Βλέπω ότι το μοντέλο σου πάει πολύ καλά. Ωραία παραλλαγή έχεις κάνει. Συγχαρητήρια και καλά τελειώματα.
Σε ότι αφορά την συζήτηση για αερογράφους:
Φίλε abozinis, το καμουφλάζ είναι καταπληκτικό!!! Το ίδιο ήθελα (θα ήθελα μάλλον) να κάνω στον Τιγρούλη μου, αλλά δεν το τολμάω γιατί ο badger 150 μου δεν θα κάνει ποτέ τέτοια δουλειά. Τον είχες και άρα ξέρεις το τρομερό σπρέι που βγάζει...
Μήπως λοιπόν θα μου πρότεινες να τον αντικαταστήσω κι εγώ με έναν eclipse να τελειώνει το θέμα;
Sorry που πρήζω, αλλά................ εσύ με καταλαβαίνεις ελπίζω... 
Τρομερό σπρέι ο badger 150;;;;;;;;;;;;; ο badger 150 μου δεν θα κάνει ποτέ τέτοια δουλειά ;;;;;;;;;;;;;;;
Συγνώμη αν γίνω αγενής αλλά είστε σίγουροι ότι ξέρετε να χρησιμοποιήτε τον αερογράφο;
Προσωπικά μια φορά που τον χρησιμοποίησα (ήταν δανεικός από φίλο), και παρόλο που με τους αερογράφους δεν τα πάω καλά, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες του Ju-88 :
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7099.msg145856.html#msg145856 Ίσως στις φωτογραφίες δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά οι βούλες δεν έχουν πουθενά το παραμικρό overspray και θα έλεγα ότι δεν ταλαιπωρήθηκα και ιδιαίτερα στο (πολύωρο βέβαια) βάψιμο. Απλά για να πετύχει κάτι τέτοιο χρειάζεται κατάλληλη αραίωση στο χρώμα και υπομονή. Είσαι σίγουρος φίλε abozinis ότι ο αερογράφος σου δεν είχε κάποιο πρόβλημα; Γιατί αν όντως τον πέταξες στα σκουπίδια όπως λες και δεν έχει τίποτα, να μου πεις που πέταξες τα σκουπίδια να πάω να τον βρω!!!!!