Νέα έκδοση του Gloster Meteor από την Airfix στην 1/48 - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέα έκδοση του Gloster Meteor από την Airfix στην 1/48

Η Airfix συνεχίζει να μας «βομβαρδίζει» με τις νέες της κυκλοφορίες και ο λόγος αυτή την φορά για την νέα έκδοση στην 1/48 του Gloster Meteor F8 (A09184).

Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο καλούπι που κυκλοφόρησε η εταιρία το προηγούμενο έτος αλλά με προσθήκη νέων κομματιών για την έκδοση που πήρε μέρος στον πόλεμο της Κορέας.

Επίσης όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η Airfix προχώρησε και λίγο παραπάνω δίνοντας μας την ευκαιρία για αρκετά ανοιχτά hatches/panels.

Τέλος όσον αφορά τις εκδόσεις δίνονται τρεις επιλογές:

  • Gloster Meteor F.8 A77-851 ‘HALESTORM’, Flown by Sgt. George Spaulding Hale, No.77 Squadron Royal Australian Air Force, Kimpo, Korea, March 1953.
  • Gloster Meteor F.8 A77-854 ‘The Geelong Flyer’, No.77 Squadron Royal Australian Air Force, Kimpo, Korea, 1953.
  • Gloster Meteor F.8 (Fokker built) 7E-5, No.327 Squadron Koninklijke Luchtmacht (Royal Netherlands Air Force) ‘Ruiten Vier’ (Diamonds Four) display team, Commando Lucht Verdediging (Air Defence Command), Soesterberg Air Base, Netherlands 1952.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Airfix για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd