Ένα ακόμη T-54 με πλήρες εσωτερικό από την Miniart - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Ένα ακόμη T-54 με πλήρες εσωτερικό από την Miniart

Κιτ στατικού μοντελισμού άρματος t-54

Την κυκλοφορία του T-54-3 Mod. 1951 (37007), ανακοίνωσε η Miniart, προσθέτοντας ένα ακόμη κλαδί στο οικογενειακό δέντρο των Τ-54/55 που κυκλοφορούν πλέον στην μοντελιστική αγορά..

Το T-54-3 (Ob'yekt 137Sh), αποτελεί την δεύτερη αναβάθμιση του μοντέλου αρχικής παραγωγής, που βγήκε από το Stalin Ural Tank Factory No. 183 (Uralvagonzavod) και επί της ουσίας αποτελεί την βάση των Τ-54Α και Β.

Ο νέος πύργος, χωρίς τις τομές στα πλάγια και το νέο σύστημα διόπτευσης του πυροβολητή Tsh-2-22, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου άρματος. Το άρμα επίσης χρησιμοποιούσε το σύστημα παραγωγής καπνού TDA, με τα χαρακτηριστικά βαρελάκια στο πίσω μέρος.

Όσο αφορά το κιτ, περιλαμβάνει 1045 κομμάτια εκ των οποίων τα 911 σε πλαστικό, 118 είναι φωτοχαραγμένα και 16 διάφανα.

Όλα αυτά τα κομμάτια, επιτρέπουν την συναρμολόγηση με κάθε λεπτομέρεια του διαμερίσματος μάχης του εσωτερικού του πύργου και του διαμερίσματος του  οδηγού, αλλά και ενός πλήρους κινητήρα V-54. Επίσης δίνεται πλήρως λειτουργικό το σύστημα ανάρτησης αντιστρεφόμενων ράβδων και φυσικά ερπύστριες κομμάτι - κομμάτι. Όπως είναι αναμενόμενο, όλες οι θυρίδες του άρματος, μπορούν να κολληθούν και ανοικτές.

Οι χαλκομανίες παρέχουν επιλογές για 7 άρματα, ενώ το βιβλίο (γιατί περί αυτού πρόκειται) οδηγιών είναι όλο έγχρωμο.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MiniArt για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 
Our website is protected by DMC Firewall!