Το χθεσινό βράδυ ήταν αφιερωμένο σε προβληματισμούς, αλλά και στην διόρθωση μιας μ@κ#κι@ς !! Διαπίστωσα ότι οι μπροστινοί κινητήριοι τροχοί έπρεπε να τοποθετηθούν πριν κλείσουν τα δύο κομμάτια του σκάφους .....

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω το μπροστινό πλαϊνό πλαστικό σχεδόν στα όρια του σπασίματος για να καταφέρω να τους βάλω. Ευτυχώς τελικά χωρίς ζημιά !!!!

Μετά με προβλημάτισε η τοποθέτηση της ερπύστριας . Δεν θέλω φυσικά να βάλω τα περιφερειακά προστατευτικά γιατί το βλέπω δύσκολο να περάσει μετά η ερπύστρια. Στην περίπτωση που ασταρώσω και βάψω όλο το σκάφος+πύργο, περάσω ερπύστριες και μετά κολλήσω τα πλαϊνά θα ήθελα ν' αποφύγω τις κολλήσεις μεταξύ βαμμένων κομματιών. Απ'' ότι έχω διαβάσει υπάρχει η «ατλακόλ» η οποία κολλάει βαμμένα κομμάτια μεταξύ τους. Αληθεύει ; Δεν ξέρω τι θά 'ταν προτιμότερο. Τελικά διάλεξα ίσως μια περίεργη οδό :
1.Πρώτα αστάρωμα και κανονικό βάψιμο με πράσινο του κάτω και πίσω μέρους του σκάφους. Αυτό απαιτεί φυσικά καλό μασκάρισμα κυρίως στα σημεία που θα κολλήσουν τα πλαϊνά. Θέλω να μείνει καθαρό το πλαστικό για την μεταξύ τους κόλληση.
2. Έπειτα τοποθέτηση όλου του συστήματος κίνησης, τροχοί-ερπύστριες, βαμμένα φυσικά.
3. Κόλληση όλων των υπολοίπων πλαϊνών προστατευτικών - ποδιές- λασποτήρες..
4. Ανάποδα τώρα, καλό μασκάρισμα όλου του ολοκληρωμένου κάτω μέρους και αστάρωμα και βάψιμο το υπόλοιπο.
Θα δείξει η .... νεκροψία ...!!!!!