Αποστολέας Θέμα: Airfix 1/72 Alvis Saracen A.P.C. & Saladin  (Αναγνώστηκε 11873 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Saladin - A tribute to Infinity
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:52:33 μμ »
Ορίστε και το "αντρικό" Saladin!

Βάφτηκε με enamel Humbrol 75 και τα φωτίσματα έγιναν με το ίδιο χρώμα αραιωμένο με περίπου 30% λευκό enamel Humbrol 34και πρόσθεση διαλυτικού για αραίωση 1 χρώμα/5 διαλυτικό. Ισως έχω γίνει κουραστικός αλλά πιστεύω πως στην τιμή που πουλιέται, ο Infinity είναι το απόλυτο εργαλείο για την κλίμακα. Τα φωτίσματα έγιναν χωρίς καν να γίνει χρήση της προρύθμισης, ο αερογράφος προσφέρει πλήρη έλεγχο για δέσμη από λιγότερο από 1mm μέχρι τουλάχιστον 7mm, χωρίς να φτύνει ή/και να μπουκώνει και μάλιστα κάνοντας χρήση της βελόνας των 0.2mm και όχι της 0.15mm γιατί βαριόμουν να την αλλάξω! Διαλυτικό χρησιμοποιήθηκε απλό white spirit από το κατάστημα της γειτονιάς και για να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα δεν έκανα ΚΑΜΜΙΑ ρύθμιση στον αερογράφο, έβαλα ξανοιγμένο πράσινο και άρχισα τα φωτίσματα, τόσο απλά.

Για ένα μοντελάκι 7cm μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος. Ισως τα φωτίσματα δείχνουν υπερβολικά αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει πως με την επερχομενη ταλαιπωρία γίνονται σταδιακά πιο απαλά, οπότε αν τα κάνω από την αρχή αχνά στο τέλος θα χαθούν.

Και τώρα θα πιάσω το Saracen το οποίο θα γίνει ερημί. Αντε να δούμε πως τα πάει ο Infinity και στο preshading...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Saladin - A tribute to Infinity
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:07:14 μμ »
Ισως τα φωτίσματα δείχνουν υπερβολικά αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει πως με την επερχομενη ταλαιπωρία γίνονται σταδιακά πιο απαλά, οπότε αν τα κάνω από την αρχή αχνά στο τέλος θα χαθούν.

πολύ ωραίο βάψιμο !!!

η γνώμη μου είναι ότι τα φωτίσματα είναι πολύ σωστά και αναδεικνύουν τη σιλουέτα του οχήματος
σε αυτή τη κλίμακα ειδικά  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Airfix 1/72 Alvis Saracen A.P.C. & Saladin
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:15:11 μμ »
Αντε να δούμε πως τα πάει ο Infinity και στο preshading...

Γιώργο ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κατ' αρχήν. Ο infinity στο preshadihg  είναι απλά άπαιχτος, όπως και σε όλα τα άλλα. Εγώ μ' αυτόν τα κάνω και κάθε φορά εκπλήσομαι από το αποτέλεσμα.

Για το άρμα τώρα τι να πω, μέχρι στιγμής είσαι άψογος, άντε να δουμε και την συνέχεια στα αρματικά σου δρόμενα. Στα αεροπλανικά έχεις μια μακροχρόνια αποχή, αλλά αυτό δεν μας πειράζει όταν φτιάχνεις όμορφα πράγματα.

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:22:05 μμ »
Δεν εισαι απλως τυχερος αλλα σουπερ τυχερος

Μην ξεχνάτε για έναν άνθρωπο που έχασε και ξαναβρήκε άθικτο το Challenger  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Γιώργο γουατ ισ δε μινινγκ οφ δις  ::arrowred:: ΖΤΠ  :?: :?: :?:

Ωραίο βάψιμο!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:24:08 μμ »
Tέλειος Γιώργο!!!!!

Κώστα ΖΤΠ= Ζεσταμένο και Τεντωμένο Πλαστικό

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:25:10 μμ »
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:28:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 06:29:37 μμ »
Χ5
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 07:39:21 μμ »
Γιώργο καταπληκτικό βάψιμο, πράγματι τα φωτίσματα που έκανες έδωσαν άλλη διάσταση στο όχημα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 11:30:08 μμ »
Πωπώωωωωω  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
τα φωτίσςματα που έκανες έδωσαν άλλη διάσταση στο όχημα.
x2  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 09:59:00 μμ »
"μυρωδάτο" θα το κάνεις και 'σύ  :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μυρωδάτο; Δηλαδής; :oops:

Λοιπόν χαίρομαι που σας άρεσε το σπιρτόκουτο. Συνέχεια με λίγα λάδια με την κλασσική μέθοδο, λάδι πάνω στο μοντέλο με οδοντογλυφίδα καιμετά άπλωμα με πινέλο νοτισμένο σε white spirit, χρήση ανοικτών τόνων (κίτρινο & πράσινο), κάθετες κινήσεις στις κεκλυμμένες επιφάνειες, κυκλικές στις οριζόντιες, εσείς οι αρματάδες τα ξέρετε πολύ καλύτερα, τι κάθομαι και σας τα λέω...

Πάμε για wash, ψιλοσκουριές και μετά προς άγραν φορτωμάτων...

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 10:40:54 μμ »
Φιλική συμβουλή.

Αν πιάνεις ένας μοντέλο ,  1η Ιανουαρίου και στις 7 είσαι εδώ Γιώργο μου, μην μπεις -please- στον διαγωνισμό κατασκευής μοντέλων φέτος, γιατί βλέπω να μας αφήνεις μέτρα πίσω :cry:

Οσο για τα ιπτάμενα πραματάκια από τα κουτάκια, αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο όταν δουλεύω, να απλώνω άσπρο χαρτί στο πάτωμα μπας και τα εντοπίσω, τα χαμένα :lol:!!!

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 10:48:25 μμ »
Φιλε Γιωργο,εχεις πραγματικα καταπληκτικη δουλεια δεδομενης και της κλιμακας ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 11:07:21 μμ »
Χαρά στο κουράγιο σου βρε Γιώργο!!! :shock: :shock: :shock:

Φοβερή δουλειά έχεις κάνει ::icon_thumright::

Καλά τελειώματα...

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 11:50:16 μμ »

Λοιπόν χαίρομαι που σας άρεσε το σπιρτόκουτο. Συνέχεια με λίγα λάδια με την κλασσική μέθοδο, λάδι πάνω στο μοντέλο με οδοντογλυφίδα καιμετά άπλωμα με πινέλο νοτισμένο σε white spirit, χρήση ανοικτών τόνων (κίτρινο & πράσινο), κάθετες κινήσεις στις κεκλυμμένες επιφάνειες, κυκλικές στις οριζόντιες, εσείς οι αρματάδες τα ξέρετε πολύ καλύτερα, τι κάθομαι και σας τα λέω...

Πάμε για wash, ψιλοσκουριές και μετά προς άγραν φορτωμάτων...

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα καθώς και η τεχνική περιγραφή για την επιτυχία του.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...καλά κανείς δεν σε ενημέρωσε ότι το G.B τελειώνει 31/3/2009 και έχεις πλακωθεί στις ορθοπεταλιές;;;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 08, 2009, 02:06:31 πμ »
Πάρα πολύ καλό φίλε Γιώργο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Θαρρείς και δεν είναι 72αρι....και πάλι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σου λέω "μυρωδάτο" μιας και είπατε με τον Σταύρο για "αρωματικά", θυμάσε το "Luson 1945"  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Που απο τα "αρωματικά" το έκανα σαν "πίτα γύρο απ' ολα"   :?: :?: :?: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 08, 2009, 09:13:13 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εξαιρετικό.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:11:03 πμ »
Παίδες ευχαριστώ όλους! Να ξέρετε πως αντιγράφω ξεδιάντροπα από τις αρματοκατασκευές σας :oops:

...καλά κανείς δεν σε ενημέρωσε ότι το G.B τελειώνει 31/3/2009 και έχεις πλακωθεί στις ορθοπεταλιές;;;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Σε 3 μήνες! :shock: Ο Αρκάδιος μου είπε για τέλος εβδομάδας! Θα τον σκίσω σα σαρδέλα! ::glossa::

Σου λέω "μυρωδάτο" μιας και είπατε με τον Σταύρο για "αρωματικά", θυμάσε το "Luson 1945"  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Που απο τα "αρωματικά" το έκανα σαν "πίτα γύρο απ' ολα"   :?: :?: :?: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
::lol18:: ::lol18::
Ρε τι θυμήθηκες! Ναι, μάλλον για μυρωδάτο πάει!

Λοιπόν, όσο το Saladin στεγνώνει από το 2ο χέρι παρκετίνη εν αναμονή του wash, ώρα να προxωρήσει το Saracen. Ευκαιρία να επαναλάβουμε και το μάθημα χρήσης υγρού στόκου ::sprechende_015:: Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κενά πρέπει να εξαφανιστούν, ολικά ή εν μέρη, αλλά το τρίψιμο είναι αδύνατο. Τέτοια σημεία έχει τουλάχιστον 3 το Saracen, οπότε καταφεύγω στη λύση του υγρού στόκου.

Το παρακάτω εμετικό στην όψη παρασκεύασμα είναι στόκος Humbrol διαλυμένος σε κοινό μπλε οινόπνευμα. Αναλογία δενέχω, βάζω λίγο οινόπνευμα και ανακατεύω προσθέτοντας οινόπνευμα μέχρι να πετύχω κάτι που σε πυκνότητα να του επιτρέπει να στάζει από το πινέλο.

Στη συνέχεια με ένα ψιλό πινέλο τοποθετώ το μίγμα στα επίμαχα σημεία. Λόγω τριχοειδούς φαινομένου ο υγρός στόκος χώνεται σε όλες τις εσοχές. Προσοχή όμως, όταν στεγνώνει μειώνεται σε όγκο οπότε θέλει παρακολούθηση για 20-30 λεπτά και πρόσθεση νέας στρώσης με το πινέλο αν χρειαστεί.

Αφήνω τα πάντα να στεγνώσουν για 24 ώρες και μετά τρίβω με μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα. Η μέθοδος δεν καταστρέφει την όποια παρακείμενη λεπτομέρεια. Επίσης με οινόπνευμα καθαρίζω και το πινελάκι.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:21:22 πμ »
Παίδες ευχαριστώ όλους! Να ξέρετε πως αντιγράφω ξεδιάντροπα από τις αρματοκατασκευές σας :oops:
Να τις αντιγράψεις ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ  ::violent1::
και ν'αφήσεις τα υπόθετα  ::glossa:: αφού ΤΟ ΕΧΕΙΣ  :mrgreen:
Κατά τ'άλλα πας άψογα τουλάχιστον στο Saladin μέχρι τώρα (γι'αυτό σου γράφω και τα παραπάνω). Συνέχα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: και thanks για το tip με τον στόκο και το οινόπνευμα, το οποίο θα το χρειαστώ στη Ferroviaria (με όλα αυτά τα πριτσίνια που έχει και δεν μπορείς να τρίψεις).

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:36:04 πμ »
Γιώργο συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνεις  ::icon_thumright::

Προσωπικά θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για τη λεπτομερέστατη περιγραφή σου μέχρι στιγμής η οποία βοηθάει εμάς τους "ερασιτέχνες" να καταλάβουμε τα ... ακατανόητα σε πολλές τεχνικές  ::glossa::

Μου έχουν μπεί σκέψεις να αποσύρω τον προ 12ετίας αερογράφο Badger 150 και σκέφτομαι για Infinity. Είμαι σε καλό δρόμο για μια τέτοια αγορά ;   ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:57:49 πμ »
Πολύ ωραία και πρωτότυπα και τα 2 οχήματα ::eusa_clap::. Το tip με τον στόκο πολύ χρήσιμο, μπορεί να εφαρμοστεί και με υλικό άλλων εταιριών;(tamiya συγκεκριμένα)
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 01:21:06 πμ »
Αν δεν κάνω λάθος, πωλείται κι έτοιμος υγρός στόκος σε σωληνάριο.

Sorry για το spam Γιώργο  !
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 04:21:09 πμ »

σε σωληναριο οχι,σε γυαλινο μπουκαλακι ειναι της GUNZE.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 08:11:57 πμ »
Το tip με τον στόκο πολύ χρήσιμο, μπορεί να εφαρμοστεί και με υλικό άλλων εταιριών;(tamiya συγκεκριμένα)
Δεν το γνωρίζω, μόνο με Humbrol έχω δοκιμάσει.

σε σωληναριο οχι,σε γυαλινο μπουκαλακι ειναι της GUNZE.
Ο Λάμπρος έχει δίκιο, είναι το Mr Surfacer της Gunze και κυκλοφορεί μάλιστα σε δύο είδη, λεπτόκοκκος 1000άρης και με πιο χοντρό κόκκο 500άρης. Δε γνωρίζω αν διαλύεται με οινόπνευμα, το κόστος όμως σε σχέση με το συνδισμό Humbrol & οινόπνευμα είναι αρκετά μεγλύτερο. Εχω διαβάσει πως κάποιοι μοντελιστές το χρησιμοποιούν και σαν αστάρι.

Sorry για το spam Γιώργο  !
Πιο spam μωρέ! Μοντελιστική πληροφορία ανταλλάσουμε, μη ζητάς συγγνώμη.

Προσωπικά θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για τη λεπτομερέστατη περιγραφή σου μέχρι στιγμής η οποία βοηθάει εμάς τους "ερασιτέχνες" να καταλάβουμε τα ... ακατανόητα σε πολλές τεχνικές  ::glossa::
Μην το ξαναπεις αυτό, για αυτό είναι το modelclub, το 95% αυτών που ξέρω τα έμαθα εδώ. Και δεν υπάρχει πιο ερασιτέχνης από εμένα! Απλά τα λίγα που ξέρω τα γράφω με κάποιες λεπτομέρειες μήπως και βοηθηθεί κάποιος άλλος.

Μου έχουν μπεί σκέψεις να αποσύρω τον προ 12ετίας αερογράφο Badger 150 και σκέφτομαι για Infinity. Είμαι σε καλό δρόμο για μια τέτοια αγορά ;   ::salut::
Κοίτα να δεις, έχω πολωμένη άποψη γιατί είμαι κατενθουσιασμένος με τον Infinity. Να τονίσω πως έχω και έναν Badger 150 ο οποίος μπορεί να κάνει ότι κάνει και ο Infinity, αλλά με τον Badger πρέπει να κάνω δοκιμές και ρυθμίσεις για τουλάχιστον 20 λεπτά, με τον Infinity απλά βάζω χρώμα και βάφω.

Ιδού και το αποτέλεσμα του σκουπίσματος με μπατονέτα και οινόπνευμα. Ο περίσσιος στόκος έφυγε χωρίς να έχει αφήσει σημάδια στο πλαστικό, έμεινε όμως μέσα στις εσοχές που ήθελα να καλύψω.

Και τώρα πάω για δουλειά :( Ανάθεμα...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 08:43:20 πμ »
O Mr Surfacer της Gunze υπάρχει σε 3 είδη, 500άρης, 1000άρης και 1200άρης. Όσο πιο μεγάλο το νούμερο, τόσο πιο λεπτόρευστος, ενώ όπως είπες κι εσύ Γιώργο, ο πιο "λεπτός" από αρκετούς χρησιμοποιείται και για αστάρωμα. Νομίζω αν δεν με απατά η μνήμη μου ότι γι'αυτό το λόγο βγαίνει και σε σπρεϋ εκτός από μπουκαλάκι. Δυστυχώς όμως ΔΕΝ αραιώνεται ή καθαρίζεται με οινόπνευμα ώστε να βολεύει όπως αυτός της Humbrol (το διαλυτικό νίτρου τον τσακίζει μόνο, επειδή όμως θα τσακίσει και το πλαστικό.... αφήστε το).

Spoiler (hover to show)

Tags: