Νεώτερα για την κυκλοφορία του Sea Fury FB.II στην 1/48 από την Airfix - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νεώτερα για την κυκλοφορία του Sea Fury FB.II στην 1/48 από την Airfix

Ενημέρωση για την πορεία της προσεχούς κυκλοφορίας του Hawker Sea Fury FB.II στην 1/48, κάνει η Airfix στο διαδικτυακό περιοδικό «Workbench».

Σύμφωνα με την Airfix, το κιτ (A06105) αναμένεται στα ράφια τον Νοέμβριο, ενώ ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες του μοντέλου.

Στην τελευταία ενημέρωση, η Airfix μας ενημερώνει για τις επιλογές βαψίματος και τις χαλκομανίες που θα συνοδεύουν το κιτ, μεγαλώνοντας την προσμονή:

Ένα Hawker Sea Fury FB.II, με κωδικό WJ236, 155/R της 801 Μοίρας Ναυτικής Συνεργασίας του Fleet Air Arm, όπως επιχειρούσε από το HMS Glory κατά την διάρκεια του πολέμου της Κορέας το 1952.

Το Hawker Sea Fury FB.II, με κωδικό VR930, 110/Q, το οποίο έχει αναπαλαιωθεί με τα σήματα της 802 μοίρας Ναυτικής Συνεργασίας, στην βάση RNAS Eglinton στην Β. Ιρλανδία το 1948. Το αεροσκάφος πετά από την «Royal Naval Historic Flight» στην βάση , RNAS Yeovilton στο Somerset, το 2017.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Airfix για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!