Τα... «μυστικά» του urban warfare στο νέο τεύχος του Tanker - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Τα... «μυστικά» του urban warfare στο νέο τεύχος του Tanker

Το έβδομο τεύχος του «Tanker Techniques Magazine» από την AK Interactive, μας εισάγει στα μυστικά της μάχης εντός πόλεων...

Η μάχες εντός κατοικημένων περιοχών (Urban Warfare), αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων μαχών, αφήνοντας το αποτύπωμά τους στην ανάπτυξη των σύγχρονων αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων.

Σε αυτό το τεύχος του Tanker, παρουσιάζονται τρόποι και τεχνικές για την αναπαράσταση του περιβάλλοντος των ρημαγμένων πόλεων, αλλά και σειράς οχημάτων και αρμάτων που δρουν σε συνθήκες μάχης εντός πόλεων. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην παρουσίαση του μοντέλου σε τέτοιες συνθήκες, μέσω άρθρων για την κατασκευή γκρεμισμένων και βομβαρδισμένων κτιρίων, δρόμων κ.λ.π.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά με την κατάλληλη βοήθεια, τον προγραμματισμό και την προσεκτική εκτέλεση, μπορεί να βγεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

To περιοδικό μπορείτε να το παραγγείλετε και απευθείας από την ΑΚ Interactive

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδικη ιστοσελίδα για το περιοδικό Tanker Techniques Magazine για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα τεύχη.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd