για πλαστικα και μαλακα ξυλα ειναι οτι πρεπει για μεταλλα ομως δεν κανει.εχω και εγω κατι αντιστιχο και για να κοψω μεταλλο θελω 3 δισκακια απο αυτα ενω μολις 1 απο τα αυθεντικα της dremel!!!!!(ετσι ειναι αυτα.οτι πληρωνεις παιρνεις!!)
Τα καφέ δισκάκια σπάνε πανεύκολα με το παραμικρό "πήδημα" του εργαλείου. Αν κόβεις σκληρά μέταλλα, ή ακόμα και μαλακά σε "μεγάλο" πάχος, χρησιμοποίησε τους μαύρους που είναι ενισχυμένοι και σπάνε πολύ δυσκολότερα. Σε εμένα δεν έσπασε κάποιος μέχρι τώρα, αλλά μπορούν να σπάσουν και αυτοί. Τώρα βέβαια αν θες να κάνεις "βαριές δουλειές" με μέταλλα, καλύτερα χρησιμοποίησε ένα Dremel, η αντίστοιχο εργαλείο. Πάντως δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τους ενισχυμένους σε πάχη κάτω των 2mm. Κάνε μια δοκιμή αν δεν το έχεις ήδη κάνει...

Για ξύλα έχει πριονόδισκο στο σέτ.

Πάντως προτιμότερο πιστεύω είναι να κόβουμε τα ξύλα στο χέρι. Προσωπικά τα πλαστικά, τα ξύλα και τα μέτταλα τα κόβω συνήθως με εργαλεία χειρός για να έχω έλεγχο.
Επίσης, για όλους αυτό, πάντα παίρνουμε προφυλάξεις όταν χρησιμοποιούμε τέτοια εξαρτήματα!
Το θέμα με τα δισκάκια δεν είναι να μην τα χαλάμε και να κάνουμε οικονομία, αλλά πώς όταν σπάνε συχνά, αυξάνετε ο κίνδυνος να τραυματιστούμε.
Γενικά τα εργαλεία και εξαρτήματα του Lidl κυμαίνονται από πολύ καλής έως μέτριας ποιότητας.
Για τα πρακτικά, είμαι κάτοχος ενός Dremel 300 και έχω εμπειρία και με αυτό του Lidl.
Πολύ καλή λύση για "Dremel" εξαρτήματα αποτελούν οι σειρές της Proxxon.