0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sakis! τι γίνεται με το κονσερβοκούτι; ντολμαδάκια τυλίγεις για να το γεμίσεις;;;
Προφανώς και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τους συναδέλφου...είναι εξαιρετικό! Επίσης μου αρέσει παρά πολύ οι φθορές που έχεις κάνει τα ξυσίματα πάνω στο πήγμα του άρματος στο πλαστικό δίνουν πολύ αληθοφάνεια στο τελικό αποτέλεσμα... πως τα έχεις κάνει με το κοπίδι?
παλιόπαιδα!! ....συνδικάτο κάνατε για να μου σπάσετε τα νευρα;!! ...ειδικά ο πορνυρός και μικρός Φίλιππας αλλά και ο ούρουκ χάϊ (βλ.Βασιλειάς των δακτυλιδιών απο τους δακτύλιους στο τελευταίο του Bf 109) κατά κόσμο Γιαβάσης , γνωρίζουν πολύ καλά για πιο λόγο δεν έχω ποστάρει ακόμη κάποια εξέλιξη!! ....
Παράθεση από: Hummel Moss στις Ιουλίου 08, 2009, 01:00:23 πμπαλιόπαιδα!! ....συνδικάτο κάνατε για να μου σπάσετε τα νευρα;!! ...ειδικά ο πορνυρός και μικρός Φίλιππας αλλά και ο ούρουκ χάϊ (βλ.Βασιλειάς των δακτυλιδιών απο τους δακτύλιους στο τελευταίο του Bf 109) κατά κόσμο Γιαβάσης , γνωρίζουν πολύ καλά για πιο λόγο δεν έχω ποστάρει ακόμη κάποια εξέλιξη!! .......... γιατί φαντάζομαι το γύρισες στ΄αεροπλάνα πάλι !!!!!
Master's jobτους ...ζάλισες και στο Mig Forum The best Panzer IV J ........Yes!!!!!Congrats man.