Αποστολέας Θέμα: Stryker 1128 MGS  (Αναγνώστηκε 8365 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Stryker 1128 MGS
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 12:28:38 πμ »
ωραίο βάψιμο και πολύ ρεαλιστικό σκόνισμα

και η ιδέα με τα λάστιχα εξαιρετική

Υ.Γ. βάλε και κάμια φωτο στα 1200 - τσιγγούνη !!!!!- και μου βγαίνουν τα μάτια  :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 12:33:28 πμ »
Πάρα πολύ ωραίο βάψιμο Παναγιώτη, μπράβο φίλε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 01:06:30 πμ »
Σας ευχαριστώ φίλοι μου  :wink: :wink:  Σειρά έχουν άλλες 2 φιγούρες στο πύργο και διάφορα φορτώματα...άρα "ανασκαφές" στην "υπόγα"  ::icon_hang:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 01:15:04 πμ »
Αυτό και αν μου είχε ξεφύγει.  :shock: Καλύτερα όμως γιατί έπαθα πλάκα τώρα με το που το είδα έτοιμο Παναή. ΠΟΛΥ ωραία δουλειά, ΠΑΝΤΟΥ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 01:24:30 πμ »
 :wink: :wink:  thanks Νίκο φίλε μου  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:31:42 πμ »
Πανέμορφο :!:
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 01:38:03 μμ »
Τέλειο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ψυχή βαθιά!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 02:06:37 πμ »
Thank you φιλαράκια  :wink: :wink: :wink:
μικρή πρόοδος στο Stryker  :D :D  Μπήκαν κάποια μικρά κομματάκια (καπνογόνα κτλ) και μένουν καθρέπτες και φορτώματα....
Για φορτώματα προτίμησα κάποια απο το spare box παρά τα έτοιμα του Blast...άσε που δεν ταιριάζουν στο M.G.S.  :roll: :roll: :roll:  Αρχικά έβαλα 2 bed rolls απο το M-113 της Academy....

και θα "ακολουθήσουν" κι άλλα  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 02:28:22 πμ »
Aγαπητε Παναγιωτη δεν μπορω παρα να μην προσκυνησω την δημιουργια σου ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Καταπληκτικο βαψιμο,φθορες,κοντραστ χρωματος ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια μονο μικρη προταση βαψε τα περισκοπια των πυργισκων σε διαφορετικα χρωματα σε αναπαρασταση των φιλτρων ου χρησιμοποιουν οι Αμερικανοι σε ολα τα οχηματα τους τωρα
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 08:33:45 πμ »
Πάνο,
πολύ ωραίο βάψιμο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
η απόχρωση έχει πετύχει πάρα πολύ  ::icon_thumright::
ποιο χρώμα χρησιμοποίησες?
στη φιγούρα, το κεφάλι με τα γυαλιά, από ποιο σετ της Dragon είναι ?
στα φορτώματα εκτιμώ θα το τιγκάρεις και στα πλαστικά κάνιστρα έτσι  :wink:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 08:36:36 πμ »
Μια μονο μικρη προταση βαψε τα περισκοπια των πυργισκων σε διαφορετικα χρωματα σε αναπαρασταση των φιλτρων ου χρησιμοποιουν οι Αμερικανοι σε ολα τα οχηματα τους τωρα

σωστή παρατήρηση και ...μεγάλη κουβέντα  :shock:
πως προτείνετε να γίνουν καθώς δινονται σε διαφανές πλαστικό?
εγώ σκέφτομαι (για τα δικά μου) με διαφανή (clear) χρωματα - κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο - της Tamiya
και είναι από τους λόγους που διστάζω ακόμη να κλείσω το σκάφος στο δικό μου stryker
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 08:52:54 πμ »
Παναή ωραίο το θηρίο.
Καλά τελειώματα.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 09:18:48 πμ »
Πολύ καλό το βάψιμο φίλε, συγχαρητήρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 11:23:16 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 01:43:53 μμ »
Καταπλήκτικό ,πανέμορφο.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 04:49:26 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

εχει να γινει το 2009 της "τροχοφορου" το καγγκελο   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(α ρε τρουμπετα τη μας κανεις)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 06:28:38 μμ »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink: :wink:
Λοιπόν σχετικά με τα περισκόπια....η AFV στο εξώφυλλο του κουτιού τα "δίνει" κόκκινα....μέσα στις οδηγίες λέει gold + magenta  :roll: :roll:  Η Real Models "λέει" 80% gold + 20% magenta  :roll: :roll: :roll:  Η trumpeter "λέει" green  :lol: :lol: :lol: :lol:  ʼντε "βγάλε άκρη"  :lol: :lol: :lol: :lol:  Πάντως απο φωτογραφίες που βρήκα μέσω net τα δείχνει άλλοτε gold άλλοτε magenta....κατα την προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι ιριδίζων και ανάλογα με το προσπίπτουν φώς να "φαίνονται" ανάλογα  :roll: :roll: Σαν τα κάπτοτρα απο τα κυάλια  :roll: :roll: :roll:  Εγώ στο κιτ ανακάτεψα Clear orange (Humbrol) με gold (Testors)  :wink: :wink:  Το επάνω, στον πύργο, οπτικό στοιχείο η AFV το "δίνει" Green + Gold + Blue......άντε τώρα φτιάξτο  ::eusa_wall:: ::eusa_wall::  Σ' εκείνο ανακάτεψα clear blue (Tamiya) + green (νερομπογιά) + gold (armada).....Σταύρο η λύση των "clear" είναι πιστεύω η καλύτερη. Στο Armorama προτείνουν κάτι μεταλιζέ κομφετί αλλά πίστεψε με ΔΕΝ  :cry: :cry:  Μια λύση που είδα σε ιταλούς μοντελλιστές ήταν βούτηγμα σε ποτηράκι με πολύ αραιωμένες νερομπογιές όπου τις άφηναν 1 νύχτα και έπιαναν "πέτσα"  :roll: :roll: :roll:
 Τώρα τα χρώμματα που χρησιμοποίησα...preshadding με Dark Green.....βασικό μίξη Field Grey + Bronze Green....."φώτα" το βασικό με Ochre yellow + Flesh. Στο βασικό περισσότερο είναι το Field Grey για να είναι "ανοιχτό" το χρώμμα ειδάλλως θα "καλύψει" το preshadding....
 Σταύρο θα "πέσει" φόρτωμα "Δόξα το Θεό"  :wink: :wink: Βρήκα διάφορα στο spare μου  :D :D  Η φιγούρα είναι "κόψε - ράψε" δλδ τα πόδια απο κάποια Dragon (sorry δεν θυμάμαι απλά ήταν ισια όρθια), ο κορμός 100% απο Dragon U.S. Marines (αυτοί που φαίνονται δίπλα σ' ενα τοίχο περίοδο Grenada), κεφάλι + καπέλο οτι να 'ναι, τα γυαλιά 100% είναι απο Ο.Ι.F. U.S. Marines (Trumpeter). Τα γυαλιά επίτηδες τα διάλεξα απο το συγκεκριμένο σετ γιατί είναι στύλ Verlinden δλδ για υδροκέφαλους  :mrgreen: :mrgreen: και έτσι "φιξάρουν" σε κεφάλι Dragon....Το κολπάκι ήταν το εξής, κόλλησα με logo πρώτα την γέφυρα πάνω απο την μύτη και αφού στέγνωσε καλά καλά, πλησίασα την φλόγα ενός αναπτήρα (οχι πολύ κοντά  ::eusa_naughty:: ::firefighter:: ) απλά να μαλακώσει το πλαστικό....τότε πίεσα τις άκρες με τα δάκτυλα μου και τα γυαλιά πήραν την φόρμα του προσώπου  :wink: :wink:
 Arcadie βλέπω πολλά Strykers και LAVs......εγώ ξεκινώ και ενα VAB  ::077devil:: , μήπως να οργανώσουμε ενα Armored Wheel Vehicles (A.W.V.) group-ακι  :wink: :wink:  Υπάρχουν ΤΑ θέματα όπως Stryker + LAV + VAB + Luchs + Fuchs + BTR + Sd.Kfz. 221/222/231/232/234 + V-150 + Αύρα + V-100 + YPR + EBR + Centauro κτλ κτλ  8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 06:41:34 μμ »
...και κάποιος να φτιάξει και ένα κέντρο ελαστικού γιατί θα έχουμε πολλά κλαταρίσματα!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 10:15:28 μμ »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink: :wink:
Λοιπόν σχετικά με τα περισκόπια....η AFV στο εξώφυλλο του κουτιού τα "δίνει" κόκκινα....μέσα στις οδηγίες λέει gold + magenta  :roll: :roll:  Η Real Models "λέει" 80% gold + 20% magenta  :roll: :roll: :roll:  Η trumpeter "λέει" green  :lol: :lol: :lol: :lol:  ʼντε "βγάλε άκρη"  :lol: :lol: :lol: :lol:  Πάντως απο φωτογραφίες που βρήκα μέσω net τα δείχνει άλλοτε gold άλλοτε magenta....κατα την προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι ιριδίζων και ανάλογα με το προσπίπτουν φώς να "φαίνονται" ανάλογα  :roll: :roll: Σαν τα κάπτοτρα απο τα κυάλια  :roll: :roll: :roll:  Εγώ στο κιτ ανακάτεψα Clear orange (Humbrol) με gold (Testors)  :wink: :wink:  Το επάνω, στον πύργο, οπτικό στοιχείο η AFV το "δίνει" Green + Gold + Blue......άντε τώρα φτιάξτο  ::eusa_wall:: ::eusa_wall::  Σ' εκείνο ανακάτεψα clear blue (Tamiya) + green (νερομπογιά) + gold (armada).....Σταύρο η λύση των "clear" είναι πιστεύω η καλύτερη. Στο Armorama προτείνουν κάτι μεταλιζέ κομφετί αλλά πίστεψε με ΔΕΝ  :cry: :cry:  Μια λύση που είδα σε ιταλούς μοντελλιστές ήταν βούτηγμα σε ποτηράκι με πολύ αραιωμένες νερομπογιές όπου τις άφηναν 1 νύχτα και έπιαναν "πέτσα"  :roll: :roll: :roll:
 Τώρα τα χρώμματα που χρησιμοποίησα...preshadding με Dark Green.....βασικό μίξη Field Grey + Bronze Green....."φώτα" το βασικό με Ochre yellow + Flesh. Στο βασικό περισσότερο είναι το Field Grey για να είναι "ανοιχτό" το χρώμμα ειδάλλως θα "καλύψει" το preshadding....
 Σταύρο θα "πέσει" φόρτωμα "Δόξα το Θεό"  :wink: :wink: Βρήκα διάφορα στο spare μου  :D :D  Η φιγούρα είναι "κόψε - ράψε" δλδ τα πόδια απο κάποια Dragon (sorry δεν θυμάμαι απλά ήταν ισια όρθια), ο κορμός 100% απο Dragon U.S. Marines (αυτοί που φαίνονται δίπλα σ' ενα τοίχο περίοδο Grenada), κεφάλι + καπέλο οτι να 'ναι, τα γυαλιά 100% είναι απο Ο.Ι.F. U.S. Marines (Trumpeter). Τα γυαλιά επίτηδες τα διάλεξα απο το συγκεκριμένο σετ γιατί είναι στύλ Verlinden δλδ για υδροκέφαλους  :mrgreen: :mrgreen: και έτσι "φιξάρουν" σε κεφάλι Dragon....Το κολπάκι ήταν το εξής, κόλλησα με logo πρώτα την γέφυρα πάνω απο την μύτη και αφού στέγνωσε καλά καλά, πλησίασα την φλόγα ενός αναπτήρα (οχι πολύ κοντά  ::eusa_naughty:: ::firefighter:: ) απλά να μαλακώσει το πλαστικό....τότε πίεσα τις άκρες με τα δάκτυλα μου και τα γυαλιά πήραν την φόρμα του προσώπου  :wink: :wink:
 Arcadie βλέπω πολλά Strykers και LAVs......εγώ ξεκινώ και ενα VAB  ::077devil:: , μήπως να οργανώσουμε ενα Armored Wheel Vehicles (A.W.V.) group-ακι  :wink: :wink:  Υπάρχουν ΤΑ θέματα όπως Stryker + LAV + VAB + Luchs + Fuchs + BTR + Sd.Kfz. 221/222/231/232/234 + V-150 + Αύρα + V-100 + YPR + EBR + Centauro κτλ κτλ  8) 8) 8)
Παναγιωτη πολυ σωστα το θετεις.Τα περισκοπια περνιουνται με ενα αυτοκολητο φιλτρο στην γυαλινη επιφανεια τους,οπως ακριβως στα κυαλια,το χρωμα που αποδιδεται στις φωτο ειναι αναλογο της γωνιας ληψης και του ηλιου.Το Μodel Military στα περισσοτερα αρθρα χρησιμοποιηουν κομφετι.Εγω προτιμω κατι σε ανοικτο μωβ πολυ ανοικτο,κοκκινο,πορτακαλι μεταλλικο,ολα περασμενα με γυαλιστερο βερνικι.

Μεσα για AWV Group Build μονο συγχρονα
Παμε για ψηφοφορια;

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 12:31:17 πμ »
ενα ΒΤΡ θα το εκανα και εγω  ;)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:08:39 πμ »
ενα ΒΤΡ θα το εκανα και εγω  ;)
Τι αλλο θα εκανες εσυ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Για δημιουργησε το group.Ωραιο θα ηταν ενα Μ93 Fox

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:24:00 πμ »
Sgt-Major (αλήθεια ποιό είναι το όνομα σου μην σε λέω και sgt  :D ) βγήκα λίγο στο σεργιάνι να βρώ τί μπορεί να "παίξει" για περισκόπια...και ΕΥΡΗΚΑ  8) 8)  Λοιπόν απλό και πάμφθηνο....στα βιβλιοπωλεία ζητήστε διαφανείς ζελατίνες για περιτύλιγμα (σαν αυτές για σοκολατάκια)  :wink: :wink: "Βγάινουν" σε πολλά χρώμματα μέχρι και χρυσό κτλ ενώ είναι απόλυτα διαφανείς  8) 8) Και το σημαντικότερο υπάρχουν και μεταλλιζέ ιριδίζον, ανάλογα το πώς τις κοιτάς  :shock: :shock: :shock: :shock:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:30:08 πμ »
Παναγιωτη με λενε Περικλη αμα μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι.Να παμε και πρωι πρωι να προμηθευτουμε οχι τιποτα αλλο.Κολλημα με ατλακολ;

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:33:37 πμ »
Αχχχχ Περικλή φώτο τώρα λίγο δύσκολα....."όπλισα" τον συναγερμό  :mrgreen: :mrgreen:  Οχι οχι ατλακόλ απλά τρίψε σε μάλλινο πανί το περισκόπιο και πλησίασε το κομματάκι ζελατίνης.....το μαγνητίζει και κολλάει  8) 8) 8)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:37:56 πμ »
Αστειευομαι για τις φωτο.Εμπιστευομαι σιγουα τη γνωμη σου για τα αρματικα.Θα παραμεινει ομως σταθερο επ'απειρο μονο με μαγνητισμο;

Tags: stryker