Τα πολυκαιρισμένα σήματα καλό είναι να ψεκάζονται από πριν με ένα βερνίκι enamel ή με το υγρό που βγάζει η microscale, για να φιξάρονται και να μην διαλύονται στο νερό.
Σβάστικες έχω αρκετές και μπορούσα να σου δώσω, αλλά αφού βολεύτικες μ' αυτές που έδινε το κιτ, όλα καλά.
Τις καπνιές από τις εξατμίσεις μπορείς να τις προεκτίνεις λίγο ακόμα πιο πίσω και να τις σβήσεις ομαλά. Πέρασε ελαφρά στο κέντρο με κάποια γκρι σκόνη για να σπάσει λίγο το έντονο μαύρο. Θα δείχνουν ακόμα καλύτερες. (Αν θες θα σου φέρω στο Κιστόμπαρο σκόνες του Mig).
Περιμένουμε τα τελειώματα και στο τέλος να χειροκροτήσουμε μια όμορφη κατασκευή.
Μπορεί στην διάρκεια της προσπάθειάς σου να είμουν κάπως υπερβολικά αυστηρός μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι άξιζε να το κάνω, γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό. Αν και δεν ασχολεισαι πλέον με πετούμενα, φαινόταν ότι έχεις ικανότητες στον μοντελισμό που θα ήταν κρίμα το τελικό αποτέλεσμα να μην βγει ωραίο και να χάνει το σύνολο από κάποιες λεπτομέριες. Ελπίζω να συγχωρέσεις αυτή την στάση μου.
ʼντε τώρα που ξεκίνησες με τα πετούμενα, να συνεχίσεις να φτιάχνεις και άλλα κατά καιρούς.

Soumi, θα ψάξω να δω αν έχω σβάστικες στην 1/72 για να σου δώσω.