0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισως τα φωτίσματα δείχνουν υπερβολικά αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει πως με την επερχομενη ταλαιπωρία γίνονται σταδιακά πιο απαλά, οπότε αν τα κάνω από την αρχή αχνά στο τέλος θα χαθούν.
Αντε να δούμε πως τα πάει ο Infinity και στο preshading...
Δεν εισαι απλως τυχερος αλλα σουπερ τυχερος
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
τα φωτίσςματα που έκανες έδωσαν άλλη διάσταση στο όχημα.
"μυρωδάτο" θα το κάνεις και 'σύ : : :
Λοιπόν χαίρομαι που σας άρεσε το σπιρτόκουτο. Συνέχεια με λίγα λάδια με την κλασσική μέθοδο, λάδι πάνω στο μοντέλο με οδοντογλυφίδα καιμετά άπλωμα με πινέλο νοτισμένο σε white spirit, χρήση ανοικτών τόνων (κίτρινο & πράσινο), κάθετες κινήσεις στις κεκλυμμένες επιφάνειες, κυκλικές στις οριζόντιες, εσείς οι αρματάδες τα ξέρετε πολύ καλύτερα, τι κάθομαι και σας τα λέω...Πάμε για wash, ψιλοσκουριές και μετά προς άγραν φορτωμάτων...
...καλά κανείς δεν σε ενημέρωσε ότι το G.B τελειώνει 31/3/2009 και έχεις πλακωθεί στις ορθοπεταλιές;;;
Σου λέω "μυρωδάτο" μιας και είπατε με τον Σταύρο για "αρωματικά", θυμάσε το "Luson 1945" Που απο τα "αρωματικά" το έκανα σαν "πίτα γύρο απ' ολα" : : :
Παίδες ευχαριστώ όλους! Να ξέρετε πως αντιγράφω ξεδιάντροπα από τις αρματοκατασκευές σας
Αν δεν κάνω λάθος, πωλείται κι έτοιμος υγρός στόκος σε σωληνάριο.
Το tip με τον στόκο πολύ χρήσιμο, μπορεί να εφαρμοστεί και με υλικό άλλων εταιριών;(tamiya συγκεκριμένα)
σε σωληναριο οχι,σε γυαλινο μπουκαλακι ειναι της GUNZE.
Sorry για το spam Γιώργο !
Προσωπικά θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για τη λεπτομερέστατη περιγραφή σου μέχρι στιγμής η οποία βοηθάει εμάς τους "ερασιτέχνες" να καταλάβουμε τα ... ακατανόητα σε πολλές τεχνικές
Μου έχουν μπεί σκέψεις να αποσύρω τον προ 12ετίας αερογράφο Badger 150 και σκέφτομαι για Infinity. Είμαι σε καλό δρόμο για μια τέτοια αγορά ;