Επειδη καταλαβαινω απολυτα αυτο που αισθανεσαι μετα απο αυτο που συνεβει στο μοντελο σου, θα ηθελα να σου πω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ηρεμησεις, να αφησεις λιγο να συνελθεις και μετα να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ ποιο σωστο για το μοντελο σου.
Αν νομιζεις οτι του αξιζει αυτου του μοντελου ενα προχειρο "μπαλομα" και μια γρηγορη ξεπετα απλα για να βγεις απο την "υποχρεοση" να το εχεις τελειωμενο μεσα στην προθεσμια και να το παρουσιασεις στο κιτσεν και μετα να το πεταξεις στην καλυτερη περιπτωση μεσα σε κανενα ντουλαπι η κανα κουτι , τοτε καντο.
Εγω παντως δεν πιστευω οτι κατι τετοιο αξηζει σε αυτο το μοντελο και με την ευκαιρεια θα ηθελα να πω κατι που απο την αρχη ημουν αντιθετος σε σχεση με την συμετοχη σε αυτο το group build και δεμ μιλισα γιατι σεβαστικα την αποδοχη της απολυτης συντριπτικης πλειοψηφειας αλλα τωρα θα αναγγαστω να το κανω γιατι πλεον ειναι προφανες οτι εγινε αυτο που φοβομουν.
Εξηγουμε λοιπον και λεω οτι δεν ειναι σωστο να υπαρχει "ημερομηνια ληξης" του κατασκευων γιατι απλα ο χρονος που μπορει να διαθεσει ο καθε μοντελιστης για την κατασκευη ενος μοντελου ειναι κατι που ειναι τελειως διαφορετικο για τον καθενα και ειναι πραγματικα αδικο να πρεπει να βαλουμε σε ενα καλουπι αυτο το πραγμα.
Παρολο που η ημερομηνια που οριστικε σαν την ληξη ειχε μεγαλο περιθοριο αποδειχτικε οτι δεν ηταν αρκετη για να καταφερουν να ολοκληροσουν τα μοντελα τους οι περισοτεροι απο τους συμετεχοντες (3 η 4 το πολυ μοντελα απο τα 15 ) προτεινω λοιπον να δοθει μια παραταση μεχρι να ολοκληθουν ολα τα μοντελα η εστω τα περισσοτερα και οταν κοντευει να γινει αυτο τοτε οριζουμε ημερομηνια παρουσιασης στι κιτσεν μπαρ , τορα για να γινει και η πλακα μας γιατι πανω απ ολα αυτο που κανουμε το κανουμε για να περναμε οραια και οχι να αγχονομαστε, στην ημερομηνια που οριστικε απο την αρχη να βρεθουμε να φαμε τις μπουγατσες μας απο αυτους που δεν προλαβανε να τελειωσουν ( μεσα σε αυτος που καιρνανε ειμαι και εγω μιας και δεν προλαβα ουτε να αρχισω το δικο μου)

,
αν θελετε γιατι οχι να παρουσιασει οποιος θελει και την μεχρι τοτε δουλεια που εχει κανει, αυτοι που τα τελειοσαν ας τα φερουν να τα δουμε μπας λαι ποροθουμε οι υπολοιποι.
Οποτε λοιπον φιλε Στελιο θα σε παρακαλουσα να το δεις το θεμα ψυχραιμα, αν νομιζεις οτι πρεπει να το ξεβαψεις και να το ξαναβαψεις, καν το ,θημησου τι επαθα εγω με το Albatros, τι να πει ο Θανασης που χρειαστκε να το ξαναβαψει τουλαχιστον τρεις φορες (αυτο θα πει κουραγιο) αλλα τουλαχιστον πιστευω οτι τελικα ολα αυτα αξιζουν τον κοπο.
Συγνομη αν σε ζαλισα αλλα νομιζω οτι επρεπε να σου τα πω γιατι ειναι κριμα ο κοπος σου να παει χαμενος μονο και μονο για μια ημερομηνια.