Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Η οργάνωση της έκθεσης ήταν κλάσης ανώτερη από της προηγούμενες.  Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Χάρη από την Αμέρικα και βέβαια που ξανά είδα τον Ανάσταση από την Γερμανία και τα παιδιά από την Σαλονίκη.
Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και πάλι εδώ όλοι μαζί. ::salut:: ::salut::

[imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3478.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3590.jpg[/imgt]  [imgt] http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3589.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3588.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3446.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3568.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3381.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3380.jpg[/imgt]   [imgt]http://i184.photobucket.com/albums/x80/tmkonst/IMG_3398.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Μοντέλλα και <<μοντέλλα>> σκίσανε φέτος,άντε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Να κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ...  :mrgreen:
Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα.....
 :mrgreen:

Ειδικά εσύ με το χαμόγελο.... της Τζοκόντα, είσαι τρέλλα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Να εκφράσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για την άψογη, όπως παραδέχονται όλοι, οργάνωση και να πω ότι ζηλεύω που σας βλέπω όλους μαζί.

Ελπίζω να φωτογραφιθούμε μαζί στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ και εκεί θα δείτε ποιός είναι πραγματικά το ομορφόπαιδο....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Να κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ...  :mrgreen:
Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα.....
 :mrgreen:

Ειδικά εσύ με το χαμόγελο.... της Τζοκόντα, είσαι τρέλλα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Να εκφράσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για την άψογη, όπως παραδέχονται όλοι, οργάνωση και να πω ότι ζηλεύω που σας βλέπω όλους μαζί.

Ελπίζω να φωτογραφιθούμε μαζί στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ και εκεί θα δείτε ποιός είναι πραγματικά το ομορφόπαιδο....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιά ποιά ομορφιά μιλάτε ρε παιδιά.......... :?: :roll:

Αφού εγώ δεν έχω πάει ακόμα στην έκθεση........... :evil:

Ελπίζω πως θα πάω αύριο,αλλά δεν είμαι καί σίγουρος......... :? :?

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
Απίστευτα υψηλό το επίπεδο!  ::salut::
Πολύ καλή οργάνωση.  ::icon_thumright::
Τα καταστήματα πολύ δυνατή παρουσία.  ::eusa_clap::

Αν γινότανε και κάπου πιο βολικά, θα ήμουν εκεί κάθε ημέρα...   :cry:

Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν και σε όσους συμμετείχαν.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
Πήγα και 'γω σήμερα.Όντως είναι καταπληκτική και πολύ οργανωμένη εκδήλωση.Με ξένισε λίγο η συμπεριφορά κάποιων όταν τους απαγορεύτηκε η φωτογράφιση αλλά εντυπωσιάστηκα απο την άμεση απόφαση της Ο.Ε να γίνετε η φωτογράφηση με την συνοδεία κάποιου μέλους της.
Κάποια μοντέλα ήταν πραγματικά αριστουργήματα.Δεν μπορω να κρίνω το επίπεδο των μοντέλων καθώς ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε έκθεση...
Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή προσπάθεια και μακάρι του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερη..

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη

καλά τρεις ώρες φωτο βγάζατε  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

δεν θα δημοσιεύσει κανένας :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απαγορεύθηκε φέτος, έπειτα από κάποια περιστατικά, όπου λουράκια πιάστηκαν σε μοντέλα, πράγματα έπεφταν πάνω στα μοντέλα, κάποιος την ώρα που φωτογράφιζε σπρώχθηκε από κάποιον άλλον κτλ, κτλ. Ήταν απόφαση του ΔΣ, φέτος να γίνει έτσι. Και αποδέχομαι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να στεναχωρηθεί που δεν θα μπορέσει να φωτογραφίσει, τα μοντέλα που θέλει, γιατί το Σάββατο, την ώρα της φωτογράφισης θα εργάζεται, αλλά προτιμώ αυτό, από το να πρέπει να δώσω εξηγήσεις στο μοντελιστή που καλή τη πίστη έφερε το μοντέλο του στην έκθεση, και το παίρνει πίσω έστω και μια κεραία σπασμένη. Νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Απόψε σχετικά αργά, φωτογραφήθηκαν από κάποιους κάποια μοντέλα, αφού όμως είχαν τη σύμφωνη γνώμη της ΟΕ, και συνοδεύονταν από ένα μέλος της στην όλη διαδικασία. Στο ίδιο πνεύμα, κινηθήκαμε και εμείς οι ίδιοι, μιας και όσοι χειρίζονταν τα μοντέλα, φορούσαν γάντια. Θεωρήσαμε και θεωρούμε ότι ανάμεσα στο να φωτογραφηθεί ένα μοντέλο με πιθανότητα 1/1000 να πάθει κάποια ζημιά, και στο να μη φωτογραφηθεί με πιθανότητα να πάθει ζημιά 1/100000, προτιμούμε το δεύτερο.
Τουλάχιστον αύριο θα επιτρέπεται η φωτογράφηση;Έστω και με περιορισμούς;

Στο κομπιούτερ ήσουν και μάλλον είσαι πεμπτοφαλαγγίτη (όπως και σήμερα το πρωί στις 11:45 που ήρθα...)    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τι να πω ρε παιδιά - πολύ ωραία ήτανε φέτος.
Και η προσέλευση του κόσμου πολύ μεγάλη...
Μα που είναι κρυμμένοι τόσοι μοντελιστές;;;;
Και φυσικά η αρματική 1/72 αυξήθηκε σε συμμετοχές φέτος - ΟΥΡΑΑΑΑ!!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες των μοντέλων (και μάλιστα ΟΛΩΝ) μετά το τέλος της εκδήλωσης... 

ΥΓ 1 Οι φωτογραφίες αδικούν κατάφωρα το διόραμα της ʼκρας στην 1/72 - από κοντά είναι ΥΠΕΡΟΧΟ και το κυριότερο: από όλες τις πλευρές... Αν και ήταν σε μία γωνία το καλύτερο θα ήταν να μπει σε μία περιστρεφόμενη βάση...
ΥΓ 2 Dimitris 72, η θεματική σου συλλογή ήταν υπέροχη... Λίγο ήθελα να την αρπάξω και να φύγω τρέχοντας... Αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν τα έχεις κολλημένα και θα μου έπεφταν στο δρόμο... Μήπως θα μπορούσες την επόμενη φορά να τα.... κολλήσεις;;    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Είπαμε οι μικρές κλίμακες όταν λάβουν της δέουσας προσοχής βγάζουν διαμάντια.Ακούς Νίκο Τσ.;"Braille scale rullez."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Εγώ τις "κατεβάζω" τώρα από την μηχανή. Θα ετοιμάσω καμμιά και στέλνω. Έχω τραβήξει και θα φαίνονται και τα ταμπελάκια με το τι πήραν αρκετοί, άντε γιατί τώρα δεν τα θυμάμαι απ'έξω τόσα που ήταν. Ο μεσιέ Φίλιππος πάντως ήταν ο βασιλιάς της έκθεσης και του modelcub  :mrgreen: Τους τα σάρωσε όλα τι χρυσά, τι αργυρά, τι, τι, .....  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
Εγώ τις "κατεβάζω" τώρα από την μηχανή. Θα ετοιμάσω καμμιά και στέλνω. Έχω τραβήξει και θα φαίνονται και τα ταμπελάκια με το τι πήραν αρκετοί, άντε γιατί τώρα δεν τα θυμάμαι απ'έξω τόσα που ήταν. Ο μεσιέ Φίλιππος πάντως ήταν ο βασιλιάς της έκθεσης και του modelcub  :mrgreen: Τους τα σάρωσε όλα τι χρυσά, τι αργυρά, τι, τι, .....  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ομολόγησε ότι το ...προέβλεψα όταν είδα τις φωτο της έκθεσης και στο είπα με πμ

Φίλιππε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35

Αντε τη κάνεις τόση ώρα 17 μέλη και κάμποσοι επισκέπτες κρέμονται από σένα, ακόμη αργείς.  ::director:: ::sprechende_015:: ::mastigio79::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
ομολόγησε ότι το ...προέβλεψα όταν είδα τις φωτο της έκθεσης και στο είπα με πμ
του το'πα και του ίδιου πριν καν βγουν αποτελέσματα.  :mrgreen:

Εσένα Μάκη σε βλέπω να "χρυσίζεις", γιατί;  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
παιδια οποιος θελει αυριο να ερθει στην απονομη να υπενθημισω οτι σημερα αλλαζει η ωρα.......
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Kαλησπέρα παιδιά,λόγω οικογενειακού κολλήματος δεν κατάφερα να πάω έκθεση :evil:Υπάρχει καμία περίπτωση να επιτραπεί αύριο η φωτογράφηση των μοντέλων ή όχι?Αν και διάβασα το poster της έκθεσης,που αναγράφει ότι η φωτογράφηση επιτρεπόταν σήμερα 11.00 με 14.00,είπα να κάνω και μία ερώτηση εδώ μήπως και..... :oops:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
καλησπερα σε ολους.τι γινεται βρε παιδια εμεις που ειμαστε μακρια θα δουμε καμια φωτο?  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35

Απλα κυκλοφορούσα με τον Κώστα Α.Β. δίπλα μου συνέχεια και ποιος ξέρει  :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας

Απλα κυκλοφορούσα με τον Κώστα Α.Β. δίπλα μου συνέχεια και ποιος ξέρει  :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ειχες την αρκουδα μαζι σου να τρομαζει τους κριτες ρε αθλιε,μπας και παρεις χρυσο ???????
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Λοιπόν, 4η πλήρης μέρα στην έκθεση με κάποια κούραση να συσσωρεύεται, αλλά έχοντας βιώσει τα πιο τρελά μοντελιστικά όνειρα το ξανακάνω για πλάκα. Μέχρι και μοντελιστές από τη Σερβία κατέφθασαν σήμερα και μάλιστα ένας από αυτούς έφερε και ένα μυστήριο 10τροχο 72άρι γερμανικό όχημα που κανείς δεν είχε ξαναδεί! Πολύς κόσμος και σήμερα και φυσικά τα πειράγματα και το γέλιο είχαν την τιμητική τους. Από ότι έμαθα στα μαγαζιά έξω έγιναν γερές καταθέσεις και γενικά μέχρι τώρα η εντύπωση είναι αυτή μιας επιτυχημένης έκθεσης.

Φυσικά για όσους δεν έχουν δει από κοντά το Παγοποιείο καλά θα κάνουν να έρθουν να το δουν, είναι εκπληκτικό, όπως και η Βαρσοβία του nino1969. Το Ju-52 του Συμεών είναι απλά πανέμορφο. Στα 35άρια άρματα έγινε χαμός, κάθε μοντέλο καλύτερο από το άλλο, ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως ψήφισαν αυτοί που ψήφισαν.

ειχες την αρκουδα μαζι σου να τρομαζει τους κριτες ρε αθλιε,μπας και παρεις χρυσο ???????
Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η ηλεκτρονική πλέον διαδικασία δεν επιτρέπει τέτοιους είδους φαινόμενα, παραθέτω και σχετική φωτογραφία:

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
γεια σου ρε Γιωργο ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Τελικά αν κατάλαβα καλά ο Φίλιππος απέδειξε για πολλοστή φορά το ταλέντο του :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Είσαι και θα είσαι ο μοναδικός.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
Οχι βρε παιδιά μην το παίρνετε στραβά τον Κώστα τον είχα για να κουβαλάει τα χρήματα και να τα δίνει σε αυτούς που έπρεπε χωρίς να φαίνομαι εγώ, αλώστε ο αγαπητός, φίλτατος, τέλειος, καταπληκτικός, τρομερός, αξιολάτρευτος άλλα και αξιαγάπητος gkontog σας διαβεβαίωσε ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *

Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η ηλεκτρονική πλέον διαδικασία δεν επιτρέπει τέτοιους είδους φαινόμενα, παραθέτω και σχετική φωτογραφία:

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

ε όχι, έλεος , μόνο 50αρικο για χρυσό  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

εγώ 200 έχω πληρώσει και είχα και γκρίνιες......από τον αρχικριτή  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35

ε όχι, έλεος , μόνο 50αρικο για χρυσό  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

εγώ 200 έχω πληρώσει και είχα και γκρίνιες......από τον αρχικριτή  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Φίλε Πέτρο την πάτησες γιατί πότε δεν λαδώνουμε κριτή άλλα την μηχανογράφηση.  :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Φίλε Πέτρο την πάτησες γιατί πότε δεν λαδώνουμε κριτή άλλα την μηχανογράφηση.  :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Καλό χαϊβάνι είσαι και εσύ και πήγες και τα έχωσες στην μηχανογράφηση..... μου αρέσει που δίνεις και συμβουλές!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Δεν τα έχουμε πει???? Πόσες φορές πρέπει να τα ξαναπώ??? Εγγυημένο χρυσό μόνο από Σύγκι!!!!
Μπορεί να το πληρώνεις λίγο ακριβά (συγκεκριμένα με μια ρόμπα ξεκούμπωτη) αλλά το αποτέλεσμα είναι guarantee :mrgreen:

Tags: