Kαλησπέρα και καλή χρονιά. Θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία γράμματα, όταν γράφεις, γιατί διαδικτυακά σημαίνει οτι φωνάζεις. Βλέπω οτι διαλέγεις πρωτότυπα θέματα

. Λιγοι γνωρίζουν τα παλιά σπορ χόντα, πόσο μάλλον την isetta

. Για κοίτα εδώ.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,8169.msg173394.html#msg173394 τα δακρύβρεχτα κατορθώματα μου
Πάμε απο την αρχή. Το αμάξωμα χρειάζεται να βαφεί μέσα-εξω. Δυστυχώς χρειάζεται τα παράθυρα να μασκαριστούν μέσα - εξω επίσης. Πρώτα θα μασκάρεις τις εξωτερικές επιφάνειες, και μετά έχοντας σαν οδηγό τις εξω πλευρές, θα μασκάρεις και τις εσωτερικές. Αυτό σημαίνει οτι θα βάψεις και θα τελειώσεις όλο το αμάξωμα και μετά θα συναρμολογήσεις το μοντέλο

Θα δισπιστώσεις επίσης οτι αυτό το έκτρωμα που δίνεται για κάθισμα και κάλυμμα μαζί α) δεν στέκεται στην θέση του και β) δεν κολλά με όλες τις κόλλες. Είναι σημαντικό να βρείς ποιά κόλλα του ταιριάζει, για να μπορέσεις να κολλήσεις την "δερμάτινη" σκεπή στο τέλος. Από την καμπίνα του οδηγού απουσιάζει (δηλ δεν παρέχεται από το κιτ) ο ....άξονας του τιμονιού

, ο λεβιές του κιβωτιου των ταχυτήτων (που να πω το κρίμα μου ουτε και εγώ τον έβαλα) και κάτι χαρακτηριστικά ψιλολόγια στο εσωτερικό της πόρτας οπως καθρέπτης, τασάκι και μηχανισμός κίνησης υαλοκαθαριστήρων.
Δύο άλλα πολύ ενδιαφέροντα για την πρωτοτυπία τους σημεία είναι:
1. Το τι θα σκεφτείς για να ενώσεις τις ρόδες με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, καθώς σχετικά κομμάτια δεν παρέχονται από το κιτ.
2. Το πώς ακριβώς θα κολλήσεις την φούσκα του αμαξώματος με το πάτωμα (δεν κάνω πλάκα είναι Σ.Ο.Σ)
Και αν διάβασες τα δικά μου τα καμώματα, μαλακίες με το alclad δεν κάνουμε. Καλό μοντελάρισμα