Αποστολέας Θέμα: Ελληνικά HS-126  (Αναγνώστηκε 29734 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
Απ: Ελληνικά HS-126
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 18, 2008, 02:33:03 μμ »
Τα μικρά στογγυλά εθνόσημα (στα Hs?) τα βλέπετε εσείς; Μήπως λόγω ηλικίας δεν τα βλέπω; Υπάρχει αυτή η φώτο πουθενά αλλού σε καλύτερη ποιότητ/ανάλυση;
Το δυστυχές είναι ότι δεν έχω δει μέχρι τώρα φώτο της δεξιάς πλευράς των ελληνικών Hs.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 10, 2008, 07:49:45 μμ »
Έμαθα για μια φώτο ελληνικού Hs126 στο: page 28 of Air Enthusiast (Magazine) No. 16 published in 1981.
Την έχει κανείς; Είναι κάποια από τις γνωστές;

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 09:56:21 πμ »
Το Italeri δεν κυκλοφορεί πια - αλλα σίγουρα θα υπάρξη επανέκδοση στο μέλλον. Ωστόσο το βρίσκεις σχετικά εύκολα εάν ψάξεις. Της Airfix κυκλοφορεί ακόμα ενώ της Matchbox δεν έχει ξαναβγεί μέσω Revell τουλάχιστο. Το εν λόγω άρθρο του Mushroom Magazine το έχω και επιχειρεί kitbash του Airfix με Italeri. Έχει επίσης 2 πολύ καλές φωτογραφίες Ελληνικών Hs-126 με splinter παραλλαγή - θα ανεβάσω τις  φωτογραφίες αύριο πρωί δικό σας.

Corto Καλημέρα...
Είμαι νέος στο forum αλλά πολύ παλιός στον μοντελισμό (στατικό και RC). Επιπλέον, είμαι και συλλέκτης αεροπορικών οργάνων Β'ΠΠ αποκλειστικά Luftwaffe!!
Η συλλογή μου είναι συγκριτικά με τις άλλες πανευρωπαικά μεσαίου μεγέθους αφού αριθμεί περί τα 200 περίπου κομμάτια και μάλλον είναι η μοναδική στην Ελλάδα.
Μετά τις συστάσεις, ιδού λοιπόν το ερώτημα:
1. Με δεδομένο ότι έχω στην συλλογή μου σχεδόν όλα τα όργανα, έχω κατασκευάσει σε κλίμακα 1:1 το πάνελ οργάνων ενός Ελληνικού Henschel Hs126-K6 και ενός Heinkel He162 Salamander και σκεφτόμουνα να συμμετάσχω στην 27η έκθεση IPMS για να τα δει και ο κόσμος. Φαντάζομαι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο να δει αληθινά όργανα γερμανικών αεροπλάνων του 2ουΠΠ, έτσι δεν είναι; Τα πάνελ έχουν κατασκευαστεί από ξύλο με απόλυτη ακρίβεια αφού έχω τα εργοστασιακά σχέδια κατασκευής από την Henschel και Heinkel. Ερώτημα: πως μπορώ να έρθω σε επαφή με τα παιδιία που οργανώνουν την έκθεση για να κανονίσουμε την συμμετοχή των πάνελ μου; Τους έγραψα στο site  τους www.ipms-hellas.gr αλλά απάντηση δεν έλαβα εδώ και μία εβδομάδα! Λες να μην ενδιαφέρονται;
2. Προσπάθησα να διαβάσω στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία των Ελληνικών Henschel όπως αυτή γράφτικε στο Mushroom Magazine αλλά δυστυχώς αυτό το pdf δεν έχει την επόμενη σελίδα, έχει μόνο την πρώτη και μου έκοψε το διάβασμα στην μέση. Ερώτημα: Μήπως έχεις και την επόμενη σελίδα;
Αυτά προς το παρόν,
Ευχαριστώ, Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 12:04:01 μμ »
Σπύρο καλημέρα και καλώς ήρθες στη παρέα μας!

Για το πρώτο σου ερώτημα πιστεύω ότι θα λάβεις απάντηση έστω και μέσα από το φόρουμ μας. Πολλά παιδιά είναι μέλη της IPMS μας και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν.

Για το δεύτερο σου ερώτημα δυστυχώς δεν έχω πια το περιοδικό. Το ανακύκλωσα καθώς αντικατεστάθη από το καινούριο βιβλίο της Mushroom Publication για τα Hs 126. Εάν έχει έρθει Ελλάδα στο συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς περιέχει ότι πληροφορίες υπάρχουν για τα Ελληνικά Hs 126:
http://www.mmpbooks.biz/books/o8108/o8108p.htm
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 03:36:05 μμ »
Corto καλησπέρα. Έχεις πάρει το βιβλίο ήδη;
Το έχει κανείς άλλος;
Μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει φώτο που πιθανόννα μην έχουμε ξαναδεί;

Αποσυνδεδεμένος Ηλιας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ναύπακτος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 08:46:31 μμ »
Εχω παραγγειλει το βιβλιο της Mushroom (το οποιο περιμενα αρκετο καιρο μεχρι να εκδοθει!) απο τον Hannants.
Οταν με το καλο ερθει θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο.

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:42:53 μμ »
Γειά σας και χαρά σας παίδες....
Όσο πάει και μ'αρέσει περισσότερο εδώ στο Fοurm σας! Νιώθω ήδη αρκετά οικεία....
Λοιπόν, κατ' αρχάς Ok με την IPMS. Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου ο αντιπρόεδρος και τη Κυριακή θα τα πούμε και με τον Πρόεδρο για να κανονίσουμε να στηθούν τα δυο Instrumentenbrett του Heinkel He162 και του Henschel Hs126-Κ6.
Το βλέπουμε για το Σάββατο 04/10/2008 που θα έχει και τον πιο πολύ κόσμο.
Ο πίνακας οργάνων του He162 είναι πλήρης 100% και του Henschel Hs126ßK κατά 95% (μου λείπει το Kursgeber και τα τρία griff για όσους γνωρίζουν).
Όσοι μπορέστε παιδιά, ελάτε....θα'χει πλάκα.
Σχετικά με το βιβλίο της Mushroom,το χαλβαδιάζω και εγώ. Λέω να το πάρω κατευθείαν από τον εκδότη. Το δίνει για περίπου 30 ευρά. Πολλά είναι? Το Hannants πόσο το δίνει?
Τέλος, να ζητήσω κάτι λίγο ψιλοπαλαβό? Μπορεί κάποιος/όποιος έχει το βιβλίο να μου σκαννάρει τις δυό-τρείς σελίδες που αναφέρεται στην Ελλάδα? Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...
Καλό απόγευμα,
Σπύρος (Me262)

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 06:36:42 μμ »
...
Σχετικά με το βιβλίο της Mushroom,το χαλβαδιάζω και εγώ. Λέω να το πάρω κατευθείαν από τον εκδότη. Το δίνει για περίπου 30 ευρά. Πολλά είναι? Το Hannants πόσο το δίνει?...

http://www.hannants.co.uk/search/?FULL=MMP8108 ομως ειναι 'sold out'...

http://www.aviationmegastore.com/?shopid=LM48d276e54304764b4450b928bf&action=prodinfo&parent_id=0&art=80131 κι εδω το ιδιο... αρα παρ'το απο τον κ. Μανιταρι τον ιδιο

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 08:28:37 μμ »
Το πηρα σημερα καλο δυο πλευρικες οψεις για ελληνικα, και 5 φωτος για τα ελληνικα εκ των οποιων
οι 4 εχουν ανεβει εδω ηδη.
Μια ερωτηση τον αυτοσχεδιο μηχανισμο για της βομβες ξερει κανεις τιποτα? :?: :?:
Πατεντα δικια μας πρεπει να ηταν :!: :!: :!: αλλα δεν φενεται τιποτα :(
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 11:57:21 μμ »
περιμένουμε την 5η φώτο και τις δύο πλευρικές όψεις

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 12:19:14 πμ »
Παιδια η πεμπτη ειναι στο pdf που τα δειχνη σε παραταξη πισω απο τα PZL.
Οσο για τις οψεις η μια δειχνη το σκαφος με την παραλαγη που ηρθε στην ελλαδα και η αλλη με την ελληνικη παραλαγη.
Η μια ειχε φανει εδω, σε ενα σχεδιο ο Νωντας νομιζω το ειχε φτιαξει, τωρα η ελληνικη ειναι η ιδια.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 14, 2008, 04:13:26 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.....
Μετά την έκθεση της IPMS σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να αναρτήσω στο forum εδώ της φωτογραφίες από την έκθεση των πάνελ οργάνων του He162 και του Hs126-K6. Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας.

Προσπάθησα να τις "ανεβάσω" αλλά προφανώς κάποιο λάθος χειρισμό κάνω και δεν τα καταφέρνω.... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει δίνοντάς μου οδηγίες?

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 14, 2008, 05:20:12 μμ »
τις ανεβασα Σπυρο ::icon_thumright:: Συγχαρητηρια για το μερακι σου ::eusa_clap:: πραγματικα πολυ ενδιαφεροντα εκθεματα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 14, 2008, 05:29:39 μμ »
Χαίρετε και πάλι...
Οκ, οι οδηγίες ελήφθησαν και ίδου οι φωτογραφίες:

HENSCHEL Hs126-K6

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μου λείπει από την συλλογή μου (και το ψάχνω σαν παλαβός να το βρώ) το όργανο πάνω στη μέση, δίπλα στο ρολόι το οποίο είναι ένα Kursgeber FL.23300. Γι' αυτό βλέπετε κολλημένη μία φωτογραφία αντί για το πραγματικό όργανο.

HEINKEL He162 Salamander

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ μου λείπει το κανονικό στροφόμετρο 2000-14000U/min FL.20266 και αντί αυτού έχω βάλει (για λόγους πληρότητας) ένα στροφόμετρο 500-3600U/min FL.20269 (το όργανο, τέρμα δεξιά). Κατά τα άλλα είναι πλήρες...

Με χαρά θα δεχθώ την άποψή σας......
Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 14, 2008, 05:32:32 μμ »
τις ανεβασα Σπυρο ::icon_thumright:: Συγχαρητηρια για το μερακι σου ::eusa_clap:: πραγματικα πολυ ενδιαφεροντα εκθεματα ::salut::

Ευχαριστώ πολύ!!!
Μέχρι να ετοιμάσω την απάντησή μου.... εσύ είχες ήδη ανεβάσει για λογαριασμό μου τις φωτογραφίες και χωρίς να το ξέρω τις ανέβασα και εγώ!!!
Sorry για την σπατάλη χώρου.

Αποσυνδεδεμένος Ηλιας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ναύπακτος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 12:14:55 μμ »
Τα σχόλια περιττεύουν

http://www.neomega-resin.com/vector/kits.htm

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 01:18:30 μμ »
Μετά την ολιγόμηνη απουσία μου από τα μοντελιστικά δρώμενα λόγω φόρτου εργασίας, χαιρετώ ξανά τους φίλους του Henschel Hs-126!!

Έχω καιρό τώρα που ψάχνω να βρω το πολυσέλιδο εγχειρίδιο συντήρησης που είχε εκδοθεί στα ελληνικά και είχε ανατυπωθεί από το βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη σκέψη» πριν λίγα χρόνια. Έχω μόνο το μικρό βιβλιαράκι "οδηγός χειρισμού (pilot's manual) και ψάχνω το εγχειρίδιο συντήρησης παντού. Η τελευταία μου ελπίδα ήταν απευθυνθώ στο βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη σκέψη". Το κακό είναι ότι το πρωτότυπο το δανείσαν πριν ένα ή δύο χρόνια στο Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας (Τατόι) και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Έτσι δεν μπορούν να κάνουν νέα ανατύπωση! Κάποιοι ήταν τυχεροί και το πήρανε τότε που είχε κυκλοφορήσει.

Το εύλογο λοιπόν ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ????

Φιλικο-μοντελιστικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 02:08:51 μμ »
Κάτι που θα το ήθελαν πολλοί.

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 02:23:19 μμ »
Μετά την ολιγόμηνη απουσία μου από τα μοντελιστικά δρώμενα λόγω φόρτου εργασίας, χαιρετώ ξανά τους φίλους του Henschel Hs-126!!

Έχω καιρό τώρα που ψάχνω να βρω το πολυσέλιδο εγχειρίδιο συντήρησης που είχε εκδοθεί στα ελληνικά και είχε ανατυπωθεί από το βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη σκέψη» πριν λίγα χρόνια. Έχω μόνο το μικρό βιβλιαράκι "οδηγός χειρισμού (pilot's manual) και ψάχνω το εγχειρίδιο συντήρησης παντού. Η τελευταία μου ελπίδα ήταν απευθυνθώ στο βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη σκέψη". Το κακό είναι ότι το πρωτότυπο το δανείσαν πριν ένα ή δύο χρόνια στο Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας (Τατόι) και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Έτσι δεν μπορούν να κάνουν νέα ανατύπωση! Κάποιοι ήταν τυχεροί και το πήρανε τότε που είχε κυκλοφορήσει.

Το εύλογο λοιπόν ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ????

Φιλικο-μοντελιστικά,
Σπύρος

Επανέρχομαι για μια πολύ σημαντική διόρθωση:
Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που είχα αναφορικά με την τύχη του πρωτοτύπου εγχειριδίου χρήσης και συντήρησης του Henschel Hs126, η κατάσταση έχει ως εξής:
Το μουσείο παρέλαβε πρόσφατα το εν λόγω εγχειρίδιο προκειμένου να το ψηφιοποιήσει και εν συνεχεία να εκδοθεί. Προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί η επίπονη και χρονοβόρα αυτή δουλεία μέχρι σήμερα.
Όλοι αναμένουμε με χαρά τα αποτελέσματα....
Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου από αυτά που έγραψα παραπάνω δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση για το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας.

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 04:11:50 μμ »
Επανέρχομαι για μια πολύ σημαντική διόρθωση:
Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που είχα αναφορικά με την τύχη του πρωτοτύπου εγχειριδίου χρήσης και συντήρησης του Henschel Hs126, η κατάσταση έχει ως εξής:
Το μουσείο παρέλαβε πρόσφατα το εν λόγω εγχειρίδιο προκειμένου να το ψηφιοποιήσει και εν συνεχεία να εκδοθεί. Προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί η επίπονη και χρονοβόρα αυτή δουλεία μέχρι σήμερα.
Όλοι αναμένουμε με χαρά τα αποτελέσματα....

αφου εχεις ενημερωση και το παρακολουθεις το θεμα, εχε το νου σου να μας ενημερωνεις για τυχον νεοτερα καθως αυτο που περιγραφεις ειναι ακρως ενδιαφερον για πολλους απο μας! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 04:17:36 μμ »
Ok, μείνετε ήσυχοι. Θα ενημερωθείτε πάραυτα!

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 10:46:06 μμ »
Συγγνώμη για το ΟΤ αλλά μια και το ΄φερε η κουβέντα:
Κάποτε είχα ακούσει οτι υπάρχει αντίστοιχο εγχειρίδιο στα Ελληνικά για το PZL24, ξέρει κανείς τίποτε περι αυτού, αν το έχει το ΜΠΑ ή κάποια άλλη πληροφορία?

Αποσυνδεδεμένος me262

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 12, 2010, 03:22:44 μμ »
Ok, μείνετε ήσυχοι. Θα ενημερωθείτε πάραυτα!

Χαίρετε χαίρετε,
Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι συν-λάτρες του Henschel Hs126 σας έχω εξαιρετικά νέα!
Η ψηφιοποίηση του εγχειριδίου χρήσης του εν λόγω αεροπλάνου ολοκληρώθηκε!! Την επιμελήθηκα προσωπικά και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! Χρειάστηκα περί τις 25 μέρες scanning και άλλες τόσες περίπου για ψηφιακή επεξεργασία (λεύκανση υποβάθρου, τονισμός και εμβάθυνση γκρίζων, αφαίρεση θορύβου εικόνας, ευθυγράμμιση κειμένου κτλ κτλ). Η δουλεία ήταν ιδιαίτερα επίπονη και χρονοβόρα αφού οι σελίδες ήταν 438 (!!!) και η κατάσταση του πρωτοτύπου ήταν πολύ «εύθραυστη», σχεδόν στα όρια της διάλυσης! Προσωπικά έχω πάθει πλάκα με το βιβλίο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Προετοιμαστείτε όμως, ιδιαίτερα οι νεώτεροι οι κάτω των 44 για λίγο δύσκολα Ελληνικά καθαρεύουσας!!
Τα αρχεία παραδόθηκαν πριν το Πάσχα στο γνωστό σε όλους μας βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη» για να προχωρήσει στην έκδοση του βιβλίου.
Όσοι θέλετε να αγοράσετε το βιβλίο πηγαίνετε μια βόλτα από την Ιπποκράτους να πιέσετε και εσείς με τη σειρά σας για να εκδοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα....και κρατήστε και μένα ενήμερο....

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 12, 2010, 03:56:03 μμ »
 :!: :!: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 12, 2010, 04:22:40 μμ »
Ειδα απο κοντα το εγχειριδιο και πραγματικα εμεινα αναυδος :shock: προκειτε για δουλεια επαγγελματικου επιπεδου απο το Σπυρο Κουρουνη :!:

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: hs-126