Φιλαράκια, να σας απαντήσω τι με χαλάει.
1.Όπως όλοι μας, νομίζω

, ότι φτιάχνουμε, το φτιάχνουμε καταρχήν για να αρέσει σε μας. Όταν αρέσει και σε άλλους φυσικά χαιρόμαστε ακόμα πιο πολύ.
2. Οι περισσότεροι θα έχετε καταλάβει ότι οι βάσεις που τοποθετώ τα οχήματα, ως επί το πλείστον έχουν αφαιρετικό χαρακτήρα. (Δεν κάνω μπούγιο με πολλά στοιχεία

) (με αυτή τη λογική λοιπόν έκανα και αυτό)...αλλά:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο νερό δηλαδή, έκανα βασικά λάθη, χρησιμοποίησα 3 είδη υλικών ο μακάκας, εκ των οποίων το water effect της Vallejo που έβαλα πάνω από το πρώτο στρώμα του παχύρευστου γυαλιού που χρησιμοποίησα, συμπεριφέρθηκε γελοία

διότι όταν στέγνωσε δεν έδεσε πάνω στο υπόστρωμα και έκανε σηκώματα με αέρα από κάτω. Ο Mastoras μου είπε για ένα υλικό - γυαλί δύο συστατικών και αυτό, λεπτόρρευστο το οποία έσπευσα να αγοράσω από το Art Hobby. Έφτιαξα λοιπόν μία ικανή ποσότητα και από αυτό, την οποία χρωμάτισα πάλι με μελάνια, όπως το πρώτο στρώμα που είχα ρίξει και άρχισα να το χυτεύω. Με το μυτερό κοπίδι τρύπαγα όπου είχε παρουσιάσει σηκώματα το νερό της Vallejo, και στα περισσότερα σημεία κατάφερα να περάσει από κάτω του το υγρό γυαλί και σχεδόν να εξαφανίσει τις γυαλάδες του μπλοκαρισμένου αέρα, Αλλού δεν τα κατάφερα όμως και δεν φαίνεται ωραία. Επίσης το τελευταίο στρώμα γυαλιού έδωσε μία τελική εμφάνιση στο ποτάμι σαν να είναι "τζάμι" δηλ. πιο πολύ μοιάζει με λίμνη στις 6 τα ξημερώματα που συνήθως, απ΄ ότι έχω παρατηρήσει πολλές φορές, επικρατεί μία γαλήνια νηνεμία. Αυτά.
Ισχύει λοιπόν αυτή τη φορά το ότι στις φωτογραφίες φαίνεται καλύτερα απ΄ ότι live.

DIM57
To όχημα δεν βγαίνει από εκεί μέσα ούτε με κομπρεσέρ, για να πει κανείς ότι θα φτιάξει άλλου είδους νερό.

Πέτρο.
ναι δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο.

Νικόλα 1969
στη συγκεκριμένη περίπτωση Ο ΤΟΛΜΩΝ απλώς ΤΟΛΜΗΣΕ