Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
καλημερα και καλη συνεχεια Κωτσοοοοοοοοοοοοοοοο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Okey οι photos μόλις κατέβηκαν πάω να τις δω.Βλέπω έχει γίνει κανονική φωτογράφηση με background  :shock: :shock:

Ευχαριστούμε Κώστα καλημέρα!!!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Και οι πρώτες πρωινές από τον άδειο εκθεσιακό χώρο...

Τώρα πάω στη Hertz, γιατί κάποιος βλαμμένος αποφάσισε να μου σπάσει το τζάμι, χωρίς να πάρει τίποτα από μεσά, εκτός από ένα χαρτόνι, ευτελούς αξίας... :evil: :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Προσωπικά, θα κατέβω το Σάββατο και ελπίζω να συναντηθώ με όλους τους φίλους-συναδέλφους.
Όσο για τα σχόλια του αγαπητού gkontog....
Έχω ξεραθεί από τα γέλια με την περιγραφή του.
 :mrgreen:
Για την ώρα κατεβάζω τις φώτος.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
Και η απίστευτη σκηνή εχθές το πρωί. Καταφθάνει ο leopard ο οποίος σαρώνει με το βλέμα του την αίθουσα και δίνει εντολές στον jim-eta που κουβαλάει τα μοντέλα (όλα του leopard) να τα στήσει για φωτογράφιση. Για κάθε μοντέλο η διαδικασία έχει ως παρακάτω:

Ο jim-eta:

- Πιάνει με τα γάντια και άπειρη προσοχή ένα μοντέλο και το τοποθετεί στη βάση φωτογράφισης.
- Μέσα από το σκοπευτικό της μηχανής κάνει δοκιμές και αλλάζει τη στάση και τη γωνία του μοντέλου για να πετύχει τη βέλτιστη λήψη.
- Μόλις μείνει ικανοποιημένος ειδοποιεί τον leopard ο οποίος πλησιάζει, πατά το κουμπί της μηχανής και απομακρύνετε!

Στην 6η επανάληψη του κύκλου ο leopard είναι μαζύ μου στη γραμματεία και συζητάμε οπότε μόλις ο jim-eta τον ειδοποιεί πως όλα είναι έτοιμα, αυτός απαντά:

- Ε και τι μου το λες, βγάλε εσύ τη φωτογραφία, κουράστηκα :shock: :shock: :shock: :shock:

Ομολογώ πως έκανα ώρα να συνέλθω από τα γέλια...

:lol: :lol: ::lol18:: ::lol18::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος kozadogg

• Scale 1/48
  • *
  • Κώστας Κοζαδίνος
Προσωπικά, θα κατέβω το Σάββατο και ελπίζω να συναντηθώ με όλους τους φίλους-συναδέλφους.
Χ2
Οσον αφορα οργάνωση παρουσιαση της εκθεσης χιλια μπραβο σε ολα τα παιδια
Καλο κουραγιο και καλη συνέχεια
10-15 ανθρωποι υπερβαλουν εαυτο για την άγαπη τους προς το hobby και για να
ευχάριστηθουμε ολοι οι υπολοιποι
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Όλος ο κόσμος έχει πάει στην έκθεση.....
 :cry:
Ανυπομονώ να έρθει το αύριο για να κατέβω από τις 11 και να θαυμάσω τα εκθέματα.
Και βέβαια να συναντηθώ με τα καρντάσια....

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Μόλις μίλησα με Νικο και Θαναση περνατε καλααααααα και εγώ τι κάνω εδώ  :cry: :cry:.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Όλος ο κόσμος έχει πάει στην έκθεση.....
 :cry:
Ανυπομονώ να έρθει το αύριο για να κατέβω από τις 11 και να θαυμάσω τα εκθέματα.
Και βέβαια να συναντηθώ με τα καρντάσια....

X2

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
συγχαρητηρια παιδια πολυ καλη οργανωση!!!!!!!!!
ημουν σημερα το πρωι και πραγματικα το επιπεδο ειναι σαφως καλυτερο απο καθε αλλη χρονια.
Ιδιως στα αρματα και διοραματα ειδα μοντελα διεθνους επιπεδου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ομως να γκρινιαξω και λιγο, το πρωι 11-14 ο κοσμος ηταν αρκετος αλλα μπορουσες  να κινηθεις
με ανεση μεσα στην αιθουσα χωρις συνωστισμο και να βγαλεις καποιες φωτο πραγμα που οι διοργανωτες μας το απαγορευσαν (απολυτα σεβαστο για να μην παραξηγουμαι).
Προσωπικα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να τελειωναμε σημερα οσοι μπορουσαμε να βγαλουμε καποιες φωτο γιατι αυριο θα πλακωσουμε ολοι με τις μηχανες και θα γινει
κολαση αναμεσα απο τα μοντελα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
ʼψογοι & ʼψογη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: από τις καλύτερες εκθέσεις που έχω παραβρεθεί, ισάξια μεγάλων αντίστοιχων ευρωπαϊκών :!: :!: Τα εκθέματα υψίστου επιπέδου  8)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
ΑΨΟΓΗ και πάλι ΑΨΟΓΗ από πλευράς οργάνωσης - κοινή πεποίθηση από όλους τους παρευρισκόμενους
Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και στην Οργανωτική Επιτροπή

Υ.Γ. φωτο από σημερινά μοντέλα  :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin

και να βγαλεις καποιες φωτο πραγμα που οι διοργανωτες μας το απαγορευσαν (απολυτα σεβαστο για να μην παραξηγουμαι).
Εγώ πάλι είμαι ολίγον τι χαζός και δεν το πιάνω.Γιατί απαγορεύεται και γιατί είναι "απόλυτα σεβαστό";Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και θέλει να φωτογραφίσει ότι του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Σαφέστατα τα σημερινά ήταν σχετικά λίγα, μιας και όσα ήρθαν σήμερα, είναι εκτός συναγωνισμού αυτόματα, από τη στιγμή, που παραλαβή μοντέλων εντός ήταν μέχρι χθες. Θα τα ανεβάσω αύριο πρωί παιδιά, γιατί δεν έχω κουράγιο τώρα...

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image

και να βγαλεις καποιες φωτο πραγμα που οι διοργανωτες μας το απαγορευσαν (απολυτα σεβαστο για να μην παραξηγουμαι).
Εγώ πάλι είμαι ολίγον τι χαζός και δεν το πιάνω.Γιατί απαγορεύεται και γιατί είναι "απόλυτα σεβαστό";Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και θέλει να φωτογραφίσει ότι του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Απαγορεύθηκε φέτος, έπειτα από κάποια περιστατικά, όπου λουράκια πιάστηκαν σε μοντέλα, πράγματα έπεφταν πάνω στα μοντέλα, κάποιος την ώρα που φωτογράφιζε σπρώχθηκε από κάποιον άλλον κτλ, κτλ. Ήταν απόφαση του ΔΣ, φέτος να γίνει έτσι. Και αποδέχομαι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να στεναχωρηθεί που δεν θα μπορέσει να φωτογραφίσει, τα μοντέλα που θέλει, γιατί το Σάββατο, την ώρα της φωτογράφισης θα εργάζεται, αλλά προτιμώ αυτό, από το να πρέπει να δώσω εξηγήσεις στο μοντελιστή που καλή τη πίστη έφερε το μοντέλο του στην έκθεση, και το παίρνει πίσω έστω και μια κεραία σπασμένη. Νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Απόψε σχετικά αργά, φωτογραφήθηκαν από κάποιους κάποια μοντέλα, αφού όμως είχαν τη σύμφωνη γνώμη της ΟΕ, και συνοδεύονταν από ένα μέλος της στην όλη διαδικασία. Στο ίδιο πνεύμα, κινηθήκαμε και εμείς οι ίδιοι, μιας και όσοι χειρίζονταν τα μοντέλα, φορούσαν γάντια. Θεωρήσαμε και θεωρούμε ότι ανάμεσα στο να φωτογραφηθεί ένα μοντέλο με πιθανότητα 1/1000 να πάθει κάποια ζημιά, και στο να μη φωτογραφηθεί με πιθανότητα να πάθει ζημιά 1/100000, προτιμούμε το δεύτερο.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
H όργανωση της έκθεσης είναι με διαφορά η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν. Όσο για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής της χωροθεσίας των καταστημάτων, πιστεύω οτι έδωσε μία άλλη νότα στην είσοδο της έκθεσης , πιό ζεστή, πιό φιλική. Θυμίζει παμηγύρι με την καλή παλιά έννοια. Δεν ξέρω για τον ακριβή αριθμό των μοντέλων, αλλά η ποιότητα τους στις περισσότερες καητγορίες είναι ανεβασμένη ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Πραγματικά στα άρματα/οχήματα και πολεμική αεροπορία, δεν ήξερες τι να πρωτοκοιτάξεις. Τα πλοία είδα πεσμένα φέτος  :(

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Τελικά, παρά τα όσα ακούστηκαν, ήμουν και εγώ στην έκθεση ::glossa::

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
Στο κομπιούτερ ήσουν και μάλλον είσαι πεμπτοφαλαγγίτη (όπως και σήμερα το πρωί στις 11:45 που ήρθα...)    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τι να πω ρε παιδιά - πολύ ωραία ήτανε φέτος.
Και η προσέλευση του κόσμου πολύ μεγάλη...
Μα που είναι κρυμμένοι τόσοι μοντελιστές;;;;
Και φυσικά η αρματική 1/72 αυξήθηκε σε συμμετοχές φέτος - ΟΥΡΑΑΑΑ!!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες των μοντέλων (και μάλιστα ΟΛΩΝ) μετά το τέλος της εκδήλωσης... 

ΥΓ 1 Οι φωτογραφίες αδικούν κατάφωρα το διόραμα της ʼκρας στην 1/72 - από κοντά είναι ΥΠΕΡΟΧΟ και το κυριότερο: από όλες τις πλευρές... Αν και ήταν σε μία γωνία το καλύτερο θα ήταν να μπει σε μία περιστρεφόμενη βάση...
ΥΓ 2 Dimitris 72, η θεματική σου συλλογή ήταν υπέροχη... Λίγο ήθελα να την αρπάξω και να φύγω τρέχοντας... Αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν τα έχεις κολλημένα και θα μου έπεφταν στο δρόμο... Μήπως θα μπορούσες την επόμενη φορά να τα.... κολλήσεις;;    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Επέστρεψα πριν από λίγο από την έκθεση και απλά θα πω ότι ήταν φανταστική :!: :!: :!:
Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το επίπεδο των συμμετοχών θεωρώ ότι ήταν πολύ ανεβασμένο φέτος.
Χάρηκα που είδα τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη, τον DJANAS και χάρηκα που γνώρισα και το Χάρη από τις Η.Π.Α.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να κατεβάσουμε ακόμη περισσότερα εκθέματα.
 :wink:
Εις αναμονή της αυριανής απονομής των βραβείων & επαίνων.

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
φιλε Leopard βοηθεια :cry: :cry:

πηγα και εγω στην εκθεση το πρωι και εβγαλα γυρω στις 200 φωτο
στο download απο την μηχανη  το αφησα να κατεβαζει και ασχοληθηκα λιγο με την κορη μου, μετα απο ωρα
νομιζα οτι αντιγραφτηκαν ομως εχασα τις μισες. Και σαν να μην εφτανε αυτο
ειχα προλαβει και εσβησα και το φλασακι της μηχανης. :oops:
Τετοια μ@λ@κι@ δεν μου εχει ξανασυμβει με φωτο. (οσοι δεν εχετε παιδια καποτε θα δειτε στον πανικο τι μπορει να συμβει)
Ανεβαστε καμια φωτο και για το δικο μας αρχειο.

Παρολα αυτα σημερα το ευχαριστηθηκα παρολο που πηγα και εχθες.
Υψηλο επιπεδο, καλη οργανωση και προπαντος πολλες κοπελες με τα αγορια τους(που εδειχναν ενδιαφερον πραγματικο ακομα και να φωτογραφησουν) και πολλα παιδια.
Λετε να αλλαζει κατι στο χομπυ μας? ::icon_thumright::

Υ.Γ.  Θα πω την κακια μου οι περισσοτερες φωτο που χαθηκαν ηταν των αεροπλαναδων ουτε ενα πετουμενο δεν εμεινε :lol:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Να κι απόδειξη ότι γνωριστήκαμε κι από κοντά ...  :mrgreen:

Nikolas Kostoulas

salonikios

• Επισκέπτης
καμιά φωτό απο τα...άλλα μοντέλα θα δούμε;  ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα.....

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Τελικά είμαστε όλοι μας οφορφόπαιδα.....
φτου φτου   :mrgreen:

καμιά φωτό απο τα...άλλα μοντέλα θα δούμε;  ::glossa:: :mrgreen:

Μπροστά μας δεν τα βλέπεις  :?: :?:    :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Tags: