Αποστολέας Θέμα: Messerschmitt Bf-109 E3... Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ !!!  (Αναγνώστηκε 16236 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Messerschmitt Bf-109 E3... Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ !!!
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:24:29 μμ »
Κρίμα ρε Στέλιο, και σε είχα για σίγουρο ότι θα παρουσιάσεις μπουγατσούλα...  :(

Σίγουρα δεν προλαβαίνεις :?:mrgreen:

Μπααααα.... σε μια βδομάδα τελειώνει ο χρόνος του GB, άσε που απογοητεύτηκα τόσο που δεν μου κάνει κέφι να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή.

Και τώρα ποιός θα παρουσιάσει μπουγάτσα, αμ λείπει ο "σεφ";  :(
Δεν μπορεις να το γλυτώσεις αλλιώς;

Υπάρχουν και άλλοι σεφ και μάλιστα με χρυσό σκούφο, οπότε θα έχουμε νόστιμες μπουγάτσες. Μέσα σ' αυτούς είσαι και εσύ... άντε τελείωνε.
Πώς να το γλυτώσω ρε Γιώργο ? Ρίξε καμιά ιδέα γιατί εγώ δεεεεεεεεν.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:27:37 μμ »

Και τώρα ποιός θα παρουσιάσει μπουγάτσα, αμ λείπει ο "σεφ";  :(
Δεν μπορεις να το γλυτώσεις αλλιώς;

Παράθεση
Υπάρχουν και άλλοι σεφ και μάλιστα με χρυσό σκούφο, οπότε θα έχουμε νόστιμες μπουγάτσες. Μέσα σ' αυτούς είσαι και εσύ... άντε τελείωνε.
Πώς να το γλυτώσω ρε Γιώργο ? Ρίξε καμιά ιδέα γιατί εγώ δεεεεεεεεν.

Το έχεις βερνικώσει ετσι δεν είναι (με enamel βερνίκι). Αν το σβήσεις με azax μήπως γίνει κάτι;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:30:56 μμ »
Το βερνίκι που έβαλα είναι ακρυλικό.... δεν με διαβάζεις καλά. Αν ήταν enamel  δεν θα έκλαιγα τώρα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 21, 2009, 11:08:27 μμ »
Κρίμα ρε Στέλιο ...  :(

Πάντως με το ερυθρόλευκο αποτέλεσμα μόνο κάτι τύποι σαν τον Κασναφέρη, και προσφάτως τον Κάκο, θα χαιρόντουσαν     :twisted:

Εγώ πάντως θα πρότεινα :

1) διόρθωμα με λεπτό πινελάκι από πάνω ή

2) ξύσιμο λίγο του χρώματος (και εκεί που έχτισε) και μετά τοπικό βάψιμο με αερογράφο ή πινέλο.

::dontknow::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 22, 2009, 12:19:03 πμ »
Μη ρε Στέλιο! Πόσο σκαλοπάτι έχι τέλος πάντων, με το ματ βερνίκι ΔΕΝ θα φαίνεται! Αστο 1-2 μέρες να στεγνώσει και μετά τρίψτο με 4000 ντουκόχαρτο και θα συνέλθει.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 22, 2009, 08:07:19 πμ »
Προσεκτικό μασκάρισμα αριστερά δεξιά των δύο χτισιμάτων. Μετά προσεκτικό τρίψιμο του χτισίματος κα ύστερα βάψιμο με λευκό και αερογράφο στις εριοχές πουαπομένουν;
Αλλιώς κρίμα τη δουλειά βρε αδερφέ.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 22, 2009, 09:04:53 πμ »

Μπααααα.... σε μια βδομάδα τελειώνει ο χρόνος του GB, άσε που απογοητεύτηκα τόσο που δεν μου κάνει κέφι να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή.

...δεν θέλω να διαβάζω malakies  :evil:

όπως σου λένε, τρίψε με ψιλό-ψιλό ντουκόχαρτο (ή πήγαινε Hondo και πάρε μία γυαλιστική λίμα νυχιών, είναι ότι πρέπει για σκαλοπάτια, την έχω δοκιμάσει) και μετά κάνε τα μαγικά σου ρετουσάροντας  :wink: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 22, 2009, 09:25:20 πμ »
Αν λόγω εκνευρισμού βαριέσαι την εργασία αυτή τότε ρίξε στο σημείο εκείνο ένα δίχτυ παραλλαγής μισομαζεμένο. Ο καλός μοντελιστής πρέπει να ξέρει να κρύβει της κακοτεχνίες :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 22, 2009, 10:18:23 πμ »
Αποφάσισα να κάνω το εξής : 

Θα μασκάρω δεξιά και αριστερά το σημείο που έχει γίνει η ζημιά και θα ξεβάψω τοπικά με ΑΖΑΧ (ότι έχω χρησιμοποιήσει είναι ακριλικό, οπότε θα φύγει εύκολα) και μετά θα επαναλάβω το βάψιμο της άσπρης - κόκκινης λουρίδας ξανά.

Ελπίζω να μην περάσει ΑΖΑΧ κάτω από την μάσκα και ξεβάψει και το χρώμα από κάτω.

Και αν δεν πετύχει, τότε.... φορνετ. Για δίχτυ παραλλαγής δεν νομίζω ότι παίζει για το συγκεκριμένο αεροπλάνο, γιατί δεν ήταν επιχειρησιακό αλλά μόνο για δοκιμές (αν δεν κάνω λάθος).
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 22, 2009, 10:59:08 πμ »

Θα μασκάρω δεξιά και αριστερά το σημείο που έχει γίνει η ζημιά και θα ξεβάψω τοπικά με ΑΖΑΧ (ότι έχω χρησιμοποιήσει είναι ακριλικό, οπότε θα φύγει εύκολα) και μετά θα επαναλάβω το βάψιμο της άσπρης - κόκκινης λουρίδας ξανά.

Ελπίζω να μην περάσει ΑΖΑΧ κάτω από την μάσκα και ξεβάψει και το χρώμα από κάτω.

Και αν δεν πετύχει, τότε.... φορνετ. Για δίχτυ παραλλαγής δεν νομίζω ότι παίζει για το συγκεκριμένο αεροπλάνο, γιατί δεν ήταν επιχειρησιακό αλλά μόνο για δοκιμές (αν δεν κάνω λάθος).
Στέλιο καλημέρα. Να προτείνω κάτι:
Λευκή χαλκομανία έχεις να βάλεις πανω από ένα καινούριο στρώμα κόκκινου χρώματος

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:35:55 πμ »
Επειδη καταλαβαινω απολυτα αυτο που αισθανεσαι μετα απο αυτο που συνεβει στο μοντελο σου, θα ηθελα να σου πω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ηρεμησεις, να αφησεις λιγο να συνελθεις και μετα να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ ποιο σωστο για το μοντελο σου.
Αν νομιζεις οτι του αξιζει αυτου του μοντελου ενα προχειρο "μπαλομα" και μια γρηγορη ξεπετα απλα για να βγεις απο την "υποχρεοση" να το εχεις τελειωμενο μεσα στην προθεσμια και να το παρουσιασεις στο κιτσεν και μετα να το πεταξεις στην καλυτερη περιπτωση μεσα σε κανενα ντουλαπι η κανα κουτι , τοτε καντο.
Εγω παντως δεν πιστευω οτι κατι τετοιο αξηζει σε αυτο το μοντελο και με την ευκαιρεια θα ηθελα να πω κατι που απο την αρχη ημουν αντιθετος σε σχεση με την συμετοχη σε αυτο το group build και δεμ μιλισα γιατι σεβαστικα την αποδοχη της απολυτης συντριπτικης πλειοψηφειας αλλα τωρα θα αναγγαστω να το κανω γιατι πλεον ειναι προφανες οτι εγινε αυτο που φοβομουν.
Εξηγουμε λοιπον και λεω οτι δεν ειναι σωστο να υπαρχει  "ημερομηνια ληξης" του κατασκευων γιατι απλα ο χρονος που μπορει να διαθεσει ο καθε μοντελιστης για την κατασκευη ενος μοντελου ειναι κατι που ειναι τελειως διαφορετικο για τον καθενα και ειναι πραγματικα αδικο να πρεπει να βαλουμε σε ενα καλουπι αυτο το πραγμα.
Παρολο που η ημερομηνια που οριστικε σαν την ληξη ειχε μεγαλο περιθοριο αποδειχτικε οτι δεν ηταν αρκετη για να καταφερουν να ολοκληροσουν τα μοντελα τους οι περισοτεροι απο τους συμετεχοντες (3 η 4 το πολυ μοντελα απο τα 15 ) προτεινω λοιπον να δοθει μια παραταση μεχρι να ολοκληθουν ολα τα μοντελα η εστω τα περισσοτερα και οταν κοντευει να γινει αυτο τοτε οριζουμε ημερομηνια παρουσιασης στι κιτσεν μπαρ , τορα για να γινει και η πλακα μας γιατι πανω απ ολα αυτο που κανουμε το κανουμε για να περναμε οραια και οχι να αγχονομαστε, στην ημερομηνια που οριστικε απο την αρχη να βρεθουμε να φαμε τις μπουγατσες μας απο αυτους που δεν προλαβανε να τελειωσουν ( μεσα σε αυτος που καιρνανε ειμαι και εγω μιας και δεν προλαβα ουτε να αρχισω το δικο μου) :mrgreen: ,
αν θελετε γιατι οχι να παρουσιασει οποιος θελει και την μεχρι τοτε δουλεια που εχει κανει, αυτοι που τα τελειοσαν ας τα φερουν να τα δουμε μπας λαι ποροθουμε οι υπολοιποι.
Οποτε λοιπον φιλε Στελιο θα σε παρακαλουσα να το δεις το θεμα ψυχραιμα, αν νομιζεις οτι πρεπει να το ξεβαψεις και να το ξαναβαψεις, καν το ,θημησου τι επαθα εγω με το Albatros, τι να πει ο Θανασης που χρειαστκε να το ξαναβαψει τουλαχιστον τρεις φορες (αυτο θα πει κουραγιο) αλλα τουλαχιστον πιστευω οτι τελικα ολα αυτα αξιζουν τον κοπο.
Συγνομη αν σε ζαλισα αλλα νομιζω οτι επρεπε να σου τα πω γιατι ειναι κριμα ο κοπος σου να παει χαμενος μονο και μονο για μια ημερομηνια. ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:38:33 πμ »

Μην το τολμισεις ετσι πειγα να κανω στο Fokker και περασε και μου το γ@μισε, στο τελος το ξεβαψα ολο και το ξαναεβαψα. ::salut::

• Scale 1/48
  • *
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:54:40 πμ »
Και κατι τελευταιο και τερμα :D δεν ξαναμιλαω ::glossa:
Οτι μ@λ@κι@ εχω κανει πανω σε μοντελο ηταν απο BΙΑΣΥΝΗ η απο ΤΕΜΠΕΛΙΑ.
Σορυ και παλι. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 22, 2009, 02:50:41 μμ »
 ::arrowred::  Γιάννο αυτό σκέφτομαι να κάνω αυτή την φορά. Λευκή χαλκομανία έχω μπόλικη από μια καρτέλα Α4 λευκής χαλκομανίας που πήρα. Πολύ λεπτές λουρίδες θα χρειασθούν άλλωστε. Αν δεν κάτσουν με την πρώτη θα δοκιμάσω και άλλες φορές. Που θα πάει κάποια στιγμή θα τα καταφέρω. Και αυτή την φορά θα ψεκάσω με enamel γυαλιστερό βερνίκι μην τυχόν και χρειασθεί να το ξεβάψω πάλι.

::arrowred:: Δημήτρη, ήδη έχω ξεκινήσει να ξεβάφω τοπικά. Θα προσέξω πολύ ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να περάσει ΑΖΑΧ κάτω από την ταινία μασκαρίσματος. Όσο για τα άλλα που λες, έχεις κάποιο δίκιο αλλά αν δεν υπάρχει και καταληκτική ημερομηνία σε ένα GB τότε αυτό ίσως να μην τελειώσει ποτέ. Εκείνο που χρειάζεται περισσότερο είναι η όρεξη, η διάθεση, να το τελειώσεις μέσα στον οριζόμενο χρόνο, αλλιώς καλύτερα (για την δική μου άποψη) είναι να μην συμμετέχεις. Το λεώ αυτό γιατί είναι το τρίτο GB που συμμετέχω και δεν έχω κατορθώσει να ολοκληρώσω κανένα επειδή στην διάρκεια μου έφυγε η διαθεση.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 22, 2009, 05:00:32 μμ »

Spoiler (hover to show)
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 22, 2009, 09:30:16 μμ »

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 22, 2009, 09:31:39 μμ »

Μην το τολμισεις ετσι πηγα να κανω στο Fokker και περασε και μου το γ@μισε, στο τελος το ξεβαψα ολο και το ξαναεβαψα. ::salut::

με τι ταινια μασκαρες? ηταν πορωδης? μηπως ταινια της 3Μ να ηταν πιο καταλληλη?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 22, 2009, 10:56:13 μμ »

Μην το τολμισεις ετσι πηγα να κανω στο Fokker και περασε και μου το γ@μισε, στο τελος το ξεβαψα ολο και το ξαναεβαψα. ::salut::

με τι ταινια μασκαρες? ηταν πορωδης? μηπως ταινια της 3Μ να ηταν πιο καταλληλη?

Με ΤΑΜΙΥΑ Λάμπρο. Αλλά δεν έκατσε καλά. Έπρεπε να την τοποθετήσω πιο σφυχτά προφανώς.

Λοιπόν. Έκανα αυτό που προανάφερα σε προηγούμενο ποστ. Ξέβαψα τοπικά, όσο είναι το πλάτος της ασπρης - κόκκινης λουρίδας, αφού πρώτα μασκάρισα με ταινία (πολύ σφυχτά αυτή την φορά) και έβαψα ξανά το κόκκινο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πέρασα και βερνίκι γυαλισερό και περιμένω να στεγνώσει για να βάλω τις άσπρες λουρίδες και τα υπόλοιπα σήματα.

Μάλλον το έσωσα τελικά.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 23, 2009, 12:06:24 πμ »
Λοιπόν. Έκανα αυτό που προανάφερα σε προηγούμενο ποστ. Ξέβαψα τοπικά, όσο είναι το πλάτος της ασπρης - κόκκινης λουρίδας, αφού πρώτα μασκάρισα με ταινία (πολύ σφυχτά αυτή την φορά) και έβαψα ξανά το κόκκινο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πέρασα και βερνίκι γυαλισερό και περιμένω να στεγνώσει για να βάλω τις άσπρες λουρίδες και τα υπόλοιπα σήματα.

Μάλλον το έσωσα τελικά.

Πολύ χαίρομαι που το ακούω, και όχι μόνο γιατί θα προλάβεις το GB, αλλά γιατί θεωρώ κρίμα και άδικο να γίνεται ολικό reset σε κάτι που στοίχισε ώρες κεφάτης δουλειάς. Να που κάποια πράγματα διορθώνονται με λιγότερο κόπο  :oops:
Καλή συνέχεια λοιπόν  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 23, 2009, 02:14:44 πμ »
Φιλε Στελιο χαιρομαι πραγματικα που τα καταφερες να το διορθωσεις με τον καλυτερο τροπο, μπραβο αυτο θα σε γλυτωσει απο πολυ δουλεια και πολυ χρονο. ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Θα μου επιτρεψεις να πω κατι ακομα για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση πανω σε αυτα που ειπα παραπανω, φυσικα για το αν ημαστε φιλοι και το ποσο σε εκτιμω σαν μοντελιστη και σαν ανθρωπο νομιζω πως δεν χρειαζετε να το αναφερω αλλα παρολα αυτα θα το κανω για τους φιλους που δεν μας γνοριζουν.
Αυτα που θα πω ισχυουν και για τον επισης πολυ καλο μου φιλο και αριστο μοντελιστη τον Γιαννη τον Γιαβαση που σεβομαι την γνομη του και ειναι παντα καλοδεχουμενη.

Ο λογος που στα ειπα ηταν ενας και μονο, για να μην το παρατησεις το μοντελο, επειδη οπως ειπες (απογοητεύτηκα τόσο που δεν μου κάνει κέφι να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή) , κατι που το περασα και εγω με το Albatros αλλα οταν ηρεμησα το ξαναεκανα απο την αρχη. Και να μην αγχοθεις απο το γεγονος οτι πρεπει να ειναι ετοιμο ως το σαββατο.

Οποτε τα παρακατω ειναι η προσωπικη μου αποψη και μονον σε οτι αφορα τον χρονο ληξης ενος Group build.

::arrowred::(αν δεν υπάρχει και καταληκτική ημερομηνία σε ένα GB τότε αυτό ίσως να μην τελειώσει ποτέ.)    Που ειναι το προβλημα ? εγω πιστευω οτι αυτο που εχει μεγαλητερη σημασια ειναι η συμετοχη και ας μην τελειωσει ποτε.

::arrowred::(Εκείνο που χρειάζεται περισσότερο είναι η όρεξη, η διάθεση, να το τελειώσεις μέσα στον οριζόμενο χρόνο, αλλιώς καλύτερα (για την δική μου άποψη) είναι να μην συμμετέχεις. )   Για καποιους ανθρωπους χρειαζεται και κατι ακομα εκτος απο ορεξη και διαθεση ,χρειαζεται ελευθερος χρονος και εδω θα ηθελα να συμπεριλαβω και αυτο που ειπε ο Γιαννης (Ξέρω ότι δεν ενδιαφέρει, αλλά ήθελα να δείξω ότι αν μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τον ελεύθερο χρόνο του, τότε πιθανότατα μπορεί να προβλέψει αν είναι σε θέση να τελειώσει μέσα στα πλαίσια του κάθε GB (με δεδομένο φυσικά ότι δεν θα του φύγει η όρεξη για το συγκεκριμένο θέμα).)    φυσικα και η σωστη διαχειρηση του ελευθερου χρονου ειναι σουδαιο πραγμα αλλα ειναι συνηθος σε αμεση συναρτηση με την ποσοτητα του ελευθερου χρονου που διαθετει ο καθε μοντελιστης, π.χ. δεν εχει τον ιδιο ελευθερο χρονο ενας συνταξιουχος με εναν εργαζομενο, ουτε καποιος που εχει οικογενειακες υποχρεωσεις (παντρεμενος με παιδια) με καποιον που ειναι ελευθερος κ.α. Αρα οσο καλη διαχειρηση και να κανεις παντα θα υπαρχει μια διαφορα στον χρονο που θα χρειαστει για να ολοκληροθει ενα μοντελο.

::arrowred::([Εννοείται ότι αν κάποιος δεν προλαβαίνει για τον οποιοδήποτε λόγο ενώ δήλωσε συμμετοχή, δεν έγινε και τίποτα άλλωστε το hobby μας κάνουμε.../font])     φυσικα και εννοειται αυτο γι αυτο πειρα το θαρος προηγουμενος να προτεινω τα εξεις   (( προτεινω λοιπον να δοθει μια παραταση μεχρι να ολοκληθουν ολα τα μοντελα η εστω τα περισσοτερα και οταν κοντευει να γινει αυτο τοτε οριζουμε ημερομηνια παρουσιασης στι κιτσεν μπαρ , τορα για να γινει και η πλακα μας γιατι πανω απ ολα αυτο που κανουμε το κανουμε για να περναμε οραια και οχι να αγχονομαστε, στην ημερομηνια που οριστικε απο την αρχη να βρεθουμε να φαμε τις μπουγατσες μας απο αυτους που δεν προλαβανε να τελειωσουν ( μεσα σε αυτος που καιρνανε ειμαι και εγω μιας και δεν προλαβα ουτε να αρχισω το δικο μου) )   δεν ειχα σκοπο να καταλυσω τις αρχες και τους ορους λειτουργειας ενος Groyp build. Πλακα κανω εδω  :D :D

Και για να προλαβω οσους θα σκεφτουν "τι μας νοιαζει εμας ρε φιλε αμα εσυ δεν εχεις χρονο, τοτε μην λαμβανεις μερος και τελειωσε.........
αυτο ακριβως εκανα δεν πειρα μερος σε αυτο το group build, ομως η αληθεια ειναι οτι το ηθελα πολυ, ηθελα να συμετεχω κι εγω μαζι με τα φιλαρακια μου και με την ευκαιρεια να φτιαξω ενα αεροπλανο που μου αρεσει πολυ, αγορασα και κιτ μαλιστα και φυσικα δεν το ξεκινισα γιατι δεν υπηρχε καμια πιθανοτα να το τελειωσω στο καθορισμενο χρονο.

Συγνομη και παλι φιλε Στελιο για το Spam  και το τονιζω και παλι δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με εσενα ουτε τον Γιαννη, σας εκτιμω και τους δυο παρα πολυ. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 23, 2009, 10:38:43 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπράβο Στέλιο !!! 'Αντε καλά τελειώματα ...

Προσοχή στο ψύσιμο μόνο .... μη την κάψεις πάλι !!! :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 23, 2009, 05:25:45 μμ »
Δημήτρη, εννοείται ότι είμαστε φίλοι και πολύ καλοί θεωρώ, οπότε δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να παρεξηγήσω τα γραφόμενά σου, αντιθέτως τα εκλαμβάνω ως λόγια παρηγορίας και συμπαράστασης.
Όταν είπα ότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ αυτή την στιγμή εννούσα την στιγμή που έγραψα το συγκεκριμένο μήνυμα. Την άλλη μέρα όταν πέρασε το πρώτο σοκ κάθησα και το μελέτησα το θέμα, έκανα αυτά που αναφέρω σε προηγούμενο ποστ.
Φυσικά και δεν πυροβολείται όποιος συμμετέχει σε ένα GB όταν δεν τελειώνει στον καθορισμένο χρόνο. Πιστεύω όμως πως πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο για να μπορούν να κινούνται ανάλογα αυτοί που συμμετέχουν και αν δεν προλάβουν οι περισσότεροι να δίνεται κάποια παράταση. Και όσοι πάλι δεν προλάβουν, άς τελειώσουν όποτε μπορούν.
Εγώ είπα να μην συμμετέχει κάποιος όταν του φύγει η διάθεση και η όρεξη να συμμετάσχει σε ένα GB, όπως συνέβει με μένα στο GB με το ελληνικό θέμα, που είπα ότι θα φτιάξω ένα Μ113 και στο GB "ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" που είπα ότι θα φτιάξω ένα Mig 15, αλλά στην διάρκεια μου έφυγε η διάθεση, κυρίως λόγω της θεματολογίας που επέλεξα. Αν όμως κάποια στιγμή ολοκληρώσω το Mig 15 και πω ότι είναι από το ανάλογο GB δεν πιστεύω ότι θα μου πει κανείς τίποτα.
Φυσικά και ο ελευθέρος χρόνος είναι ένας βασικός και καθοριστικός παράγοντας όχι τόσο για μια συμμετοχη σε GB αλλά κυρίως για την ενάσχόληση με το χόμπυ που λέγεται μοντελισμός ή σε οποιοδήποτε χόμπυ. Και όπως έχει γίνει η κοινωνία μας σήμερα αν κάποιος έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο κοιτάει να τον αναλώσει πρώτα σε άλλα πράγματα (διάσκεδαση, εκδρομές με την οικογένεια κ.α) που θα τον κάνουν να απομακρυνθεί έστω και λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και έτσι ο χρόνος για χόμπυ μειώνεται ακόμα περισσότερο.
Εφόσων λοιπόν είχες την διάθεση να συμμετάσχεις στη "ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ" κακώς δεν το έκανες. Δεν θα σου έλεγε κανένας τίποτα που δεν θα τελείωνες έγκαιρα (θα κρατούσαμε καβάντζα μια μπουγάτσα για αργότερα και δε θα ήταν η μόνη, να είσαι σίγουρος). Ίσα ίσα που θα χαιρόμασταν, εγώ ιδιαίτερα, για την συμμετοχή σου.

Και για να δεις ότι πραγματικά δεν πειράχθηκα μ' αυτά που έγραψες, το αντίθετο συνέβει επαναλαμβάνω, σου προτείνω να ξεκινήσουμε οι δυο μας ένα GB με διπλάνα (είναι το κρυφό μου μεράκι το ξέρεις) και ας τελειώσει το 20**.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 23, 2009, 10:24:46 μμ »
Δημήτρη, εννοείται ότι είμαστε φίλοι και πολύ καλοί θεωρώ.......

αρκεί στο κίτσεν να'χετε τα χέρια σας πάνω στο τραπέζι!...μην έχουμε συμβάντα του τύπου jogiav (βλέπε φεγγαρόλουστα Σάββατα γεμάτα μοντελιστική έμπνευση και λοιπές κουστωδίες!) ::glossa:: ::glossa::....sorry για το  ::spam_emoticon::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 23, 2009, 10:36:36 μμ »
Δημήτρη, εννοείται ότι είμαστε φίλοι και πολύ καλοί θεωρώ.......

αρκεί στο κίτσεν να'χετε τα χέρια σας πάνω στο τραπέζι!...μην έχουμε συμβάντα του τύπου jogiav (βλέπε φεγγαρόλουστα Σάββατα γεμάτα μοντελιστική έμπνευση και λοιπές κουστωδίες!) ::glossa:: ::glossa::....sorry για το  ::spam_emoticon::

Αμα είναι για μοντελιστική και μόνο έμπνευση που το  κακό ????? 

Ζηλιάρη, ε ζηλιάρη...  ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 12, 2009, 06:10:06 μμ »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Τ  Ε  Λ  Ο  Σ

Μετά κόπων και βασάνων έφτασα στην ολοκλήρωση του μοντέλου. Αφού ξεπεράσθηκε το πρόβλημα που αναφέρθηκα πιο πάνω, με ιακανοποιητικά αποτελέσματα, προχώρησα στην τοποθέτηση και των υπόλοιπων σημάτων, τα οποία λόγω του ότι ήταν πολυκαιρισμένα δεν κάθησαν και τόσο καλά, παρά τις γερές δόσεις βελτιωτικού microscale και Qunze. Λόγω το ότι προέρχονται από διαφορετικές καρτέλες έχουν μια διαφορά στην τονικότητα του κόκκινου. Ακολούθησε το wash στις γραμμώσεις και στις λοιπές εσοχές, ματ βερνίκι, καπνιές στις εξατμίσεις και στα πολυβόλα και τοποθέτηση της κεραίας   (την οποία σήμερα την ξανατοποθέτησα γιατί χθες το βράδυ ξεκόλλησε ο ιστός στήριξης και γι' αυτό δεν είναι τελειώς τεντωμένη).

[imgt]
http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/006-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/005-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/004-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/003-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/002-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/001-1.jpg[/imgt]

Και από διαφορετικό ύψος... (επειδή την προηγούμενη φορά έκανε περισσότερη εντύπωση το κουτι με τις μπατονέτες, αυτή την φορά χρησιμποίησα μια μεταλική περιστρεφόμενη βάση που έχω)

[imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/011-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/010-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/009-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/008-1.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/007-1.jpg[/imgt]

Καλή σας όρεξη....
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Tags: bf-109 bf 109 me-109