Αναθεωρημένη και βελτιωμένη επανέκδοση του βιβλίου για την "Μ1Α2 SEP in detail" απο την SABOT Publications
Η SABOT Publications ανακοίνωσε οτι θα επανακυκλοφορίσει το πρώτο της βιβλίο για το M1A2 SEP το οποίο είναι εξαντλημένο.
Η νεα κυκλοφορία θα περιλαμβάνει περίπου 50 επιπλέον σελίδες και περισσότερες απο 100 νέες φωτογραφίες
Τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από τη SABOT αφορούν σε Αμερικάνικα άρματα & τεθωρακισμένα οχήματα. Έχουν in action φωτογραφίες και πολύ χρήσιμα walkarounds. Στην Ελλάδα, η εισαγωγή των εν λόγω βιβλίων γίνεται από το γνωστό και ενημερωμένο Διαδικτυακό κατάστημα DiscountHobbyZone.
* οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη έκδοση του βιβλίου
INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της SABOT Publications για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφοριες της.
Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.
