Αποστολέας Θέμα: Νοσταλγία...  (Αναγνώστηκε 21660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Νοσταλγία...
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 18, 2006, 06:38:22 μμ »

Η εκτύπωση στη Γερμανία βλέπεις :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
Νοσταλγία...
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 18, 2006, 07:50:21 μμ »
Εγώ κάθε φορά που είχα αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, έπειρνα ένα βαζάκι ακρυλικό Tamiya, το άνοιγα και έπαιρνα βαθιά ανάσα!!
Δεν φαντάζεστε τι αναμνήσεις ξέγνοιαστης παιδικής ηλικίας μου ξυπνούσε αυτή η μυρωδια...εντάξει..ακόμα το κάνω, το παραδέχομαι! Δυστυχώς τα χρόνια αυτά ήταν τα πιό γλυκά...έλα που δεν το ξέραμε τότε....

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Νοσταλγία...
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 18, 2006, 11:08:31 μμ »
Paidia thumaste kai kati allo? Ta miniaia Miky Maous pou eixan esoterika ton exofullon xartokataskeues? Thumamai kalokairia pou ta agoraza gia na ftiaxo ti Limnoupoli, to autokinito tou Donald, ena fortigaki tou Goofy...
Malista thumamai opou kaname diakopes ta magazia me periodika/efimerides kratagan palia teuxoi kai etsi epsaxna oti den eixa parei to xeimona. Amfibalo an ta Miky Maous prosferoun akoma tetoia pragmata... genika eixame mathei na douleuoume pragmata me ta xeria mas ki oxoi apla na patame koumpia!

Ki as mi ksexname ta boxart pou tote itan pio gemata me drasi. Tis Airfix to B-17 "A-bit-o-lace" me ena FW-190 na to poluvolei apo gonia... O Cross pou zografize ola ta boxart tis Airfix itan foveros! Tora me ola ta apagoreutika gia polemikes eikones arkoumaste sto na vlepoume to thema tou boxart sa fotomodelo pou pozarei ki oxi kata ti diarkeia drasis!

Best,
Corto
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
Νοσταλγία...
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 18, 2006, 11:52:27 μμ »
Kirie Ladopoule euharisto pou me piges piso toso kairo. Vrika simera ena foto apo tin silogi pou eiha kai :cry:

To mono pou ehei mini einai n korveta eutihos kai mazi me to proto mou idiokataskeui  ti allo tin kaika mou

Taksideoun pali se ksena nera.

Kala na eisai,

Kostas.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Νοσταλγία...
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 19, 2006, 12:41:56 πμ »
Ισως φανεί αστείο αλλά έχω πολλά άφτιαχτα Matchbox και μέχρι πρόσφατα δεν είχα πρόβλημα να φτιάξω κάποιο από αυτά. Τελευταία όμως έχω προσέξει ότι τα stock στα μαγαζιά (mail order κυρίως) μικραίνουν επικίνδυνα σε σημείο που αναρωτιέμαι αν πρέπει να φτιάξω άλλο ή να φυλαχτούν για μουσειακούς, ή αν θέλετε "μνημειακούς", λόγους. Ειναι σαν να έχεις κάποιο FROG και να θες να το φτιάξεις! Αμαρτία! Για την ώρα ψάχνω όποιο μοντέλο κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ η Matchbox κι έχω ήδη μαζέψει τα περισσότερα.
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
Νοσταλγία...
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 19, 2006, 01:27:35 πμ »
Παράθεση από: Corto
Paidia thumaste kai kati allo? Ta miniaia Miky Maous pou eixan esoterika ton exofullon xartokataskeues? Thumamai kalokairia pou ta agoraza gia na ftiaxo ti Limnoupoli, to autokinito tou Donald, ena fortigaki tou Goofy...

Αμαααααααν τι μου θύμισες  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Τα είχα φτιάξει όλα σε χαρτονένιες βάσεις.......τα πρώτα διοράματα.
Μάζευα δραχμή δραχμή τα χρήματα για να τα πάρω...άλλες εποχές

Αποσυνδεδεμένος balstaf87

• Σταφύλης Χρυσοβαλάντης, MD
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Pasadena, CA
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
Νοσταλγία...
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 01, 2006, 10:19:07 μμ »
Βλέπω πως όλοι σας έχετε μια ιστορία να διηγηθείτε...Κρίμα που δεν έχω και εγω.Ειμαι ακόμα μικρός......

Αποσυνδεδεμένος LEONIDAS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
Νοσταλγία...
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 10:14:25 μμ »
Λιγο off topic αλλα επειδη αναφερθηκε το subbuteo .Εχουμε μαζευτει 8 ατομα 35 βαλε ηλικια και κανουμε πρωταθλημα :oops:  :oops:

Ντρεπομαι λιγο αλλα επειδη εδω συναντω πολλα μεγαλα παιδια σας` το εξομολογουμαι :lol:

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
Νοσταλγία...
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 11:48:02 μμ »
Παιδιά πρέπει να είμαι λίγο μικρότερος από εσάς και να ήρθα στο χόμπι λίγο μετά αλλά αν αρχίσω να σας λέω και τις δικές μου ιστορίες από εκείνα τα όμορφα χρόνια θα δείτε ότι μοιάζουν πολύ με τις δικές σας.
Δεν θα ξεχάσω τότε το καλοκαίρι μεταξύ έκτης δημοτικού και πρώτης γυμνασίου που πήγα κρυφά και έπιασα μια δουλειά και όταν μετά το έμαθε ο πατέρας μου από την μια χάρηκε που ο γιος του πήρε τέτοια πρωτοβουλία και από την άλλη με ρώτησε γιατί το έκανα και αν μου λείπει τίποτα , εγώ του είπα ότι θέλω να μπορώ να αγοράζω άνετα τα μοντέλα μου και να μην του ζητάω λεφτά παραπάνω για τον λόγο αυτό. Δεν θα ξεχάσω επίσης την απορία στα πρόσωπα των συμμαθητών μου όταν τους έλεγα ότι φτιάχνω μοντέλα, με έβλεπάν σαν εξωγήινο, ‘ Τι λέει μωρέ αυτός? Τι μοντέλα και μ@@@ες μας  λέει?  Ρε έλα να παίξεις μπάλα!!!!’ και πήγαινα αλλά μετά από  λίγο   έφευγα και τους έλεγα ‘ πάω σπίτι να φτιάξω το μοντέλο μου.’
Ακόμα θυμάμαι την χαρά μου όταν κάποια παραμονή Χριστουγέννων, δεν θυμάμαι ποια χρονιά ακριβώς, κάποια θεία μου ήρθε στο νησί για διακοπές από Αθήνα και μου έφερε δώρο 5 :!:  :!:  :!:  Μοντέλα τις Airfix με αεροπλάνα του Β΄ΠΠ. Περιττό να σας πω ότι τα δύο ήταν φτιαγμένα μέσα στις επόμενες τρεις ώρες.:lol:  :lol:
Τέλος στην πενταήμερη κάποιες μέρες που μείναμε Θεσσαλονίκη, πρώτη φορά που πήγαινα, την περπάτησα και την έμαθα καθώς έψαχνα για μοντελάδικο και βρήκα θυμάμαι και αγόρασα 2-3 μοντέλα τα οποία κουβαλούσα σε όλη την εκδρομή μαζί μου.Για να μην κατακρίνουμε όμως και το θέμα PC ας σκεφτούμε ότι αν δεν ήταν και αυτό τώρα μπορεί να μην γνωριζόμασταν και να μην είχαμε φτιάξει αυτήν την καταπληκτική παρέα.Υπάρχει λοιπόν τρόπος να χρησιμοποιηθεί και αυτό από τους νεότερους πολύ εποικοδομητικά , Θέληση να υπάρχει… :?  :?  :?

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: Νοσταλγία...
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 02:27:49 μμ »
Γύρω στις 80δρχ πρέπει να έκανε τότε (1980;) ένα 72άρι της Matchbox... Τρίτη δημοτικού;
   To χαρτοπωλείο της γειτονιάς είχε ολόκληρο stand με Matchbox, εκείνα τα ωραία κουτάκια με τα δύο sprues σε διαφορετικό χρώμα και το χαρακτηριστικό παραθυράκι στο κουτί για να βλέπεις μέσα με τι περίπου θα έπαιζες. Ατελείωτες ώρες για να διαλέξεις πιο τελικά από όλα θα αγόραζες. Αρκούσε αυτό το κουτί και μία UHU για να περάσεις ένα ολόκληρο ατελείωτο καλοκαιρινό απόγευμα. Α, και ένα κουπάκι νερό για τις χαλκομανίες βέβαια!
   Οι οδηγίες λέγανε και κάτι ακαταλαβίστικα για βάψιμο, κάτι κωδικούς, κανείς δεν καταλάβαινε. Κάποτε προσπάθησα με τις νερομπογιές αλλά ...τζίφος. Όσο πηχτές κι αν ήταν δεν έπιαναν πάνω στο πλαστικό...

Να και κάποιοι άλλοι νοσταλγοί, οργανωμένοι αυτή την φορά. Αποφασίζουν να φτιάξουν τα παλιά τους Matchbox και κάποιοι τα μετατρέπουν σε αγνώριστα μοντέλα...

http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=147546&st=0

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 10:10:58 μμ »

Να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο??
Με περιορισμό όμως να είναι αυστηρά ΟΟΤΒ! Ουτε μισό κομματάκι πλαστικού extra! Επιτρέπονται στοκαρίσματα, τριψίματα και φυσικά βάψιμο, αλλά μόνο αυτά.
Τι λέτε?

Αποσυνδεδεμένος glantzis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: κερατσινι
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 10:33:29 μμ »
νοσταλγια!ναι!τοτε που η revell κυκλοφορουσε τα 32αρια στο υπογειο τησ ακαδημιασ στον πανταζοπουλο κ θυμαμαι πωσ μονο ορισμενοι ταγοραζαν γιατι ηταν ακριβα τοτε!παλια το 80 θυμαμαι !ta zero aircobra kawasaki tony κ αλλα πολλα!το κακο ειναι οτι στο χωρο μασ βγηκαν φωστηρεσ κ το χαλασαν!εγωισμοσ κ αυτοπροβολη!τα δικα τουσ μοντελα καλυτερα των αλλων!θυμαμαι στισ εκθεσεισ γινωταν χαμοσ απο την επιτροπη? καταστροφη?πεσ τε οτι θελεται!καπου εχω ενα 24αρι hurricane που εν ετη 85-86 δεν θυμαμαι τουσ φανηκε πολυ φθαρμενο!ζηλεια?υποψην δεν κυκλοφορουσε ελλαδα!τελοσ παντων!καλα μοντελα ναχουμε κ να τα φτιαχνουμε οπωσ γουσταρουμε γιατι αυτο σημαινη χομπυ!ελευθερια εκφρασησ!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 11:10:27 μμ »

Να και κάποιοι άλλοι νοσταλγοί, οργανωμένοι αυτή την φορά. Αποφασίζουν να φτιάξουν τα παλιά τους Matchbox και κάποιοι τα μετατρέπουν σε αγνώριστα μοντέλα...
http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=147546&st=0

Να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο??
Με περιορισμό όμως να είναι αυστηρά ΟΟΤΒ! Ουτε μισό κομματάκι πλαστικού extra! Επιτρέπονται στοκαρίσματα, τριψίματα και φυσικά βάψιμο, αλλά μόνο αυτά.
Τι λέτε?
Περσι συζητάγαμε για τα group built που θα καναμε το 2008. Μια από τις προτάσεις που πάτωσε ήταν το early days....

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 07:34:06 μμ »
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ή ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ??
ΔΩΣΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΤΕΛΑΡΑΜΕ ΤΟΤΕ Ή ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ??

ΧΡΟΝΗΣ ΑΛΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 07:44:20 μμ »
Παρακαλώ όχι κεφάλαια !! Δεν χρειάζονται φωνές .

Απ την άλλη, ντε και καλα με το ζόρι να γράψουν κάτι οι άλλοι;;

Αφου ξεθαψες το τοπικ , ας ήταν για κάποιο σοβαρό λόγο ...

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:23:38 μμ »
ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΙΕ

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΑ!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:30:28 μμ »
Μήπως να αλλάζατε την ανάλυση της οθόνης σας; Αντί για την μέγιστη, με τα περισσότερα pixel, να χρησιμοποιούσατε κάποια με λιγότερα, για να φαίνονται όλα μεγαλύτερα.. Just my 0.02EUR

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:53:08 μμ »
ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΙΕ
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΑ!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
Tην προηγούμενη φορά μας έλεγες οτι προτιμάς τα κεφαλαία για να μην βάζεις τόνους. Αποφάσισε τι θα πείς την επόμενη φορά.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:35:54 μμ »
ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΙΕ

...

για το συγκεκριμένο υπαρχει λυση (το αγγλικό υποθέτω το κατεχεις  ::salut::):

http://www.disabled-world.com/disability/accessibility/websitedesign/resizing-text.php

και για το:

...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

στην αρχή τοποθετήσεις με γρίφους και υπονοούμενα είναι συμπαθητικά ... μετα γινονται διασκεδαστικά .. πιο μετα κουραστικά και στο τέλος καταντούν ενοχλητικά.

Όπως είδες το τοπικ εχει ωραίες ιστοριες απο περασμένες δεκαετίες. Εαν εχεις να πεις και να μοιραστείς μαζι μας  κάποια αντίστοιχη ιστορία, με χαρα να την διαβάσουμε. Το να κάτσουμε να κανιβαλισουμε και αυτο το τοπικ ειναι κρίμα και άδικα.

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:38:35 μμ »
ΑΡΚΑΔΙΕ
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΜ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΙΛ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΝΤΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ Φ Ω Ν Α Ζ Ω

ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:47:36 μμ »
ΑΡΚΑΔΙΕ\\

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ "ΚΤΕΝΙΖΩ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ "ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ". Η - ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΨΗ ΚΑΤ'ΈΣΕ -  ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΙΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΟΣΤΑΡΩ" ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ.

ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:48:29 μμ »
ΑΡΚΑΔΙΕ
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΜ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΙΛ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΝΤΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ Φ Ω Ν Α Ζ Ω

ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ

:arrow: http://www.disabled-world.com/disability/accessibility/websitedesign/resizing-text.php

Δεν εκανες καν το κοπο να το διαβάσεις. ΘΑ λυσει το προβλημα με το μεγεθος των font.

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:50:35 μμ »
ΑΡΚΑΔΙΕ
ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ + ΡΟΛ ΕΠΙΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος panagis_48

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 11:10:10 μμ »
πιστεύω και αυτό να είναι νοσταλγία....ένας commodore64 ...

Ποτέ μην τα βαζεις με έναν ηλίθιο,
θα πρέπει να πέσεις στο επίπεδο του,
και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.....

Αποσυνδεδεμένος RONACE

• Scale 1/144
  • *
  • ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 11:41:56 μμ »
ʼσχετο με το μοντελισμό -τότε- αλλά φίλε μου αυτό θέλει βιτρίνα και σε εξέχουσα θέση!!
Πες μου ότι λειτουργεί και εξυπηρετεί ακόμη!!

Tags: