Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ,θα προσπαθησω να σας πω ακριβως τι εκανα ομως λαβετε υποψιν οτι ειναι το 1ο μου μοντελο που βαφω με αερογραφο ( εχω βαψει 2 σπιτακια για μακετα τραινου Κλιμακα ΗΟ χωρις προβλημα στην απεικονιση)
Καταρχην ο αερογραφος ειναι εντελως καινουργιος Graphotech 2πλης , το 20 30 που λεει ο φιλος δεν ξερω τι ειναι?
Ασταρωσα με Humbrol "Model and craft Hobby spray Acrylic (White MATT 34)
Διαλυτικο βάζω το :MrHobby , hobby color thinner 400
το μοντελο θεωρω οτι ήταν καθαρο ΟΜΩΣ ΔΕΝ το ειχα πλυνει πριν το ασταρωμα ή μετα
Το δοχείο μιγματος σιγουρα κ 100% καθαρο (ποση ωρα πρεπει να ανακατευω το μίγμα? )
Πριν λιγο κ επειδη "νευριασα"¨ επιασα κ το επλυνα με AVA και πινελο , το αφησα στεγνωσε και το ξαναπερασα ενα χερι χρωμα με τον αερογραφο απο αποσταση 20 εκατοστα. Οι κηλιδες δεν εξαφανιστηκαν αλλα καπως (ελαχιστα)βελτιωθηκε..Η ματ υφη παραμενει ομως......

Υπαρχει περίπτωση να φταίει το σπραυ που ασταρωσα? Μηπως όντως το Humbrol 117 εχει πρόβλημα....?οπως ειπε ο φιλος εδω..? Δεν ξερω τι να πω.......
Ιδεες κ προτασεις αν εχετε θα χαρω να τις εφαρμόσω.....Ακομα κ χρώμα να αλλαξω εαν αυτο ειναι εφικτο.....σιγουρα παντως ετσι οπως το βλεπω εδω μπροστα μου δεν με ενθουσιαζει....χεχε αισθηση της μουχλας ειναι ορατη στο χρωμα.....
Ευχαριστω παιδια!
Γ.