Αποστολέας Θέμα: Π.I.G.s at the street !!!!  (Αναγνώστηκε 3447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
Π.I.G.s at the street !!!!
« στις: Απριλίου 26, 2008, 03:16:00 πμ »
Οι  "ΠΑΠΑΤΖΕΣ" ξαναχτυπουν με το δευτερο κατα σειρα Παπατζο-build που αυτη τη φορα ειχε θεμα {Πολιτικο οχημα}.
Η φιλοξενια εγινε παλι στο γνωστο καταστημα της αργυρουπολης στον Γρηγορη και επισης να τονισω οτι στο δευτερο παπατζο-build ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ το μοντελο του Mastora και Ramfighter οι οποιοι ΠΑΠΑΤΖΕΣ οφειλουν να επανορθοσουν βαζοντας φωτο στο παρον ποστ.
Τι αλλο να πω και να περιγραψω οταν οι εικονες μιλανε απο μονες τους ......στο ζουμι με τα μοντελα που τελειωσανε δηλαδη το δικο μου του jogiav του sotiri και του wildcat.
Οι φωτος ειναι προχειρες και θα παρακαλουσα οποτε βρειτε χρονο παλιοπαπατζες φωτογραφειστε τα καπως ποιο αξιοπρεπως και ποσταρετε  ::glossa::

Λοιπον ο αρχι-παπατζας sotiris με την Merceda της ESCI.......

Ο παπατζας jogiav με το Renault της Heller.......

Η παππατζο-αφεντια μου με την BMW 3/15 dixi της Revell.......

Και τελος ο παπατζας wildcat με το "ολα τα λεφτα" cooperaki του που δεν θυμαμαι ποιας εταιριας ειναι αλλα θα σας το πει ο ιδιος  ::glossa:: ......

Οι δυο παπατζες που δεν τελειωσαν το δικο τους εγκαιρα mastoras με ιδιοκατασκευη μαναβικου τρικικλου furgoni (το γραφω καλα ρε παπατζα?) και ramfighter με BMW izeta πρηξτε τους να το ποσταρουνε μπας και δουμε τιποτα  :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτα συνμοντελιστες και συνπαπατζηδες ....... ευχομαι να το  διασκεδασετε οσο το διασκεδαζουμε και εμεις........
και τελος να θυμησω στα παιδια που βλεπουν το ΠΑΠΑΤΖΟ-BUILD .......... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ μονοι τους αλλα με παρεα 

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Π.I.G.s at the street !!!!
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 26, 2008, 08:51:24 πμ »
Μπραβο ρε παιδια! ::eusa_clap:: Απο οτι βλεπω το επιπεδο παπατζας εχει ανεβει κατακορυφα! :mrgreen: Το highlight ειναι οτι ο Νικος τελειωσε μοντελο! ::glossa::Και τι μοντελο,ε?Αμα μπορει να μας πει τι σκ@τα βερνικι το περασε και γιαλυζει ετσι? :shock: Και δεν τολμω να σκεφτω τι θα δουμε ακομα οταν ειναι ετοιμα τα μοντελα και των αλλων δυο παπατζιδων! :o
Παντα τετοια!Τι ακολουθει?

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 26, 2008, 10:36:52 πμ »
Το highlight ειναι οτι ο Νικος τελειωσε μοντελο! ::glossa::Και τι μοντελο,ε?Αμα μπορει να μας πει τι σκ@τα βερνικι το περασε και γιαλυζει ετσι?
Να δείς χαρά η βιτρίνα μου... μόνη της άνοιξε τις πόρτες για την υποδοχή του νέου μέλους! ::devil023::

Λοιπόν το μοντελάκι είναι της Fujimi και το βερνίκι είναι ακρυλικό αυτοκινήτου που μου έδωσε ο φίλος Staticjim... Το τίμημα της γυαλάδας όμως είναι οι... ροζουλί (πρώην λευκές) επιφάνειες του αμαξώματος! ::nutkick:: Μάλλον λόγω του ισχυρού διαλυτικού τα δύο χέρια λευκού Xtracrylix και τα τρία MrSurfacer 1200 άρχισαν να εξαφανίζονται και άφησαν το κόκκινο πλαστικό να φανεί... και ας είχαν περαστεί τρείς βδομάδες πρίν! ::cry2::
Τέλος πάντων χρόνος για διορθώσεις δέν υπήρχε (το μοντέλο ολοκληρώθηκε 1 ώρα πρίν τη συνάντηση) και έμεινε ώς είχε... ::mpr::
Περισσότερα αλλά και καλύτερες φωτό και απο την κατασκευή, όταν με το καλό επιστρέψουμε την άλλη βδομάδα! ::icon_thumright::
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ::kerasma::

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 26, 2008, 11:07:03 πμ »
Το highlight ειναι οτι ο Νικος τελειωσε μοντελο! ::glossa::

Αυτο και αν ειναι highlight  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 26, 2008, 12:12:26 μμ »
Συγχαρητηρια σε ολους παιδια. Ολα ειναι εκπληκτικα μοντελα με ωραιο φινιρισμα και εχουν μια γευση του παρελθοντος. Παρα πολυ ωραια ολα τους.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Ειστε τρελοι εσεις οι παπατζηδες  ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 01, 2008, 12:50:46 μμ »
Όπως είχα υποσχεθεί, σας παραθέτω την εμπειρία μου απο το 2ο παπατζο-build με θέμα πολιτικό όχημα...

Το κίτ που επιλέχθηκε είναι το Rover Mini Vintage Look της Fujimi στην 1/24 το οποίο καθόταν στο ράφι εδώ και μιά δεκαετία... Η κατασκευή ήταν γενικά απροβλημάτιστη αλλά και λόγω του deadline για την ολοκλήρωση του, δέν προχώρησα σε βελτιώσεις που κατα τη γνώμη μου επιβάλλονται σε μοντέλο αυτής της κλίμακας. Το μόνο που έγινε ήταν το κόψιμο των χεριών στις πόρτες και το σκάψιμο της "χούφτας" που υπάρχει καθώς μου χτύπαγε πολύ άσχημα που δινόταν "μασίφ"... Επίσης κλείστηκαν με φύλλο πλαστικού οι "κούφιες" πλάτες των καθισμάτων.

Αφού καθαρίστηκαν οι γραμμές του καλουπιού, το αμάξωμα τρίφτηκε με scotchbrite και περάστηκε με MrSurfacer 1200 σε σπρέι. Μετά την αποκάλυψη ατελειών που δέν φαίνονταν στο κόκκινο πλαστικό, ψεκάστηκαν άλλα δύο χέρια και ακολούθησαν δύο χέρια λευκο γυαλιστερό της Xtracrylix. Παράλληλα έγινε και η συναρμολόγηση του εσωτερικού, των αναρτήσεων, τρίψιμο των ελαστικών κλπ. Το εσωτερικό βάφτηκε με οδηγό φωτογραφίες των πραγματικών μίνι (όσον αφορά τα υλικά κατασκευής) αλλά με τα χρώματα που ταίριαζαν στο συγκεκριμμένο βάψιμο...

Πάντα πίστευα πώς τα χρώματα που πάνε καλύτερα στα Mini είναι το κόκκινο και το σκούρο πράσινο ή British Racing Green. Με δεδομένο ότι υπάρχει στο στόκ και το αγωνιστικό mini στο Monte Carlo το '67 της Tamiya (που αναγκαστικά θα γίνει κόκκινο), αυτομάτως το Fujimi πήγαινε για πράσινο... Έψαχνα όμως για κάτι που θα του έδινε μιά προσωπική πινελιά... Υπήρχε η σκέψη να βαφτεί κάτι ασυνήθιστο στην οροφή αντί για την κλασική σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου (που δίνεται σε χαλκομανία). Στην πορεία όμως του project και ενώ δέν έβρισκα τη σωστή απόχρωση του πράσινου, μου καρφώθηκε η ιδέα να το βάψω κάτι τελείως ασυνήθιστο και εί δυνατόν φωτεινό, ώστε να πάρει και λίγο χρώμα η βιτρίνα που κυριαρχείται απο γκριζο-πρασινο-καφέ αποχρώσεις... Και η τελική απόφαση λήφθηκε στο... βενζινάδικο, όπου είδα ένα πανέμορφο πορτοκαλί Mini! Μιά έρευνα στο δίκτυο απέφερε και πολλά υποψήφια σχέδια για την οροφή... Τελικά επιλέχθηκε ένας Kanji χαρακτήρας που μου άρεσε στο σχήμα αλλά και λόγω... συνειρμών με το χρώμα (πορτοκαλί-βουδιστές μοναχοί κλπ ::glossa:: ) Παρεπιπτώντως το σχέδιο σημαίνει "δύναμη του πνεύματος" (ή του μυαλού). Το χρώμα που τελικά επιλέχθηκε είναι το Χ-6 της Tamiya που είναι πολύ πιό φωτεινό και "χαρούμενο" απο τα υπόλοιπα πορτοκαλί που βρήκα. Ακολούθησε η εκτύπωση του σχεδίου σε αυτοκόλλητο, κόπηκε προσεκτικά στο χέρι με το νυστέρι και ψεκάστηκε το μαύρο της Humbrol.

Μέχρι εδώ όλα πήγαιναν καλά... απέμενε μιά βδομάδα για τη λήξη του build και απέμενε να βερνικωθεί και να βαφτούν τα χρώμια... Και τότε έκανα το ΛΑΘΟΣ! ::eusa_wall:: Ποτέ δέν δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο στο τελευταίο μας δημιούργημα... εγώ όμως το έκανα... και φυσικά η καταστροφή χτύπησε! O σύντροφος παπατζομοντελιστής (και καλό παιδί κατα τ'αλλα :mrgreen: ) Staticjim μου έδωσε ένα βερνίκι αυτοκινήτου που το είχε δοκιμάσει και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα... στο κινητό του! Εγώ πάλι με τη σιγουριά πώς τα χρώματά μου είναι ακρυλικά, είναι σχεδόν 5 χέρια και έχουν αφεθεί σχεδόν 3 βδομάδες να στεγνώσουν, δέν πολυ-σκοτίστηκα... Η τύχη μου προσπάθησε να με προειδοποιήσει καθώς το πρώτο χέρι έπεσε σάν... χιόνι στο μοντέλο! Πολύ αραιωμένο λέω και στεγνώνει πρίν κάτσει... Μειώνω πίεση και ψεκάζω απο πιό κοντά... Δέν "χιονίζει" αλλά κάνει "φλοιό πορτοκαλιού"! Σε μερικά σημεία που έπεσε λίγο παραπάνω όμως το βλέπω και γίνεται γυαλί! Το πλακώνω και εγώ 2 χέρια "υγρά" όπως λένε οι αυτοκινητάδες και όλα μια χαρά... Το βάζω στο ντουλάπι και ελπίζω για το καλύτερο! ::mpr::

Μετά απο ώρες που πάω να τσεκάρω, έρχεται το εγκεφαλικό... Το λευκό της οροφής είχε αρχίσει να εξαφανίζεται και στα σημεία που είχε τριφτεί το surfacer, αχνοφαινόταν το κόκκινο του πλαστικού! Δέν ξέρω άν βοήθησε το kanji στην οροφή αλλά κρατήθηκα και δέν το εκπαραθύρωσα... Όταν στεγνώσει λέω θα το περάσω ένα χέρι λευκό να το σώσω! Την άλλη μέρα όμως η διαφάνεια είχε επεκταθεί σε όλη την οροφή πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναμασκάρω το σχέδιο... Τέλος πάντων για να μή το κουράζουμε άλλο, το βερνίκι 3 μέρες μετά, ακόμα ήταν "ζωντανό" (δηλαδή άν το έπιανες σφιχτά άφηνες αποτύπωμα), μασκάρισμα δέν μπορούσε να γίνει για να ψεκαστεί ALCLAD, σύν του ότι δέν ήμουν καθόλου σίγουρος πώς θα είχα καλά αποτελέσματα με το χρώμιο που επίσης θα ήταν η πρώτη φορά που θα εφάρμοζα... Ευτυχώς που δέν είχα αφαιρέσει το χρώμιο απο τα κομμάτια του κίτ (που είναι απο τα καλύτερα χρωμιωμένα που έχω δεί) και αποφάσισα να δοκιμάσω με αυτοκόλητο bare-metal. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο αυτό, δεδομένης και της προβληματικής εφαρμογής του... ʼν είχε περαστεί πρίν το βερνίκι θα είχε στρώσει πολύ καλύτερα, χώρια που θα μπορούσα να το δουλέψω με μεγαλύτερη ευχέρεια... τώρα δέν μπορούσα καλά-καλά να το πιάσω!

Ελλείψει χρόνου δέν περάστηκαν όλα τα χρωμιωμένα κομμάτια όπως θα έπρεπε, παρα μόνο τοποθετήθηκε ένα κομματάκι bare-metal ώστε να καλύψει τα άβαφτα μέρη στα σημεία που είχαν κοπεί απο το πλαίσιο... Παράλληλα μπήκαν οι χαλκομανίες στο ταμπλό αλλά λόγω βιασύνης η καταστροφή ξαναχτύπησε... Έριξα το ποτηράκι με το νερό πάνω στο φύλλο με τις υπόλοιπες χαλκομανίες! Γι'αυτό και δέν μπήκαν πινακίδες... και πάνω σε όλο το χαμό δέν έβρισκα και το clear red για τα φώτα! Επιστρατέφθηκε το future με λίγο κόκκινο και περάστηκαν 4(!) χέρια γιατί δέν κάλυπτε καλά! Και όλα αυτά λίγες ώρες πρίν την παρουσίαση του μοντέλου στο παπατζο-meeting...

Όλα τα κομμάτια κολλήθηκαν στο αμάξωμα με Micro Kristal Klear με την προοπτική να μπορούν να ξεκολλήσουν στο μέλλον ώστε να τριφτεί και γυαλιστεί το βερνίκι αλλά και να φτιαχτούν όπως πρέπει τα χρώμια... Απο μιά λογική απόσταση παρατήρησης πάντως δέν φαίνεται η ατέλεια, παρα μόνο στα close-up! Ίσως, κάποια στιγμή, όταν και άν βρεθεί χρόνος και κυρίως διάθεση!

Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος που ξεμπέρδεψα (έστω και μ'αυτό το αποτέλεσμα) και πρόσθεσα επιτέλους κάτι στη βιτρίνα... Θα το σκεφτώ διπλά όμως για το επόμενο παπατζοbuild! ::eusa_naughty::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 01, 2008, 01:05:07 μμ »
         Πραγματικά ωραίο μοντέλο,έστω καί με την "γκαντεμιά" του.Ελπίζω όταν το πήγες στην συνάντηση να μην σε βρήκε άλλη ατυχία (να σου πέσει στο κεφάλι ένα πιάνο ας πούμε  :shock: :shock:  )
         Μ' αυτά καί μ΄ αυτά βρήκες πάντως ευκαιρία να την "κοπανήσεις" από τα παπατζο group build  :evil:

Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη καί να συνεχίσεις καί με άλλες εξ ίσου ωραίες κατασκευές.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 01, 2008, 01:25:33 μμ »
Τα παπατζο-build είναι πολύ διασκεδαστικά αλλά και άκρως... αγχωτικά - για εμένα τουλάχιστον!
Δέν θέλω να τρέχω να προλάβω deadlines συνεχώς! Επίσης απο την αρχή του χρόνου έχουμε κάνει 2 παπατζο-builds και δέν έμεινε χρόνος για τα υπόλοιπα "κανονικά" μας projects...
Έχουμε και το Cold War - άν προλάβουμε και το Phantom G.B... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 01, 2008, 02:03:59 μμ »
ʼσχετα με τις παραπάνω ατυχίες τα αποτελέσματα είναι αξιόλογα και συγχρόνως ευχάριστα. Μπράβο σας και καλή συνέχεια...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Οι άλλοι δύο ανεπρόκοποι  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ας επανορθώσουν σύντομα...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: ?I.G.s at the street !!!!
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 01, 2008, 10:09:43 μμ »
Μπράβο ρε παίδες!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αξίζει κα με το παραπάνω το παπατζ?uild,μιας κα με λίγο άγχο παραπάνω,έχετ έτοιμα μοντέλ?
Κα μερικο μερικο?κάνουν πολύ καιρ να τελειώσουν κάποιο...Μα έχει φάει όλου το superdetail...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:50:48 πμ »
Καλησπέρα σε όλους. Απόψε θα προσπαθήσω να εξηγήσω καταρχήν στον φίλο μου και συνονόματο jogiav , o οποίος είχε διατυπωσει την απορία - πρόβλεψη, και σε όλους εσάς με ποιό πρωτότυπο τρόπο μπορώ να καταστρέψω ένα μοντέλο.
 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Η επιλογή μου γιαυτό το groupbuilt ήταν μέσα στο πνεύμα της παρέας: ένα απο τα κιτ που δεν θα έφτιαχνα με τίποτα σε Κ.Σ. και που αράχνιαζε στην αποθήκη μου. Διάλεξα λοιπόν ένα μοντέλο ορόσημο στην ιστορία της ΒΜW.
 :?: :?:
Tην Μ1 της esci :?: την 635 της REvell :?: Την Ζ3 της tamiya :?: Την 507  :?: Καμμιά 2002ti  :?:
Aμ δε. Την Ιζέττα   ::love10:: ::love10:: της .....gunze :shock: :shock:
To συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πιθανόν να είναι άγνωστο στους περισσότερους. Παραθέτω μία φωτογραφία με μερικές χαρακτηριστικές παραλλαγές του. Ηθελα να φτιάξω το κόκκινο άσπρο της 2ης σειράς.

Eiχα αγοράσει απο καιρό το σετ της gunze με τα 2 τρίκυκλα γιατί μου αρέσει το μέσσερμιτ. Ναι και μεσσερμιτ υπάρχει και χενκελ και μπριστολ και σπιτφάιρ και μαστανγκ υπαρχουν αυτοκίνητα. Οπως βλέπετε, είνια ένα φαινομενικά απλό μοντελο, με σωρεία απλουστεύσεων και παγίδων.

Φτιαχνω λοιπον απο το μηδέν με φύλλο πλαστικου το πολύ απλό εσωτερικό του, βαζω καλύματα (η κάλτσα που έλεγε ο φίλτατος Σωτήρης, φτιάχνω ταπετσαρίες, μοκέττες και μετά βάφω την φούσκα που λέγεται καμπίνα με κερασί-άσπρο. ::painting::

και ενω έλεγα τελειώνω, αντε να φτιάξω και το τιμόνι - το οποίο έμπαινε στην ....πόρτα - θυμηθηκα κα ενω έιχα ρίξει και βερνικια, οτι δεν εχω φτιάξει τα φρύδια των παραθύρων.

Και έκανα την εξυπνάδα μου  ::arrowred:: Εριξα alclad πανω απο βερνικι της tamiya.  ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Mου χαλασε το λευκό χρώμα, μου έλιωσε σε μερικά σημεία και την ταινία μασκαρίσματος και το αμάξωμα. και κύλισε και πιό κατω.

Δεν το κρύβω οτι είμαι απογοητευμένος. Δεν μου κανει καρδιά να το ξαναβάψω. Το έχω βαλει στην άκρη (αφού το φόρτωσα με ιδιοκατασκευές πινακίδες και οροφή απο δερματίνη που τα είχα ήδη φτιάξει)  και πάω για το επόμενο. Τουλάχιστον 'εμαθα 3 πράγματα: Τι να μην κανω με το alclad, πως θα μασκάρω το εσωτερικό της καμπίνας του μέσσερμιτ όταν κάποτε το φτιάξω  και τέλος ένα ωραίο τρόπο που βρήκα για να βελτιώνω καθρέπτες αυτοκινήτων.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 05, 2008, 01:01:45 πμ »
Βάλε βρε μια νορμάλ φωτό να καταλάβουμε τί γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 05, 2008, 11:07:54 πμ »
Βάλε βρε μια νορμάλ φωτό να καταλάβουμε τί γίνεται...

...αν τολμάς!!!  ::glossa::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 05, 2008, 03:06:04 μμ »
Παπάτζες μου οι κατασκευές σας μου αρέσουν πολύ!
Και βέβαια θα περιμένω εν αγωνίως την ιδιοκατασκευή του Παπατζομάστορα!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 05, 2008, 11:18:23 μμ »
Παπάτζες μου οι κατασκευές σας μου αρέσουν πολύ!
Και βέβαια θα περιμένω εν αγωνίως την ιδιοκατασκευή του Παπατζομάστορα!

Orexi na exeis na perimeneis Alex!! :mrgreen:
Vriskomai ektos Athinas gia douleia kai tha epistrepso sta mesa tou Iouniou.
Opote,kai to fourgoni tha teleiosei kata to telos tou Iouni kai tha fortothei me ....frouta tou kalokairiou :D :D

Sorry gia ta greeklish alla oi computers sto hotel milane mono frangolevantinika :twisted:

Αποσυνδεδεμένος efouaki

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 02, 2008, 06:33:12 μμ »
επειδη ειμαι καινουρια εχο μια απορια τι ειναι το alclad?

επισης θα ηθελα να ρωτησω για το τρικυκλο ποιας εταιρειας ειναι; φαινεται πολυ συμπαθητικο και θα ηθελα κι εγο να φτιαξω ενα τετοιο

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 02, 2008, 06:59:54 μμ »
Καλώς όρισες! Δες εδώ:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3255.0;highlight=alclad

κάνε και μια αναζήτηση για alclad και θα βρεις πολλές πληροφορίες!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 03, 2008, 12:40:11 πμ »
επισης θα ηθελα να ρωτησω για το τρικυκλο ποιας εταιρειας ειναι; φαινεται πολυ συμπαθητικο και θα ηθελα κι εγο να φτιαξω ενα τετοιο.
Kαλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum μας. To αυτοκίνητο είναι η ΒΜW 300 και αν μένεις Αθήνα θα το βρείς στο καταστημα του κου Καλφάκη στην οδό Ιπποκράτους στην τιμή των 23EUR, εαν θυμάμαι καλά. Σου παραθέτω μία φωτογραφία του άφτιαχτου κιτ.

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 03, 2008, 11:01:30 πμ »
επισης θα ηθελα να ρωτησω για το τρικυκλο ποιας εταιρειας ειναι; φαινεται πολυ συμπαθητικο και θα ηθελα κι εγο να φτιαξω ενα τετοιο.
Σου παραθέτω μία φωτογραφία του άφτιαχτου κιτ.

Γιατι φτιαγμενο χλωμο να το δεις  ::glossa:: :twisted: :twisted:  :lol: :lol: :lol:

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 03, 2008, 11:10:56 πμ »
Σου παραθέτω μία φωτογραφία του άφτιαχτου κιτ.
Γιατι φτιαγμενο χλωμο να το δεις  ::glossa:: :twisted: :twisted:  :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nα σε δω τι θα λές τέλος του μήνα που θα παρουσιαστεί διορθωμένο.
Το άφτιαχτο το έβαλα Δημήτρη, για να δεί η κοπέλα πως είναι το μοντέλο να ξέρει τι να αγοράσει.

Αποσυνδεδεμένος efouaki

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 03, 2008, 12:04:43 μμ »
 ::icon_thumright: Ευχαριστώ πολύ παιδιά  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 03, 2008, 05:47:00 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 03, 2008, 06:28:56 μμ »
To αμάξωμα είναι διαφανές?
Ναί. Το ιδιο ισχύει και για το έτερο μοντελο του κουτιού.
Παράθεση
Γιατί ?
Για να ταλαιπωρείται όποιος το αγόρασε :!: :mrgreen: :mrgreen:

Tags: