0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε σταματάω τα μοντέλα και θα κάνω φραπέδες με αυτά που βλέπω. Το "πινέλο" με τρέλανε Σάκη, όπως και όλο το βάψιμο της παραλλαγής δηλαδή!!!Ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Οαπό εμένα. .
Ω ναι... Μπράβο και απο εμένα! Πανέμορφο το μπι-φ-τέκι σου - πραγματικά καλύτερο απο πολλών "αεροπλανάδων"! Αλλά βιάζεσαι βρέ και καταλήγεις να παιδεύεσαι τζάμπα! Κρίμα είναι!Θα συνεχίσεις και τη "μακαρονάδα" στο ρύγχος έτσι?
Εγώ σκέφτομαι τα καημένα τα αρματάκια σου που τα έχεις παρατήσει στην τύχη τους ..... Κάθονται και σε βλέπουν να αφιερώνεις τόσες ώρες μόνο στο πετούμενο ... Έγινες ένας άσπλαχνος αεροπλανάς κι εσύ .....
Σάκη παράτα το και άντε να πουλήσεις κανά ΤΕΜΠΜΕ γιατί με αυτά που κάνεις θα παρατήσω εγώ το άθλημα! Μπράβο φίλε πολύ καλός!
Νίκο , μέχρι τέλος αυτού του μήνα (αν βοηθήσει και ο Lucky ετσι ώστε εγκαιρα να έχουμε στα χέρια μας το όχημα με το οποίο θα συμμετέχουμε στο GB οχημάτων υποστήριξης! ) θα ασχολούμε πάλι με άρματα! ...
Η περιοχή με τα φιδάκια βγήκε πιο σκούρη από το υπόλοιπο και κάνει έντονη αντίθεση. Όμως αφού υποτίθεται ότι το καπάκι του κινητήρα προέρχεται από άλλο αεροπλάνο, μπορεί να θεωρηθεί σωστό. Με τα "γουόσια" θα δέσουν μεταξύ τους και θα είναι μια χαρά.
Το τελείωμα του λευκού στο δεξιό σήμα, από την δεξιά μεριά, δεν φαίνεται να είναι κοφτό όπως πρέπει, αλλά μοιάζει να σβήνει απαλά. Μπορεί βέβαια να φταίει και η γωνία λήψης της φωτο. Αν πράγματι είναι έτσι διορθώνεται εύκολα.
ʼντε ρε αυτή την φορά δεν θα βγάλω μαστίγιο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για μην κλαίγεσαι πάλι στην αγκαλιά του Γιαβάση.
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Απριλίου 12, 2009, 10:30:39 μμʼντε ρε αυτή την φορά δεν θα βγάλω μαστίγιο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για μην κλαίγεσαι πάλι στην αγκαλιά του Γιαβάση. ...βγάλε οτι θες Στέλιο!...δεν κλάφτηκα και ούτε θα κλαφτώ στον Γιαβάση!...μόνο συμβουλές για το bf 109 παίρνω απο τον Γιάννη!!!...