0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Paidia thumaste kai kati allo? Ta miniaia Miky Maous pou eixan esoterika ton exofullon xartokataskeues? Thumamai kalokairia pou ta agoraza gia na ftiaxo ti Limnoupoli, to autokinito tou Donald, ena fortigaki tou Goofy...
Γύρω στις 80δρχ πρέπει να έκανε τότε (1980;) ένα 72άρι της Matchbox... Τρίτη δημοτικού; To χαρτοπωλείο της γειτονιάς είχε ολόκληρο stand με Matchbox, εκείνα τα ωραία κουτάκια με τα δύο sprues σε διαφορετικό χρώμα και το χαρακτηριστικό παραθυράκι στο κουτί για να βλέπεις μέσα με τι περίπου θα έπαιζες. Ατελείωτες ώρες για να διαλέξεις πιο τελικά από όλα θα αγόραζες. Αρκούσε αυτό το κουτί και μία UHU για να περάσεις ένα ολόκληρο ατελείωτο καλοκαιρινό απόγευμα. Α, και ένα κουπάκι νερό για τις χαλκομανίες βέβαια! Οι οδηγίες λέγανε και κάτι ακαταλαβίστικα για βάψιμο, κάτι κωδικούς, κανείς δεν καταλάβαινε. Κάποτε προσπάθησα με τις νερομπογιές αλλά ...τζίφος. Όσο πηχτές κι αν ήταν δεν έπιαναν πάνω στο πλαστικό...
Παράθεση από: Jet72 στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 02:27:49 μμΝα και κάποιοι άλλοι νοσταλγοί, οργανωμένοι αυτή την φορά. Αποφασίζουν να φτιάξουν τα παλιά τους Matchbox και κάποιοι τα μετατρέπουν σε αγνώριστα μοντέλα...http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=147546&st=0Να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο??Με περιορισμό όμως να είναι αυστηρά ΟΟΤΒ! Ουτε μισό κομματάκι πλαστικού extra! Επιτρέπονται στοκαρίσματα, τριψίματα και φυσικά βάψιμο, αλλά μόνο αυτά.Τι λέτε?
Να και κάποιοι άλλοι νοσταλγοί, οργανωμένοι αυτή την φορά. Αποφασίζουν να φτιάξουν τα παλιά τους Matchbox και κάποιοι τα μετατρέπουν σε αγνώριστα μοντέλα...http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=147546&st=0
ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΙΕΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΑ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΙΕΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΑ!...
...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΑΡΚΑΔΙΕΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΜ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΙΛ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΝΤΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ Φ Ω Ν Α Ζ ΩΧΡΟΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ