Καλή αρχή και συνέχεια φιλαράκο
Ευχαριστώ!
Πρόσεξε λίγο το roll bar αυτό με παίδεψε μέχρι να πάει στα ίσια του
χμμμμ.... κι έλεγα να μήν το βάλω... τώρα σιγουρεύτηκα

Λοιπόν ξεκινάμε:
Το αμάξωμα είναι φτιαγμένο από πολύ σκληρό πλαστικό (και παχύ) με πολλές γραμμές απ το καλούπι που πρέπει να εξαφανιστούν...

Ξεκίνησα λοιπόν "καθαρίζοντάς" το. Επίσης είχε κάτι εξογκώματα στο εμπρός μέρος των πίσω φτερών, το οποίο είναι λάθος αν φτιάξεις το αγωνιστικό (υπάρχει, αλλά όχι τόσο χοντρό - τους ξέφυγε), αλλά εγώ που φτιάχνω "πολιτικό" δεν θα τα χρειαστώ καθόλου.

Και έπεσε το πρώτο αστάρωμα (mr surfacer white)

Στοκάρισμα στο σημείο που σας είπα πριν...

Αποτυχυμένη προσπάθεια για βάψιμο....

Αλλού έπεσε πολύ και αλλού λίγο (είναι το άσπρο σπρευ της Tamiya)
Μία πρόχειρη δοκιμή με ζάντες (χρυσές) και καπώ (βαμμένο μαύρο ματ..)

Το μοτέρ με τα ΔΙΠΛΑ !!!
(για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!!)

Ύστερα από μερικά αποτυχημένα βαψίματα.....

Μετά από ΞΑΝΑ τρίψιμο, αστάρωμα, και βάψιμο σε πολλές αραιές στρώσεις σπρευ (δύσκολο το άσπρο χρώμα βρε παιδιά) νομίχω τα κατάφερα...!

Το αυτοκίνητο θέλω να δείχνει ταλαιπωρημένο, και όχι προσεγμένο. Για να σας δώσω να καταλάβετε, ο τύπος που το έχει (και καλά

)
το έχει μόνο για να το "σπάει" σε πίστες και drift events... Οπότε, αν έχει και καμία ατέλεια, δε μας πολυπειράζει! Και φυσικά δεν θα το περάσω βερνίκι.
Από εδώ και πέρα θα ήθελα και τη βοήθειά σας!

Θα ήθελα να φανεί "χρησιμοποιημένο", με χτυπήματα, γδαρσίματα, φυσικά λερωμένο, και ίσως κάποιο κομάτι να είναι χτυπημένο και στοκάρισμένο, ή κάτι τέτοιο.....
Το εσωτερικό αφού το έβαψα, πέρασα όλες τις "γραμμές" με το κοπίδι(!) για να φανούν! Δεν ξέρω αν σας αρέσει (?)

Και ξεκίνησα τα "τρακαρίσματα"

Μία πρόχειρη τοποθέτηση του μοτέρ!

το οποίο θα ήθελα να ξαναβάψω... Μπορεί να μου πεί κανείς πώς να το ξεβάψω???
Συγνώμη αν σας κούρασα, και ευχαριστώ όσους παρακολουθούν!