Προσωπικά αμφιβάλλω αν η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη στην Ελλάδα, πιό πολύ για Γαλλική ναυτική βάση της αεροπορίας του Vichy μου φαίνεται.
1)Αυτό που μοιάζει με ju-24 δεν πρέπει να είναι διότι:
-Διακρίνονται 3 ή 4 παράθυρα και μια πόρτα (και ίσως και πέμπτο παράθυρο μετα την πόρτα) στο πλάι της ατράκτου. Τα Ελληνικά ju-24 είχαν 6 παράθυρα, ολα μέχρι εκεί που τέλειωνε η πτέρυγα, και δεν είχαν πόρτα δεξιά, μόνο έν μικρό πορτάκι για τις αποσκευές.
- Η πτέρυγα και ειδικά το ακροπτερύγιο είναι πολύ μικρότερα απο του ju-24
-Οι οριζόντιες γραμμές στην ουρά παραπέμπουν σε Vichy
-Το καμουφλάζ δεν μοιάζει καθόλου με το "αγγλικού τύπου" με το οποίο είχαν βαφτεί
2)Το Potez 63 έχει ανοιχτόχρωμη ουρά δηλ μάλλον κίτρινη που επίσης παραπέμπει σε Vichy. Ο κωδικός εκτός απο το οτι δεν υπήρχε Β232 (απ οτι ξέρουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον), εγώ βλέπω το εθνόσημο και μετά τον αριθμό 332 με το πρώτο 3 μέσα σε άσπρο πλαίσιο, ή, (το πιθανότερο) εθνόσημο-μοιρόσημο σε άσπρο πλαίσιο-και ο αριθμός 32
3)Στο βάθος διακρίνεται ένα μεγάλο διπλάνο δικινητήριο μάλλον υδροπλάνο, που θυμίζει
LeO-H.257bis. (Για He-59 μοίαζει κάπως αλλά δεν ταιριάζει η θέση των κινητήρων και νομίζω οτι δεν πέταξαν καθόλου στο Αιγαίο).
4)Οι εγκαταστάσεις δεν θυμίζουν καθόλου ΚΕΑ Π. Φαλήρου ούτε Ελευσίνα. Τα υπόστεγα του ΚΕΑ ήταν 2, κοντά το ένα στο άλλο, με πολλά παράθυρα, και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη προβλήτα με γερανούς, μόνο μία γλύστρα για τα υδροπλάνα. Απο τη σκιά του κτηρίου που διακρίνεται μπροστά αλλά και το ύψος απο όπου έχει τραβηχτεί η φωτο εξάλλου καταλαβαίνουμε οτι πρόκειται για κτήριο τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής στην Ελλάδα.
Τα άλλα δύο αεροπλάνα δεν διακρίνονται καλά, το καμουφλάζ τους είναι πολύ "παρδαλό", μάλλον γαλλικό. Πιθανόν το δεξί να είναι MB151 μπορει όμως και Br693, αλλά το αριστερό είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος, (LeO 45?)