Αποστολέας Θέμα: S-Boat 1/35 Italeri Preview  (Αναγνώστηκε 13311 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Απ: S-boat 1/35 Italeri Preview
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 05, 2008, 11:22:36 μμ »
ʼντε βρε χαλάλι σου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 05, 2008, 11:24:09 μμ »
Αντε βρε, καλορίζικο!!!
Πότε ξεκινάει η ναυπήγηση???
Τελικά κάτι έχει γίνει με τα μεγάλα πλεούμενα μου φαίνεται. Την Τετάρτη αγόρασα το U-Boot της Revell, το U-Boot VII C, Wolfpack! Θα φτιάξω το U-96.... ;)

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 01:45:02 πμ »
ας μου επιτρέψει ο συντονιστής, να ανακοινώσω ότι τα Ελληνικά μοντελιστικά καταστήματα που προμηθεύουμε σαν επίσημοι αντιπροσώποι της ITALERI, πωλούν τν S-100 στην τιμή των EUR 109,90.
Ελπίζω να δούμε πολλές S-100 στους διαγωνισμούς. Ζητάτε επίσης όταν αγοράζετε την S-100, το κουπόνι της αντιπροσωπείας, ώστε να παραλάβετε σε λίγους μήνες, από το ίδιο κατάστημα που την αγοράσατε, μία ειδική προσφορά, (κάτι σαν δώρο) σχετικό με την S-100.
Ευχαριστώ
Κ.Καλφάκης
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 06:51:16 πμ »
ας μου επιτρέψει ο συντονιστής, να ανακοινώσω ότι τα Ελληνικά μοντελιστικά καταστήματα που προμηθεύουμε σαν επίσημοι αντιπροσώποι της ITALERI, πωλούν τν S-100 στην τιμή των EUR 109,90.

εχω την αμυδρη εντυπωση πως η τιμη μεχρι πριν καμποσο καιρο στο site σας δεν ηταν 109 ευρω αλλα παραπανω,145 ευρω αν θυμαμε καλα ? αλλος που το ειχε δει? εκτος αν σφαλω.... :oops:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:24:45 πμ »
Σαν αντιπρόσωποι της ITALERI στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το εργοστάσιο, κρίναμε ότι έπρεπε να προσφέρουμε την τιμή των EUR 109,90 για να προβάλουμε το μοναδικό αυτό μοντέλο και την ίδια την εταιρεία στα ράφια των Ελληνικών μοντελιστικών καταστημάτων.
ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 11:02:07 πμ »
Σαν αντιπρόσωποι της ITALERI στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το εργοστάσιο, κρίναμε ότι έπρεπε να προσφέρουμε την τιμή των EUR 109,90 για να προβάλουμε το μοναδικό αυτό μοντέλο και την ίδια την εταιρεία στα ράφια των Ελληνικών μοντελιστικών καταστημάτων.
ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΚΚ

Ως αντιπρόσωποι της ITALERI στην Ελλάδα, θα επανα-εισάγετε τα ακρυλικά χρώματα της Model Master/Testors-Italeri???
Ο προηγούμενος αντιπρόσωπος τα έφερνε, άλλαξε η αντιπροσωπεία χέρια και τώρα το στόκ είναι ...λειψό  :twisted:
Πήγα στον Κύρο Ζιάγκα για κάτι χρωματάκια και έμεινα με το ...χαρτί στο χέρι  :twisted:
Επαναλαμβάνω, ως αντιπρόσωποι της ITALERI στην Ελλάδα, εκτός από τα μοντέλα της, δεν θα έπρεπε να φέρετε ΚΑΙ τα χρώματά της???
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 11:33:06 πμ »
πες μου τους κωδικούς των χρωμάτων που θέλεις. Εκτελούμε κάθε παραγγελία. Εχουμε 10 συνεργάτες στην εταιρεία και 5 ειδικά στη αποθήκη (όλοι τους μοντελιστές από γεννοφάσκια), που εργάζονται ακατάπαυστα και δεν μας ξεφεύγει τίποτα.  Οι τιμές μας είναι και πολύ καλύτερες από τον προηγούμενο "εισαγωγέα" που μνημόνευσες. Ισως να το έχεις προσέξει και να μας φιλοφρονήσεις για αυτό. Εκτός από Model Master μπορείς να διαλέξεις και Gunze και ΤΑΜΙΥΑ. Νομίζω ότι υπάρχουν και αυτά στα Ιωάννινα, που το κατάστημα είναι πολύ δραστήριο. Θα φτιάξετε καμιά S-100 τηλεκατευθυνόμενη να την ρίξετε στην λίμνη ?
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 12:05:58 μμ »
πες μου τους κωδικούς των χρωμάτων που θέλεις. Εκτελούμε κάθε παραγγελία αρκεί το κατάστημα να μας παραγγείλει. Εχουμε 10 συνεργάτες στην εταιρεία και 5 ειδικά στη αποθήκη (όλοι τους μοντελιστές από γεννοφάσκια), που εργάζονται ακατάπαυστα και δεν μας ξεφεύγει τίποτα.  Οι τιμές μας είναι και πολύ καλύτερες από τον προηγούμενο "εισαγωγέα" που μνημόνευσες. Ισως να το έχεις προσέξει και να μας φιλοφρονήσεις για αυτό. Εκτός από Model Master μπορείς να διαλέξεις και Gunze και ΤΑΜΙΥΑ. Νομίζω ότι υπάρχουν και αυτά στα Ιωάννινα, που το κατάστημα είναι πολύ δραστήριο.
ΚΚ

Κοίτα, για τα παιδιά στην αποθήκη γνωρίζω, παράγγειλα κάτι καλούδια κάποτε και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, ιδιαίτερα από ένα παιδί πατριωτάκι μου  ::icon_thumright::
Για τιμές εγώ δεν μίλησα, εγώ μίλησα για τα χρώματα.  GUNZE & TAMIYA λόγω ελλειπούς στόκ, (από μέρους σου), εδώ στα Γιάννενα δεν δουλεύουμε.
Θα πάω στον Κύρο να σου παραγγείλει τους κωδικούς Testors Acrylic και θα δούμε. (π.χ. θέλω τους κωδικούς 4677, 4791 και 4792, όλα ακρυλικά).

Επειδή όμως spam..άραμε το θέμα, καλύτερα να το συνεχίσουμε σε άλλο θέμα, νέο, με τίτλο "Χρώματα" π.χ.

::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Guderian-Hellas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθήνα
  • Όταν μάθεις νά διοικείσαι, θά μάθεις + νά διοικείς
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 01:51:19 μμ »
Γιατί λέει ότι είναι το μεγαλύτερο 35άρι; Η Dora δεν είναι το μεγαλύτερο;  :roll:

εννοει στα πλοια μαλλον....

::salut:: Η DORA είναι τό μεγαλύτερο 1/35..... όμως στά πλοία, καί συγκεκριμένα στά υποβρύχια υπάρχει U-BOAT Γερμανικό στά 1/35 από τήν Accurate Armour!!!  ::icon_thumright:: http://www.accurate-armour.com/ShowProduct.cfm?manufacturer=0&category=13&subcategory=27&product=587
"Τά έθνη καταστρέφονται, όταν οι Κυβερνώντες, δέν μπορούν νά ξεχωρίσουν τούς σπουδαίους από τούς ασήμαντους"...

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 02:08:00 μμ »
To moduni το έχει στα 155  :shock: Ευκαιρία για τους Γερμανούς μοντελιστές να αγοράσουν από.... Ελλάδα ::flag-greece::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 03:00:49 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 03:07:45 μμ »
To moduni το έχει στα 155  :shock: Ευκαιρία για τους Γερμανούς μοντελιστές να αγοράσουν από.... Ελλάδα ::flag-greece::

::salut:: 110 μέ ΦΠΑ..... Όντως συμφέρει τούς Γερμανούς νά αγοράσουν από εδώ.... :) Όμως με τά μεταφορικά καί τά έξοδα συσκευασίας πόσο θά τούς κοστίζει άραγε;
Πιθανόν ίδια τιμή μέ τού MODUNI.
Φαντασθήτε νά αρχίζουν νά αγοράζουν από Ελλάδα καί νά ξεμείνει ο εισαγωγέας από στόκ...... :lol:  :lol:   :lol:  :lol:  :lol: Ούτε η πρώτη φορά θά είναι ούτε η τελευταία..... :(  

"Τά έθνη καταστρέφονται, όταν οι Κυβερνώντες, δέν μπορούν νά ξεχωρίσουν τούς σπουδαίους από τούς ασήμαντους"...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Απ: S-boat 1/35 Italeri Preview
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 03:09:50 μμ »
πες μου τους κωδικούς των χρωμάτων που θέλεις. Εκτελούμε κάθε παραγγελία. Εχουμε 10 συνεργάτες στην εταιρεία και 5 ειδικά στη αποθήκη (όλοι τους μοντελιστές από γεννοφάσκια), που εργάζονται ακατάπαυστα και δεν μας ξεφεύγει τίποτα.  Οι τιμές μας είναι και πολύ καλύτερες από τον προηγούμενο "εισαγωγέα" που μνημόνευσες. Ισως να το έχεις προσέξει και να μας φιλοφρονήσεις για αυτό. Εκτός από Model Master μπορείς να διαλέξεις και Gunze και ΤΑΜΙΥΑ. Νομίζω ότι υπάρχουν και αυτά στα Ιωάννινα, που το κατάστημα είναι πολύ δραστήριο. Θα φτιάξετε καμιά S-100 τηλεκατευθυνόμενη να την ρίξετε στην λίμνη ?
ΚΚ

::salut:: Είναι νά αναρρωτιέται κανείς γιά ποίο λόγο αποφεύγετε κ. Καλφάκη νά πάρετε θέση σέ ότι σάς έγραψα προηγούμενως! Τό συγκεκριμένο μοντέλο δέν έχει ανάγκη ιδιαίτερης προώθησης!  :lol:  :lol:  :lol: Παντού ξεπουλάει... ʼρα δέν χρειαζόταν μειωμένη τιμή!  ::icon_thumright:: Είναι θέμα ανταγωνισμού η μειωμένη τιμή! :twisted: Μής μάς εμπαίζετε τήν νοημοσύνη  ::icon_thumright::

Μάλλον κ. Καλφάκη ρίξατε μόνος σας τήν τιμή από 145 στά 109.90, διότι πληροφορηθήκατε ότι ανταγωνιστής σας παραεισαγωγέας τήν πωλούσε στά 125!!!
Καί γιά νά μήν εκτεθείτε, μάς λέτε ότι τήν μειώσατε κατόπιν προσυννενόησης μέ τήν ΙΤΑΛΕΡΙ..... Πάντως δέν μπορούμε νά μήν σας ευχαριστήσουμε πού μειώνετε τό κέρδος σας, γιά νά τήν αποκτήσουμε όχι μόνο λόγω τής οικονομικής ύφεσης, αλλά ΒΑΣΙΚΑ, λόγω ανταγωνισμού....  

το ειχες δει και εσυ? γιατι εγω φιλε Guderian-Hellas μπορει να κανω και λαθος και να την ειδα αλλου τη τιμη....αυτο που θυμαμε σιγουρα ειναι πως συζηταγαμε με τα παιδια στο καφε πως στα αλλα καταστηματα περιξ επωλειτο φθηνοτερα το κιτ.Oπως και να χει η τιμη ειναι καλη.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 03:42:14 μμ »
ΚΚ

::salut:: Είναι νά αναρρωτιέται κανείς γιά ποίο λόγο αποφεύγετε κ. Καλφάκη νά πάρετε θέση σέ ότι σάς έγραψα προηγούμενως! Τό συγκεκριμένο μοντέλο δέν έχει ανάγκη ιδιαίτερης προώθησης!  :lol:  :lol:  :lol: Παντού ξεπουλάει... Άρα δέν χρειαζόταν μειωμένη τιμή!  ::icon_thumright:: Είναι θέμα ανταγωνισμού η μειωμένη τιμή! :twisted: Μής μάς εμπαίζετε τήν νοημοσύνη  ::icon_thumright::

Μάλλον κ. Καλφάκη ρίξατε μόνος σας τήν τιμή από 145 στά 109.90, διότι πληροφορηθήκατε ότι ανταγωνιστής σας παραεισαγωγέας τήν πωλούσε στά 125!!!
Καί γιά νά μήν εκτεθείτε, μάς λέτε ότι τήν μειώσατε κατόπιν προσυννενόησης μέ τήν ΙΤΑΛΕΡΙ..... Πάντως δέν μπορούμε νά μήν σας ευχαριστήσουμε πού μειώνετε τό κέρδος σας, γιά νά τήν αποκτήσουμε όχι μόνο λόγω τής οικονομικής ύφεσης, αλλά ΒΑΣΙΚΑ, λόγω ανταγωνισμού....  

το ειχες δει και εσυ? γιατι εγω φιλε Guderian-Hellas μπορει να κανω και λαθος και να την ειδα αλλου τη τιμη....αυτο που θυμαμε σιγουρα ειναι πως συζηταγαμε με τα παιδια στο καφε πως στα αλλα καταστηματα περιξ επωλειτο φθηνοτερα το κιτ.Oπως και να χει η τιμη ειναι καλη.

::salut:: Είναι όντως πολύ καλή τιμή! Τήν χαμηλότερη τήν βρήκα στήν Αγγλία... 105 χωρίς τά μεταφορικά. Εάν προσθέσεις καί τά μεταφορικά, θά πάει γύρω στά 125 - 130.
 ::salut:: Τώρα εγώ θά ήθελα νά δώ από τήν ΙΤΑΛΕΡΙ σέ 1/35 τό U-99!!!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:05:13 μμ »
ενδιαφέρον αυτό για την Αγγλία. Μπορείς να μου πείς ποιος το πουλάει στα EUR 105 ?
φιλικά
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:27:58 μμ »
ενδιαφέρον αυτό για την Αγγλία. Μπορείς να μου πείς ποιος το πουλάει στα EUR 105 ?
φιλικά
ΚΚ
Oι  Hannants.97.87 λιρες Αγγλιας
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 11:06:59 μμ »
φιλικά
ΚΚ

88.08 Λίρες από themodeller.com και από modelhobbies.co.uk δηλαδή 98.22 ΕΥΡΩ ..........
Παρ' όλα αυτά ......... η τιμή θα έλθει στα ίδια επίπεδα αν προστεθούν τα μεταφορικά που είναι 37 Λίρες (μεγάλο δέμα) δηλαδή 139.40 ΕΥΡΩ + 3% για μετατροπή συναλλάγματος ......
Συνεργάτης στο Ηράκλειο Κρήτης ποιός είναι ;;;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:21:53 πμ »
ΚΚ

::salut:: Είναι νά αναρρωτιέται κανείς γιά ποίο λόγο αποφεύγετε κ. Καλφάκη νά πάρετε θέση σέ ότι σάς έγραψα προηγούμενως! Τό συγκεκριμένο μοντέλο δέν έχει ανάγκη ιδιαίτερης προώθησης!  :lol:  :lol:  :lol: Παντού ξεπουλάει... ʼρα δέν χρειαζόταν μειωμένη τιμή!  ::icon_thumright:: Είναι θέμα ανταγωνισμού η μειωμένη τιμή! :twisted: Μής μάς εμπαίζετε τήν νοημοσύνη  ::icon_thumright::

αγαπητέ φίλε,
δεν νομίζω να είναι θέμα για το πως ίσως σκέφτομαι και το τι ίσως κάνω για τα προϊόντα μου. Η ύφεση υπάρχει πάνω απ'' όλα όπως και ο ανταγωνισμός. Όχι όμως ο ανταγωνισμός των 2-3 κομματιών που φέρανε οι παραεισαγωγείς. Αυτοί έτσι κι' αλλιώς μπορεί να χαλάνε τις τιμές των καταστημάτων της Ελληνικής αγοράς αλλά μικροποσότητες διακινούνε, αυτό μπορούνε. Ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι αυτός από το εξωτερικό, όπου αυτοί πετάνε και εμείς εδώ  στην Ελλάδα σερνόμαστε και ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Εάν όμως θέλεις να με αναλύσεις, έχω να σου πω ότι με αυτό που κάνω καταφέρνω να προσφέρω ταυτόχρονα και στα Ελληνικά καταστήματα και τους Έλληνες μοντελιστές μια πολύ καλή τιμή, με δικό μου ρίσκο.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι που μετράει.
Μην περιμένεις πάντως ούτε να είμαι προβλέψιμος ούτε να σταματήσω να ψάχνομαι.
καλή συνέχεια, καλά μοντέλα.
Κώστας Καλφάκης
STARFIGHTER

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:38:00 πμ »
φιλικά
ΚΚ

88.08 Λίρες από themodeller.com και από modelhobbies.co.uk δηλαδή 98.22 ΕΥΡΩ ..........
Παρ' όλα αυτά ......... η τιμή θα έλθει στα ίδια επίπεδα αν προστεθούν τα μεταφορικά που είναι 37 Λίρες (μεγάλο δέμα) δηλαδή 139.40 ΕΥΡΩ + 3% για μετατροπή συναλλάγματος ......
Συνεργάτης στο Ηράκλειο Κρήτης ποιός είναι ;;;

αγαπητέ φίλε,
ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι πράγματι GBP 89,99 δηλαδή με σημερινή τιμή δελτίου ALPHA BANK EUR 99,52.
Τιμή που και να είχα προβλέψει, δεν μπορώ να την πιάσω. Είχα ενημέρωση από το εργοστάσιο ότι η τιμή θα χτυπηθεί αλλά όχι και τόσο.
Δυστυχώς στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν έχω κανένα συνεργάτη για πλαστικά μοντέλα. Υπάρχει ένα νέο κατάστημα με τηλεκατευθυνόμενα, του Αντώνη Λιδοργινάκη που είναι ξηγημένο άτομο, με όρεξη και διορατικότητα και έχω καλή συνεργασία μαζί του. Δεν μένει παρά να τον ενθαρρύνετε να μπει και στο στατικό μοντέλο, θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρος. Εχει μεγάλο κατάστημα και σε κεντρικό σημείο (Λ.62 Μαρτύρων 200).

Εάν πάντως δεν βρίσκεις την S-100 μπορούμε να σου την στείλουμε.
Φιλικά
ΚΚ
STARFIGHTER

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:46:45 πμ »
φιλικά
ΚΚ
Oι  Hannants.97.87 λιρες Αγγλιας

τον HANNANT's είχα και εγώ υπ' όψιν μου και αυτόν ήθελα να ντουμπλάρω, που είναι ο πιο γνωστός την Ελλάδα και με ανοιχτές γραμμές κλπ. κλπ. Βλέπω τώρα ότι υπάρχουν και άλλοι με χαμηλώτεροι τιμή, που δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστοι είναι.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος gordinir8

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 02:32:28 μμ »
Εσείς πήγατε να ''ντουμπλάρετε'' τον hannants αλλά τελικά σας ντούμπλαραν εσάς τα υπόλοιπα καταστήματα της Αθήνας που από ότι μαθαίνω μετά τα 109.90 σας, κατέβασαν την τιμή στα 108 ευρώ έτσι απλά για σπάσιμο. Και έτσι χάνετε εσείς που στοκάρετε παραπάνω ποσότητες. Και αυτό γιατί κύριε Καλφακη? για να ψωνίσουν όλοι από εσάς? Δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχει μια τιμή για όλα τα καταστήματα με μικρές έστω διακυμάνσεις ? Υπάρχετε γιατί υπάρχουν και το αντίστροφο. Επίσης σας διαβεβαιώ ότι όλα τα καταστήματα είναι αξιόπιστα και όσο αφορά την Ελληνική αγορά τα νέα κιτ των εταιριών που αντιπροσωπεύετε τα βλέπουμε πρώτα στους παραεισαγωγείς όπως τους λέτε και μετά από καιρό στο κατάστημα σας. Είναι κρίμα γιατί δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Έλληνας μοντελιστής δεν σας έχει ανάγκη πια, θέλει και ψωνίζει από την Ελληνική αγορά ακόμα. Πλέων με ένα κλικ πολύ εύκολα τα πάντα είναι στην πόρτα μας. Αλλά δεν πειράζει θα ερχόμαστε για τα χρώματα και τις κόλλες. Τα κιτ μαζευόμαστε πλέων 5-6 φίλοι και τα ψωνίζουμε από έξω η από τα καταστήματα της περιοχής μας που έχουν πολλές φορές πολύ γρήγορα ανακλαστικά και δεν κοιτάνε πως θα φάνε τον συνάδελφο τους, o Έλληνας μοντελιστης εκτός από την τσέπη του ενδιαφέρετε και για άλλα πράγματα και τέτοιου είδους μανούβρες του την σπάνε.

Merry Christmas to all Ho Ho Ho.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 12:06:51 πμ »
Βρε παιδιά δεν παίζεστε με τίποτα. Ανεβάζουν τις τιμές φωνάζετε... Ρίχνουν τις τιμές και φωνάζετε πάλι;;;
Αυτός είναι ο υγειής ανταγωνισμός. Εμάς σαν καταναλωτές μας συμφέρει να "χτυπιούνται" στις τιμές τα καταστήματα. Γιατί παραπονούμαστε;

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 01:12:59 πμ »
Βρε παιδιά δεν παίζεστε με τίποτα. Ανεβάζουν τις τιμές φωνάζετε... Ρίχνουν τις τιμές και φωνάζετε πάλι;;;
Αυτός είναι ο υγειής ανταγωνισμός. Εμάς σαν καταναλωτές μας συμφέρει να "χτυπιούνται" στις τιμές τα καταστήματα. Γιατί παραπονούμαστε;

Την σκέψη μου διαβάζεις!

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 10:31:17 πμ »

+1 και από εμένα !!!
Δηλαδή σε ένα κιτ αυτού του μεγέθους παίζει ρόλο η διαφορά 2 Ευρώ ;;;
Στην Αγγλία είναι φτηνότερο αλλά θέλουνε 37 Λίρες (40 περίπου Ευρώ) για μεταφορικά !!! Δηλαδή ΣΑΦΩΣ ακριβότερα σε τελικό κόστος !!!
Στη Γερμανία και στην Ιταλία (χώρα παραγωγής) παίζει πάνω από 125 Ευρώ, από όσο έχω ψάξει ........

Σίγουρα δεν έχουμε γίνει Αγγλία ακόμη αλλά .......... και πως να γίνουμε ;;;
Πόσοι μοντελιστές είναι εκεί και πόσοι εδώ ;;;
Μπορούμε να υποστηρίξουμε τόσα μοντελιστικά μαγαζιά όσα οι ʼγγλοι ;;;
Μπορούμε να ζητάμε το κάθε εξεζητημένο κιτ ή εργαλείο που ο έλληνας εισαγωγέας θα πρέπει να φέρει μια σεβαστή ποσότητα (ελάχιστη παραγγελεία), όση ακριβώς και ο Αγγλος ;;; Ο ένας θα την πουλήσει και θα βάλει και συμπληροματική ενώ ο άλλος θα την έχει να του σκονίζεται απούλητη στα ράφια ...

ΔΕΝ λέω ότι οι έλληνες εισαγωγείς και καταστηματάρχες είναι οι καλύτεροι και φυσικά δεν λέω ότι μια μείωση των τιμών θα με πείραζε ...... απλά προσπαθώ να πιάσω το ζήτημα από όλες τις πλευρές ......
ʼλλωστε είναι γνωστό ότι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ οι έλληνες εισαγωγείς και έμποροι έπαιζαν μπιλιάρδο στην πλάτη μας και χρυσοπληρώναμε το κάθετι ....... τώρα απλά εξισορροπήθηκαν κάπως τα πράγματα ........

Ευτυχώς πάντως που σπάνε τα μονοπώλια στα θέματα εισαγωγής ......

Επίσης να πω ότι ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ θα προτιμήσω να ψωνίσω από Ελλάδα ......

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 10:50:36 πμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: