Αποστολέας Θέμα: SB2C-4 Helldiver μονο με λαδια ζωγραφικης (Academy 1/72)  (Αναγνώστηκε 7875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: SB2C-4 Helldiver μονο με λαδια ζωγραφικης (Academy 1/72)
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 12:36:00 μμ »
Πολύ ενδιαφέρουσα "προσέγγιση" και πανέμορφο αποτέλεσμα!  :shock:
Μπράβο κι από εμένα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 06:51:27 μμ »
Tets εγω που το ειδα απο κοντα πρεπει να γραψω?Αντε να γραψω.. :mrgreen:Παιδια το μοντελο ειναι πολυ καλυτερο απο τις φωτο και τουλαχιστον οι φθορες ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακοτατες! ::proskino::.Οχι πως το υπολοιπο υστερει καπου αλλα θες δεν θες το ματι σου παει πρωτα εκει!!!Οσον αφορα την προσπαθεια με τα λαδια θα συμφωνισω,αν και δεν τα χω ουτε προκειται να τα δουλεψω,με τους υπολοιπους συναδελφους στο οτι η προσπαθεια αξιζε και με το παραπανω!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Απ: SB2C-4 Helldiver μονο με λαδια ζωγραφικης (Academy 1/72) ΤΕΛΟΣ
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 24, 2010, 12:15:40 πμ »
Τελος και με αυτο.Εχει τελειωσει εδω και κατι μερες,αλλα σημερα δανειστηκα μια φωτογραφικη μηχανη της προκοπης και ειπα να ποσταρω και τις φωτο...

Αυτα.Τελος :mrgreen:

Και μετα απο δυο μοντελα με λαδια,ενα μικρο συμπερασμα απο εμενα,κι αν θελετε το συζηταμε και εκτενεστερα.Το σιγουρο ειναι πως τα λαδια ειναι αν μη τι αλλο συναρπαστικο χρωμα.Μπορει καποιος να κανει οτι φανταστει.Στο semovente το βαψιμο ηταν εξολκληρου με πινελο ενω εδω κατα το πλειστον με αερογραφο.Οσον αφορα το πινελο θεωρω πως τα λαδια ειναι αξεπεραστα.Κανουν πραγματα που κανενα αλλο ειδος χρωματος δεν μπορει να κανει.Για τον αερογραφο επισης ειναι πολυ βολικα και ευκολοχρηστα αρκει να ανακατευουν πολυ καλα.Το μεγαλο τους μειονεκτημα ειναι στον χρονο στεγνωματος.Για μικρες επιφανειες θα συνεχισω σιγουρα να τα χρησιμοποιω.Για μεγαλες...αναλογα την ορεξη

Θελω το συγκεκριμενο μοντελο να το αφιερωσω σε εναν φιλο .Τον τελευταιο εναμιση χρονο για διαφορους λογους εφτασα πολλες φορες στο σημειο να ξεχασω οτι ειμαι μοντελιστης.Καθε φορα ομως αυτος ο φιλος ηταν εκει να μου μιλησει με λιγες αλλα πολυ ευθειες κουβεντες και να με κανει να ξαναπιανω τα πινελα μου.Αν και ο φιλος ειναι μοντελιστης οι λογοι που με ωθουν σε αυτο ειναι καθαρα ανθρωπινοι και οχι μοντελιστικοι.Φιλιππε σε ευχαριστω πολυ...

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 24, 2010, 12:43:26 πμ »
Πολλά συγχαρήτηρια.Πάρα πολύ καλό

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

(Τι φωτιές μου άναψες τώρα....περιμένω πως και πως εδώ και κανά μήνα το 48άρι της accurate)

Καλή συνέχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 24, 2010, 12:55:05 πμ »
Ωχχχχχχχχχ ο μέγιστος μακακάς τώρα το είδα  ::violent1:: ::mastigoma::
  ΤΙ ΛΕΣ ρε φιλαράκι  :?: :?: :?: :!: :!: :!: Καταπληκτικό αποτέλεσμα και μάλιστα με τεχνική "ανορθόδοξη" (μιλώ για μοντελλιστικό τρόπο βαφής) Συγχαρητήρια  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια ερώτηση μόνο, τα σήματα πως "αντέδρασαν" με το υπόστρωμα απο λάδι  :?: :?: Εννοώ μήπως "γλυστρούσαν" ή υπήρχε φόβος να "σηκωθεί" η βαφή  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 24, 2010, 01:03:49 πμ »
Γιώργο την ημέρα της γιορτής σου μας κάνεις ένα πάρα πολύ ωραίο δώρο, ευχαριστήθηκε το μάτι μου.
Δεν είμαι ειδικός σε αυτό τον τομέα (γενικά πάντως δεν είμαι ειδικός  :mrgreen: ) αλλά μπορώ να κρίνω ένα "εικαστικό" αποτέλεσμα και  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Για την αφιέρωση  :oops: ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά δεν έκανα τίποτα παραπάνω απ΄ ότι κάνω και με μένα...με στέλνω για μοντελάρισμα για να αποφεύγω σκέψεις που δεν παλεύονται... (αναρωτιέμαι τι άποψη έχει το ΔΝΤ για τον μοντελισμό και τι περικοπές θα μας επιβάλει...  :lol: :lol: :lol: )

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 24, 2010, 01:16:55 πμ »
Συνχαριτήρια Γιώργο ,τεκμηρίωσες τον κανόνα που λέει οτι δεν υπάρχει κανόνας,.......παρά μόνο αποτέλεσμα.Και το δικό σου μιλάει μόνο του φίλε.
Αναμένουμε να δούμε το επόμενο είτε με λάδια είτε χωρίς. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 24, 2010, 01:53:19 πμ »
S-mat σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Το 48αρι θα πρεπει να ειναι ακρως χορταστικο.Καλη σου αρχη οταν ερθει ::salut:: ::salut::

Πανο και σενα το ιδιο φιλε.Οσο για τα σηματα δεν καταλαβα καποιο προβλημα αφου ομως ειχα αφησει τα λαδια να στεγνωσουν τεσσερις αιωνες :mrgreen: και περασα και παρκετινη.Αυτο που προσεξα και δεν εχω δει σε αλλο μοντελο ειναι πως η παρκετινη σε καποια σημεια μετεπειτα ξεφλουδιζε.Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ή αν συμβαινει γενικως και απλα εμενα δεν μου ειχε ξανατυχει ή αν εφταιγαν τα λαδια ::dontknow:: ::dontknow::.Και παλι ευχαριστω Πανο ::salut:: ::salut::

Φιλιππε...εσενα τι αλλο να σου πω.Χιλια ευχαριστω για ολα.Και για να δεις ποσο επιαναν τοπο τα λογια σου μεσα στο ΣΚ θα ανεβασω κι αλλες φωτο απο αλλο μοντελο που τελειωσα αυτην την περιοδο :wink: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::

Σταματη να σαι καλα φιλε.Ο μονος κανονας στο δικο μου μυαλο ειναι να περναω καλα μοντελαρωντας.Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα το μεσο για να γινει αυτο πραγματικοτητα.Και ξερω πως σε βρισκει συμφωνο αυτο.Κι εμεις περιμενουμε απο σενα να μας τρελλανεις για μια ακομη φορα με κατι δικο σου ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 24, 2010, 08:14:54 μμ »
Πώ πω χαράς το κουραγιο σου!!!! Το αποτέλεσμα ειναι φανταστικό και στις φθορές και στη λεπτομερεια για τη κλιμακα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Τα συγχαρητήριά μου, μόνο και μόνο η υπομονη που είχες στον χρονο στεγνωματος!!!!! ΗΡΩΑΣ, πάντα τέτοια!!!!
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 26, 2010, 12:19:37 μμ »
Πώ πω χαράς το κουραγιο σου!!!! Το αποτέλεσμα ειναι φανταστικό και στις φθορές και στη λεπτομερεια για τη κλιμακα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Τα συγχαρητήριά μου, μόνο και μόνο η υπομονη που είχες στον χρονο στεγνωματος!!!!! ΗΡΩΑΣ, πάντα τέτοια!!!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Να σαι καλα ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 26, 2010, 12:53:07 μμ »
Μπράβο και για την υπομονή, μπράβο και για το αποτέλεσμα!

Μήπως πρέπει να περάσεις και κάτι πιο Matt να του κόψεις την γυαλάδα; Με δεδομένο ότι δείχνεις ένα ταλαιπωρημένο αεροσκάφος νομίζω ότι πρέπει να το δείξεις λιγότερο σατινέ...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 26, 2010, 01:25:00 μμ »
Σ ε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Βασικα ειχα ενα θεμα με αυτην την κατασταση που λες.Το χρωμα τους κανονικα ηταν σατινε.Με τα λαδια βγηκε μια περιεργη κατασταση.Αυτο που εκανα ηταν να περασω μια αναμειξη ματ και σατινε βερνικιου αλλα και παλι τοπικα για να δωσω την εντυπωση του τυχαιου αποτελεσματος.Δεν ξερω αν το σκεφτηκα σωστα.Μ αρεσει ομως η παρατηρηση και θα ηθελα να το συζητησουμε γιατι και μενα με απασχολησε

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 26, 2010, 01:50:47 μμ »
Κύριε καλλιτέχνα μου δεν ξέρω αν του έβαλες μόνο λάδια, δεν πα να του έβαλες και μαρμελάδες ...  ::glossa::  :mrgreen: Αυτό όμως που βλέπω εγώ είναι ότι έχεις πετύχει να αποδώσεις πολύ ωραία την ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη όψη που αποκτούσαν τα εν λόγω αεροσκάφη. Τώρα το ότι αυτό το πέτυχες και με ένα "δύσκολο-δύστροπο" και "απαιτητικό" υλικό σαν το λάδι, το κάνει ακόμα πιο αξιέπαινο.  ::eusa_clap:: Πάμε γι'άλλα Γιώργαρε.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 26, 2010, 04:49:26 μμ »
δεν πα να του έβαλες και μαρμελάδες ...  ::glossa::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 26, 2010, 05:10:30 μμ »
δεν πα να του έβαλες και μαρμελάδες ...  ::glossa::

Spoiler (hover to show)

Παει για πρωινο με τον καφε που βαζαμε για λασπη :mrgreen: :mrgreen:

Νικο σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε.Ειπαμε τιποτα δεν εχει σημασια παρα να κανουμε το κεφι μας.Τωρα βεβαια πως μου βγηκε εμενα σε κεφι οι σαδομαζο καταστασεις,το ψαχνω ακομη :mrgreen: :mrgreen: ::salut:: ::salut::

Tags: helldiver