Η Desert Eagle Publishing ανακοίνωσε την κυκλοφορία N.19 της σειράς IDF ARMOR SERIES - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Η Desert Eagle Publishing ανακοίνωσε την κυκλοφορία N.19 της σειράς IDF ARMOR SERIES

Tο βιβλίο νο. 19 της σειράς IDF ARMOR SERIES με θέμα τον βαρύ όχημα μεταφοράς προσωπικού (HEAVY APC) PUMA,

Η Desert Eagle Publishing ανακοίνωσε μια πολυαναμενόμενη κυκλοφορία για τους φίλους των Ισραηλινών οχημάτων, το βιβλίο νο. 19 της σειράς IDF ARMOR SERIES με θέμα τον βαρύ όχημα μεταφοράς προσωπικού (HEAVY APC) PUMA, το οποίο βασίζεται στο άρμα μάχης Centurion. Πρόκειται για την τρίτη σε σειρά κυκλοφορία με θέμα βασισμένο στις μετασκευές - μετατροπές των αρμάτων Centurion σε υπηρεσία με την IDF.

Η έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες από 180 προηγουμένως αδημοσίευτα φωτογραφίες, σκαριφήματα και σχέδια.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι ακόλουθες εκδόσεις του οχήματος Puma:

  • Puma "Meishar" – γεφυροφόρο όχημα
  • Puma "P" γέφυρα
  • Puma 'Viper' – "Tzefa"
  • Puma Command – "Pikud" όχημα διοικήσεως
  • Puma Dozer – "Daqhpor" φορέας γεωπροωθητή
  • Puma Mine Roller – "Nochri" φορέας συστήματος εκκαθάρισης ναρκοπεδίων
  • Puma 'Carpet' – "Ritzoof" φορέας συστήματος εκκαθάρισης ναρκοπεδίων

Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τους συγγραφείς κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων ή επιχειρησιακής εκπαίδευσης των πληρωμάτων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση για τους λάτρεις των στρατιωτικών οχημάτων ή τους μοντελιστές. Έχει δωθεί ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια καθώς και τις ιδιαιτερότητες της παλαίωσης - φθοράς των οχημάτων λόγω των καιρικών και περιβαλλοντικών συνθηκών. Επίσης περιλαμβάνονται μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες 2 σελίδων για την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση των λεπτομερειών.

Συγγραφή και επιμέλεια: Michael & Adam O'Brien

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DesertEagle Publishing για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!