Αποστολέας Θέμα: Nakajima Ki44 "Shoki" 1/48 Arii (step by step) - Τελος  (Αναγνώστηκε 8875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
Απ: Nakajima Ki44 "Shoki" 1/48 Arii (step by step)
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 07:10:13 μμ »
 Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια! Για πρωτη φορα λεω να δοκιμασω την τεχνικη με το αλατι για το chiping, αφου θελω να του δωσω μια αρκετα ταλαιπωρημνη εμφανιση! Any γνωμες?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 07:31:54 μμ »
Για πρωτη φορα λεω να δοκιμασω την τεχνικη με το αλατι για το chiping, αφου θελω να του δωσω μια αρκετα ταλαιπωρημνη εμφανιση! Any γνωμες?
Ξεσκισέ το! Αλύπητα! Οσα δεν έμειναν σκέτο αλουμίνιο έγιναν μαύρα χάλια και αγνώριστα λόγω του ότι έπεσε πάνω τοyς ότι υπήρχε διαθέσιμο από μπογιά χωρία καμμία προετοιμασία. Και χρώμα για πισίνες να είχαν, το έβαζαν! Σαν αποτέλεσμα σε λίγο τα Ki-44 έγιναν σα να είχαν λέπρα...

Ασε που μερικές φορές αυτοί που πέρναγαν το χρώμα είχαν κέφια και σκάρωναν κάτι σαμιαμιδέ παραλλαγές να τραβάς τα μαλλιά σου. Φυσικά και αυτές ξηλωνόντουσαν πολύ εύκολα.

Και οι βιαστικοί κάλυπταν ΚΑΙ τα εθνόσημα!

Και εναλλακτική πρόταση για παραλλαγή με αμερικανικά εθνόσημα πάνω από τα ιαπωνικά. Φυσικά το χρώμα είναι στα γνωστά χάλια...

Οπως βλέπεις, βγάλε του τα μάτια στο chipping, εδώ κυκλοφορούσαν μερικά που πιο πολύ ξέβαμα παρά μπογιά είχαν.

Να σου πω, μου βάζεις ιδέες, το ξέρεις; Εχω ένα 72άρι Hasegawa και με αναστατώνεις! :twisted:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 07:41:47 μμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::! gkontog  εισαι κορυφη! Την τεχνικη την εχεις δοκιμασει? Λεει τιποτα? η να καταφυγω στα γνωστα chiping με κοφτη, ταινια μασκαρισματος, μασκολ κ.τ.λ.?  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 07:42:26 μμ »
Πολυ ομορφη κατασκευη.Αληθεια πως και δε το περασες με ALCLAD ?
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 08:11:21 μμ »
Την τεχνικη την εχεις δοκιμασει? Λεει τιποτα? η να καταφυγω στα γνωστα chiping με κοφτη, ταινια μασκαρισματος, μασκολ κ.τ.λ.?  ::salut::
Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει. Ο Double Ugly όμως έχει φτιάξει ένα απίθανο Β-26 παστό, καταλαβαίνεις, έχει κάνει chipping με αλάτι και έχει βγει τέλειο, ρίξε μια ματιά:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9400.msg187946.html#msg187946

Και τώρα που ξανακοίταγα τις φωτογραφίες, πρόσεξα πιο καλά αυτή εδώ!

Ρε παιδιά, στο αεροσκάφος που είναι στο βάθος τι έχουν κάνει τα παλληκάρια στο εθνόσημα στην άτρακτο :?: :shock: Εμένα μου θυμίζει αγγλικό με τον κίτρινο κύκλο. Εχετε ξαναδει κάτι τέτοιο; Η λεζάντα της φωτογραφίας είναι στα ιαπωνικά και δεν είναι το δυνατό μου σημείο... Καμμιά γνώμη κανείς;

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 08:21:37 μμ »
Παράθεση
Καμμιά γνώμη κανείς;
Μα ειναι πασιφανες,το κανανε για αντιπερισπασμο :mrgreen:
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 09:46:09 μμ »
Παράθεση
Πολυ ομορφη κατασκευη.Αληθεια πως και δε το περασες με ALCLAD ?
Φιλε Θαναση εχω σταματησει τα alclad (αν και εχουν απιστευτο αποτελεσμα και ανοχη) λογω εντονης μυρωδιας και νιτρου... και επειδη ....  ::haushalt_001:: ::mastigio:: ::brancard:: ::kranke_010:: καταλαβες τωρα... δεν ειναι εφικτο!

gkontog  για αλλη μια φορα σε ευχαριστω ::icon_thumright::, πραγματικα υποχρεως!

Και αλλο ενα μικρο update!

Βαψιμο:
  Ολο το μοντελο ψεκαστηκε με alouminum της Tamiya (εκτος flaps, τα οποια πρεπει να ηταν υφασματινα?), διορθωθηκαν τα οποια λαθακια σε στοκαρισματα-τριψιματα (ατιμο alouminum) και στη συνεχεια περαστηκε με βερνικι της Vallejio gloss και mat σε αναλογιες 1/1, με σκοπο να σφραγισω το συγκεκριμενο χρωμα για να μην εχω «προβλημα» στο chiping (σηκωματα χρωματος, κ.τ.λ).
  Επισης εγιναν καποιες διορθωσεις της τελευταιας στιγμης, στο προσκεφαλο του καθισματος τον αεραγωγο του κινητηρα (κατω).
Μετα απο δοκιμες, πιστευω οτι η τεχνικη με το αλατι ειναι οτι καλυτερο για chiping στην συγκεκριμενη περιπτωση για την αποδωση του ταλαιπωρημενου εφε. Αφου μετα απο μελετη φωτογραφιων, το Κι-44 ειχε εκτεταμενες φθορες σε ολες τις επιφανειες του αεροπλανου (ειδικα προς τα μεσα και τελος του WW2 1943-1944).

[imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting3.jpg
[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting2.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting4.jpg[/imgt]    ::glossa:: Σαν μπακαλιαρος καταντησε...

Η παραλλαγη η οποια θα ακολουθησει βασιζεται στο Κι-44 ΙΙ του Capt. Yukiyoshi Wakamatsu της 85th Sentai και η οποια ειναι: IJPA dark green με IJPA red brown για τις επανω επιφανειες, και ενα γαλαζιο-γκρι το οποιο φερνει στο rlm 78 με  rlm 76 πιθανων?  πηγες λενε οτι κατα προσεγγιση μπορει να ειναι το fs: 35526. Με κοκκινο τον κωνο της ελικας και μαυρη  αντιθαμβωτικη επιφανεια. 
.... Και περιμενουμε να στεγνωσει το αλατι.... ::sleepy2:: ::sleepy2:: ::sleepy2::

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 10:25:22 πμ »
  Σκοπος μου ειναι να αναπαραστησω ενα αρκετα ταλαιπωρημενο Κι 44,  με εκτεταμενες φθορες απο τις καιρικες συνθηκες που επικρατουσαν στην Βιρμανια και Κινα οπου εδρασε, οπως επισης απο τις αναγκες του πολεμου (μηδαμινη συντηρηση και κακιστης ποιοτητας χρωματων).
  Πρωτα ψεκαστηκε η κατω επιφανεια με μιγμα χρωματων:  rlm78, light grey και mat white σε αναλογιες 4/1/1 αντιστοιχα και στη συνεχεια η πανω επιφανεια με το IJPA dark green της mr. Color και IJPA red brown με mottling της ιδιας εταιριας.  To preshading το οποιο εγινε, τελικα χαμενος κοπος, μια και ολες η επιφανειες αναδηχθηκαν με το postshading (free hand).

[imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting5.jpg[/imgt]  [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting6.jpg[/imgt]  [imgt] http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting8.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting9.jpg[/imgt]

Σειρα ειχε το μασκαρισμα για τα κιτρινα μερη του αεροπλανου οπως και της αντιθαμβωτικης επιφανειας, η οποια ψεκαστηκε με μαυρο + σταγονα ασπρου για το εφε της κλιμακας! Ακολουθησε απιστευτο τριψιμο σε ολο το μηκος-πλατος το μοντελου με σκοπο να φανει το μεταλικο υποστρωμα.

[imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting12.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting13.jpg[/imgt]  [imgt] http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting10.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting11.jpg[/imgt]

Με την συγκεκριμενη τεχνικη (αλατιου) δημιουργηθηκαν αρκετα προβληματα, οπως δυσκολη απομακρυνση του (αλατιου) απο την επιφανεια του μοντελου, λεκεδες, δυσκολια στο μασκαρισμα κ.α. (κατ'εμε ξυσιμο με κοφτη και τραβηγμα με ταινια μασκαρισματος ειναι οτι καλυτερο... πλεον) Κι εδω ηλθε η απελπισια... το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περτιμενα... (μεγαλη απογοητευση τοσο που ειπα να σταματησω)  Δεν πειραζει ομως! Ηταν  καλο μαθημα για το επομενο!

Στη συνεχεια θα ψεκαστει ολο το μοντελο με gloss βερνικι της Vallejio  για την τοποθετηση των χαλκομανιων...

Υ.Γ. Αν δεν το παρατησω... :?

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 11:09:49 πμ »
 :shock:φοβερο ειναι... ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 11:15:21 πμ »
Υ.Γ. Αν δεν το παρατησω... :?

Βρε είσαι με τα καλά σου που θα το παρατήσεις!!  ::eusa_naughty:: Για συνέχισε μια χαρά βγαίνει!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 12:18:11 μμ »
Σε καμιά περίπτωση να μην το παρατήσεις. Συνέχισε και θα δεις ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Εμένα πάντως μου αρέσει φοβερά έτσι όπως είναι. Ίσως, να ήθελε να ξεφτύσεις και σε μερικά σημεία πάνω στα πανελ και όχι μόνο περιμετρικά (για τα φτερά μιλάω, στην άτρακτο είναι εντάξει).
Απο τις δικές μου δοκιμές που έκανα με την συγκεκριμένη τεχνική, διαπίστωσα ότι επειδή το αλάτι λειώνει με το νερό, δημιουγείται μια σαγρέ επιφάνεια. Αν τρίψεις προσεκτικά με ψιλό, πολύ ψιλό ντουκόχαρτο, η επιφάνεια θα γίνει εντελώς λεία. Μετά πέρασε με παρκετίνη και όλα θα έρθουν και θα στρώσουν.

ʼντε συνέχισέ το και θα ακολουθήσω κι εγώ αργότερα με τα ΤΟΝΥ μου, που περιμένουν μισοφτιαγμένα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 03:23:27 μμ »
Τι είναι αυτά που λες? Αμέσως μόλις το είδα σκέφτηκα: Θαυμάσιο αποτέλεσμα!!!
Και η τεχνική είναι  μια χαρά. Αν στεγνώσει καλά, με ένα πλύσιμο με λίγο νερό, φεύγει όλο το αλάτι.

Μην ξεχνάς ότι μετά το wash θα δείξει τελικά...

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 09:09:33 μμ »
Εγω μια χαρα το βλεπω,εξαιρετικο το ολο συνολο.Βεβαια ειμαι περιεργος να δω πως θα αφομιωσεις τις χαλκομανιες στο τελικο συνολο αλλα και με πολυ ενδιαφερον μιας και θα ειναι θεμα διδακτικο! :mrgreen:
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 12:02:12 πμ »
Τι θα παρατήσιες μωρέ παλαβέ που είναι κούκλα το άτιμο! Τέλειο είναι! Κάνε και τις οδηγίες του LIVERPOOL και θα είσαι μια χαρά.

Ακου δεν του αρέσει! Θα πάθω κάτι!

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 01:58:55 πμ »
 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!  Τελικα μετα απο μικροδιωρθωσεις δειχνει καλυτερο, εχετε δικιο!!!

Παράθεση
Βεβαια ειμαι περιεργος να δω πως θα αφομιωσεις τις χαλκομανιες στο τελικο συνολο
Δεν εχω ιδεα... Βλεποντας και κανοντας... Παντως πιστευω με λιγη υπομονη-υπομονη  κατι θα βρω... :idea:

Παράθεση
Ίσως, να ήθελε να ξεφτύσεις και σε μερικά σημεία πάνω στα πανελ και όχι μόνο περιμετρικά (για τα φτερά μιλάω, στην άτρακτο είναι εντάξει).
Εχεις απολυτο δικιο και 'μενα δεν μου καθεται καλα στο ματι! Απλα περιμενω να μπουν τα decals πρωτα!

Back to work!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 25, 2009, 10:54:26 μμ »
 Μικρη η προοδος του μοντελου λογο ελειψης χρονου  :(
...Εγιναν καποιες μικροδιορθωσεις οσον αφορα τα σημαδια απο το αλατι (τριψιμο-λειανση) και ψεκασα ολο το μοντελο με με gloss βερνικι της Vallejio. Στη συνεχεια κοπηκαν προσεκτικα οι χαλκομανιες του κιτ (αφηνοντας οσο το δυνατον λιγοτερο film) και με την βοηθεια του micro set και microsol, τοποθετηθηκαν στη θεση τους. Απιστευτη βοηθεια (micro set και  micro sol) αφου οι  χαλκομανιες ηταν σχετικα "χοντρες".
 Και αφου ολα ηρθαν κι εκατσαν στην θεση τους αρχισε το ξυσιμο με τον κοφτη στα σηματα (σιγα σιγα και με υπομονη) για να δεσουν με το συνολο... Στη συνεχεια εγινε το κλασικο wash με λαδια Winsor & Newton (raw umber  και σε ορισμενα σημεια burnt sienna)  και αφου θα αφεθουν να στεγνωσουν ( περιπου στις 5h.), θα ακολουθησουν  διορθωσεις στο chipping!

[imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting15.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting16.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting17.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting18.jpg[/imgt]   [imgt]http://i359.photobucket.com/albums/oo37/panostrik/Nakajima%20Ki44/epainting19.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 25, 2009, 11:35:00 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φίλε Pano, απλά κορυφαίο! Συγχαρητήρια!

Προσωπικά θα λέρωνα με μπόλικες διαρροές το κάτω μέρος, οι κινητήρες προς το τέλος του πολέμου ήταν κακής ποιότητας και "δάκρυζαν" παραπάνω από το συνηθισμένο, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα...

Θα προσθέσεις καπνιές στις εξαγωγές;

Φίλε μου είναι ΦΟΒΕΡΟ!!! Αντε, τό φαγες. καλά τελειώματα!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 25, 2009, 11:35:36 μμ »
Είδες που όλα διορθώθηκαν.

Αν και τώρα θέλεις να το πετάξεις σε παρακαλώ πες μου να σου δώσω την διεύθυνσή μου και να μου το στείλεις με έξοδα δικά μου. Θα το έχω ως πρώτυπο για να φτιάξω του ΤΟΝΥδες.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 12:25:37 πμ »
 :oops: :oops: :oops:  ::thanks_smilie:: για τα καλα σας λογια, ενας λογος παραπανω για να το παλεψω οσο καλυτερα μπορω!
Παράθεση
Προσωπικά θα λέρωνα με μπόλικες διαρροές το κάτω μέρος, οι κινητήρες προς το τέλος του πολέμου ήταν κακής ποιότητας και "δάκρυζαν" παραπάνω από το συνηθισμένο
Θα γινουν αυτα και με το παραπανω Φιλε gkontog. Απλα με τη σειρα τους. Θελω πρωτα να κανω καποιες διορθωσεις, να ξεθοριασω αρκετα τις υφασματινες επιφανειες (flaps) να το περασω ενα χερι mat και μετα τα λαδια αφου υποτιθεται οτι γιαλιζουν λιγο...
Παράθεση
Είδες που όλα διορθώθηκαν.
Χαρης τις πολυτιμες συμβουλες και παροτρυνση σας! Ανυπομονω να δω τον Tony... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 12:37:10 πμ »
και εμείς το ίδιο. Καλή συνέχεια...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 01:15:36 πμ »
Μπράβο Πάνο, έγινε πολύ ωραίο!  ::icon_thumright::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 09:39:36 πμ »
μπραβο πανο μια χαρα το εκανες συγχαρητηρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 12:29:03 μμ »
...φιλε το chipping σου δεν παιζεται.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::...αντε να το δουμε τελειωμενο... ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 26, 2009, 12:34:47 μμ »
Πάνο το chipping και γενικά το βάψιμο και το φινίρισμα δεν παλεύονται!!! :shock: :shock: :shock:

Αναμένουμε τη συνέχεια... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 08:42:17 μμ »
Απλα τελειος :!: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλα τελειοματα ::icon_thumright::

Σε παρακαλω μπορεις να περιγραψεις αναλυτικα την τεχνικη του αλατιου ::salut::

Τι να κανω ο καημενος ειμαι νεος και αβγαλτος ακομη 8) 8) 8)
\

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ::salut::

Tags: ki-44 shoki