Της... Κορέας από την Trumpeter - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Της... Κορέας από την Trumpeter

Την ταυτόχρονη κυκλοφορία του Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) του αντιπυραυλικού συστήματος των ΗΠΑ που έχει αναπτυχθεί στη Ν. Κορέα, αλλά και του Hwasong -5 short-range tactical ballistic missile, γνωστού και ως Scud- B, της Β. Κορέας, ανακοίνωσε η Trumpeter, σε μια τουλάχιστον... «διαβολική» σύμπτωση...

Το κιτ του «Terminal High Altitude Area Defence» (THAAD) (κωδ.01054) περιλαμβάνει πάνω από 750 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και φωτοχαραγμένων. Η καμπίνα του οχήματος δίνεται σε ένα κομμάτι, ενώ το κιτ περιλαμβάνει πλήρη κινητήρα, διαφορικό και ανάρτηση. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία μασκών για τα διαφανή μέρη!

Το κιτ συναρμολογημένο μετράει στα 340mm μήκος και 103.5mm πλάτος.

Το κιτ του «DPRK Hwasong -5 short-range tactical ballistic missile» (κωδ. 01058), απαρτίζεται από πάνω από 990 κομμάτια συμπεριλαμβανομένων των φωτοχαραγμένων, ενώ επίσης περιέχονται μεταλλικοί άξονες και μήκος χάλκινου σύρματος.

Και σε αυτό το κιτ, η καμπίνα έρχεται σε ενιαίο κομμάτι, ενώ επίσης δίνει και πλήρες σύστημα ισχύος, διαφορικού και μετάδοσης, ενώ και εδώ παρέχονται μάσκες για τα διάφανα μέρη!

Το κιτ συναρμολογημένο μετράει στα 384.1mm μήκος και 89.5mm πλάτος.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Trumpeter για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!