεσε πολυ η παρουσιαση του ιστορικου της IPMS πολυ καλη ιδεα καποια στιγμη γυρισα το κεφαλι μου προς το κοινο και τους ειδα ολους να το κοιτανε με νοσταλγια για το τι εχουμε ζησει τοσα χρονια στις διαφορες αιθουσες χωρων δειχνοντας με τα δαχτυλα "ααααα να να να το μοντελο του ταδε θυμασαι ? το U-boot του αλλου το Corsair εκεινου " !!! 
Βριζω γενικα τα χαλια μας σαν Ελληναραδες πολλες φορες αλλα οταν γινονται και αριστες προσπαθειες τις χειροκροτω και εσεις εισαστε μια απο αυτες  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Επισης εγω προσωπικα χαρηκα για αλλη μια φορα οχι μονο την εκθεση αλλα και το οτι γνωρισα/ξανασυναντησα παιδια απο ολη την Ελλαδα και Εξωτερικο που πιστευω ειναι το ποιο σημαντικο γιατι ηρθανε απο την αλλη ακρια  ...... Τασο (DJ ANAS) Γερμανια  ::eusa_clap::, Χαρη Χαραλαμπους Αμερικη  ::eusa_clap:: , παιδια απο την Κυπρο συχγωρεστε με δεν θυμαμαι ονοματα  :oops:  ::eusa_clap::, το Dream Team της Θεσσαλονικης ( Τι να πω ολοι χαβαλεδες ...χερομαι που σας γνωρισα ρε παιδες)  ::eusa_clap:: , Συρο (Getsa,SKAMAN)  ::eusa_clap:: , Καρδιτσα (Gtets)  ::eusa_clap:: , και ποσους ακομα ξεχναω που μιλησα μαζι τους και πραγματικα αυτα ειναι τα "ωραια" που λεμε  :D :D
Συγνωμη αν ξεχασα καποιον  :oops: εξαλου ησασταν και τοσοι πολλοι  :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Να δώσω και εγώ με την σειρά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να δούμε αυτή την έκθεση.
Για εμένα ήταν η καλύτερη έκθεση που συμμετείχα ποτέ και το ευχαριστήθηκα όσο ποτέ άλλοτε!
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιούς φίλους από μακριά και χάρηκα ακόμα περισσότερο που γνώρισα από κοντά τα παιδιά από την Σαλλλλόνικα!
Τώρα δεν μένει παρά να κάνουμε ένα χρόνο υπομονή για την επόμενη!!!!

Υ.Γ. Φωτογραφίες μην περιμένετε από εμένα, ντεν έκο φοτοργκραφικί καρντιές μου!
Ο PanPan έχει!  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Ενα γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι παρώντες στην έκθεση ήταν τα μεγάλα ονόματα του μοντελισμού της Ελλάδας!

Tags: