Αποστολέας Θέμα: Crossing that @&*!% river!!!  (Αναγνώστηκε 12419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Crossing that @&*!% river!!!
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 29, 2009, 02:31:54 πμ »
αισθανομαι οτι κατι σε ενοχλει τα αρματα ειναι εξαιρετικα το εδαφος ενταξει το δεντρο υπεροχο
μας μενει το νερο
να η ευκαιρια λοιπον να του αλλαξεις τα φωτα
 επιφανεια με πηλο κυματα με τα δακτυλα και βαψιμο με λαδια που αποτι θυμαμαι απο το γκαζοζεν ξερεις
τα χαρακτηριστικα και τα δουλευεις ωραια
τωρα αν σε κουρασε ραντεβου στο Μ13 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 29, 2009, 02:36:14 πμ »
 Φίλιππε το αποτέλεσμα ειναι τέλειο .Μπραβο φίλε και πάλι μπράβο.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:09:47 πμ »
Εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:14:42 πμ »
Κι εγώ δεν ξέρω τι σε χαλάει κι εμφανίζεσαι σαν απογοητευμένος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.
Μην ξεχνάς εξάλλου ότι πάντα Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:42:46 πμ »
Φίλιππε,

το σημαντικό είναι ότι πιάνεις το τελειώνεις και ότι δοκιμάζεις καινούργιες τεχνικές

το θέμα νερό, παρά τα καινούργια υλικά που κυκλοφορούν, δεν είναι καθόλου εύκολο

το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό   ::icon_thumright::

σηκώνει βελτιώσεις, αλλά μάλλον δεν θέλεις να ασχοληθείς άλλο

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:52:02 πμ »
Φιλαράκια, να σας απαντήσω τι με χαλάει.

1.Όπως όλοι μας, νομίζω  :roll: , ότι φτιάχνουμε, το φτιάχνουμε καταρχήν για να αρέσει σε μας. Όταν αρέσει και σε άλλους φυσικά χαιρόμαστε ακόμα πιο πολύ.
2. Οι περισσότεροι θα έχετε καταλάβει ότι οι βάσεις που τοποθετώ τα οχήματα, ως επί το πλείστον έχουν αφαιρετικό χαρακτήρα. (Δεν κάνω μπούγιο με πολλά στοιχεία  :lol: ) (με αυτή τη λογική λοιπόν έκανα και αυτό)...αλλά:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο νερό δηλαδή, έκανα βασικά λάθη, χρησιμοποίησα 3 είδη υλικών ο μακάκας, εκ των οποίων το water effect της Vallejo που έβαλα πάνω από το πρώτο στρώμα του παχύρευστου γυαλιού που χρησιμοποίησα, συμπεριφέρθηκε γελοία  ::glossa:: διότι όταν στέγνωσε δεν έδεσε πάνω στο υπόστρωμα και έκανε σηκώματα με αέρα από κάτω. Ο Mastoras μου είπε για ένα υλικό - γυαλί δύο συστατικών και αυτό, λεπτόρρευστο το οποία έσπευσα να αγοράσω από το Art Hobby. Έφτιαξα λοιπόν μία ικανή ποσότητα και από αυτό, την οποία χρωμάτισα πάλι με μελάνια, όπως το πρώτο στρώμα που είχα ρίξει και άρχισα να το χυτεύω. Με το μυτερό κοπίδι τρύπαγα όπου είχε παρουσιάσει σηκώματα το νερό της Vallejo, και στα περισσότερα σημεία κατάφερα να περάσει από κάτω του το υγρό γυαλί και σχεδόν να εξαφανίσει τις γυαλάδες του μπλοκαρισμένου αέρα, Αλλού δεν τα κατάφερα όμως και δεν φαίνεται ωραία. Επίσης το τελευταίο στρώμα γυαλιού έδωσε μία τελική εμφάνιση στο ποτάμι σαν να είναι "τζάμι" δηλ. πιο πολύ μοιάζει με λίμνη στις 6 τα ξημερώματα που συνήθως, απ΄ ότι έχω παρατηρήσει πολλές φορές, επικρατεί μία γαλήνια νηνεμία. Αυτά.
Ισχύει λοιπόν αυτή τη φορά το ότι στις φωτογραφίες φαίνεται καλύτερα απ΄ ότι live.

::arrowred:: DIM57
To όχημα δεν βγαίνει από εκεί μέσα ούτε με κομπρεσέρ, για να πει κανείς ότι θα φτιάξει άλλου είδους νερό.

::arrowred:: Πέτρο.

ναι δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο.  :roll:

::arrowred:: Νικόλα 1969

στη συγκεκριμένη περίπτωση  Ο ΤΟΛΜΩΝ απλώς ΤΟΛΜΗΣΕ  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 29, 2009, 10:00:00 πμ »
Ναι αλλά ΤΟΛΜΗΣΕΣ να παίξεις με την κατασκευή του νερού ::icon_thumright::
Μη χαλιέσαι, αν θεωρείς ότι δεν έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούσες, τότε πάμε γι΄ άλλα και την επόμενη φορά θα είαι τέλειο το αποτέλεσμα ::icon_thumright::

Πάντως εμένα μου αρέσει όπως το έκανες ::eusa_clap::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 29, 2009, 10:04:38 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ο τολμών νικά Φίλιππε, δεν το ξέρεις? :wink:
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 29, 2009, 10:05:43 πμ »
Φιλιππε οπως γνωριζεις δεν κατεχω και πολλα απο αρματα και αρματικα οχηματα διοραματα!!
Αλλα το ποταμι σου μου αρεσε παρα πολυ!!!!

Πολυ καλη δουλεια φιλε μου!!!

Τωρα τουλαχιστον ξερεις τι να κανεις καλητερα στο επομενο μοντελο!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 29, 2009, 10:48:35 πμ »
...πιο πολύ μοιάζει με λίμνη στις 6 τα ξημερώματα που συνήθως, απ΄ ότι έχω παρατηρήσει πολλές φορές, επικρατεί μία γαλήνια νηνεμία.

Ωραία λοιπόν, αφού είναι έτσι , ονόμασέ το "searching the bank of this @&*!% lake" και καθάρισες ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::. ʼλλωστε κανείς λογικός Γερμανός δεν θα διέσχιζε αυτό το @&*!% ποτάμι κατα μήκος της όχθης :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: το Swimmwagen δεν ενδείκνυται για rafting.

Εμένα πάντως μοντέλα, φιγούρες και διόραμα μου αρέσουν πολύ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 29, 2009, 03:20:35 μμ »
Φίλιππε φίλε μου θα συμφωνήσω και 'γώ με τα "παιδιά", είναι πολύ ωραίο διόραμα, τόσο σαν γενική εικόνα (σαν σύνολο εννοώ) όσο και σαν επιμέρους "κομμάτια"  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Το νερό είναι κάτι δύσκολο να αναπαρασταθεί σε κλίμακα κατα γενική ομολογία και 'συ κατα την προσωπική μου πάντα άποψη το πέτυχες πολύ πολύ καλά....άλλωστε μην ξεχνάς οτι είναι η 1η φορά που επιχειρείς κάτι ανάλογο και σίγουρα απέκτησες μια "γνώμη" απο τα υλικά οπότε σε ανάλογη μελλοντική σου δημιουργεία θα έχεις την πείρα και την γνώση.....άλλωστε ενα + του μοντελλισμού είναι και αυτό δλδ ο πειραματισμός για καλύτερο αποτέλεσμα  :wink: :wink: :wink:
Τώρα όσο αφορά τ' οτι "το βαρέθηκες" πρέπει να ομολογήσω οτι δεν είσαι ο πρώτος που νοιώθει για κάποια κατασκευή, έτσι.......ήρθες στο εργαστήριο μου και είδες ΠΟΣΑ είναι ξεκινημένα και "παρατημένα"  :D :D :D  Ξεκινώ με "όρεξη" και "σχέδια" αλλά μετά απο 1-2 βδομάδες με "κουράζει" και "πάω για άλλο"  :oops: :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 29, 2009, 05:44:20 μμ »
Εγω πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου αρέσει!
Για πρώτη προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα!!

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 29, 2009, 07:21:25 μμ »
Ααα καλά έχουμε χάσει το τόπι τώρα .....

Μετά από την κεραμίδα με το όνομα  «Παγοποιείων»  η Philio Production  επιστρέφει με «Ποτάμι» .

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 29, 2009, 07:48:43 μμ »
Φιλιππε ο καθενας που ξεκινα ενα κιτ το βαθμολογει στο τελος αναλογα με το τι ειχε στο μυαλο του να κανει.
Τα δικα σου δεδομενα ειναι σιγουρα πολυ ψηλα σε σχεση με τα δικα μου.
Απο τα λιγα που ξερω και απο αυτα που βλεπω στις φωτο παντως νομιζω οτι το αδικεις.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::good_job_smilie:: ::101:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 29, 2009, 09:20:22 μμ »
Φιλιππε παλι δημιουργησες ΕΥΓΕ!
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

pitbullman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 15, 2009, 04:03:51 πμ »
philio αυτο που εφτιαξες στην πραξη σε αλλους δε χωραει ουτε στη φαντασια τους και το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν δεν εχεις εμπειρια με καποια υλικα  σιγουρα κατι δε θα σου βγει ετσι οπως το περιμενεις ή ετσι οπως το φανταζεσαι οτι θα βγει.το συνολο αυτο απο τις επιτυχιες ή τις αποτυχιες ειναι η εμπειρια που οσο περισοτερη εχεις τοσο πιο ευκολα θα φτανεις στο επιθυμητο αποτελεσμα.και οπως λενε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα για να το πετυχεις πρεπει να δοκιμαζεις και να πειραματιζεσαι και να τολμας.πιστευω οτι πολλοι εδω μεσα και μη εξερουμενου του εαυτου μου θα επιθυμουσαν να εχουν στα διοραματα τους το αποτελεσμα του δικου σου. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Syzygy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:37:27 μμ »
 :shock:  Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!Ένα μεγάλο μπράβο!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::
Traceur for a life...

Αποσυνδεδεμένος tasaraskam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • have a nice modelling time!
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:08:56 μμ »
πολυ καλη δουλεια. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: μπραβο.να σε ρωτησω κατι.πως γινεται να φτιαχνεις τετοια διοραματα?

Αποσυνδεδεμένος tasaraskam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • have a nice modelling time!
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 23, 2009, 03:31:46 μμ »
συγχαρητηρια φιλαρακο.παρα πολυ καλη δουλεια.πως εχεις κανει ετσι τη θαλασσα για να φαινεται αληθινη?παντως συγχαρητηρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: :D :D

Tags: