Το έχουμε ξαναπεί... Δεν χορταίνω να κοιτώ το Flickr κάθε φορά που ανεβάζεις νέες φωτογραφίες.. Συγχαρητήρια! 
Να είσαι καλά!Σ' ευχαριστώ.
Να δωσω και γω το παρον. Η δουλεια του Δημητρη ειναι γνωστη και πραγματικα εξαιρετικη. Οποιος ξερει μπορει με μια ματια να καταλαβει. Εχω δει πολλες φορες τις φωτογραφιες αλλα δεν τις χορταινω. Ευχομαι να χεις κουραγιο να το συνεχισεις και να το ''τελειωσεις'' καποια στιγμη ας ειναι και σε 8 χρονια οπως λες. Εμεις θα ειμαστε εδω να το απολαμβανουμε και να βοηθαμε με οποιο τροπο γινεται. Καλη συνεχεια...! 
Να είσαι καλά Γιάννη.
Προσωπικώς εύχομαι να βρίσκουμε όλοι την δύναμη να ασχολούμεθα με πράγματα που μας ευχαριστούν (σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών ,που βιώνουμε όλοι...) και ειδικότερα για το Neustadt , εύχομαι να μην χάσω ποτέ το κίνητρο...
Το τελευταίο διάστημα έχω πάρει "εργολαβία" :wink:τα κιτς , που θα χρησιμοποιηθούν στο μεγάλο βουνό...(η ψηλότερη κορυφή του στα 2,30 από το έδαφος...) και πιο συγκεκριμένα τα δύο τελεφερίκ της Brawa, καμμιά δεκαριά σπίτια,ορυχείο,ξυλουργείο,η βάση της υδρογεννήτριας του φράγματος, ο γερανός με ανεμογεννήτρια (αυτό το τελευταίο της Kibri -και δη τα σχοινιά του- , μου έβγαλαν την πίστη...και άλλα που μου διαφεύγουν.
Ο λόγος είναι , ότι πρέπει να έχω διαθέσιμα όλα τα κιτς , ώστε να υπολογιστούν οι θέσεις, οι σκηνές ,τα ύψη ,οι δρόμοι , τα ρεύματα και φυσικά οι διελεύσεις των τραίνων και οι γέφυρες.
Με αυτόν τον τρόπο θα σχεδιαστούν -και κατασκευαστούν- σωστά οι εσωτερικοί νομείς του βουνού και -ελπίζω- και το βουνό αυτό καθ' αυτό...

Επιφυλάσσομαι λοιπόν να ποστάρω σε λίγες ημέρες...
Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλια,
επανέρχομαι...
Jimmy.k