Και κανείς δε μου έχει απαντήσει ακόμα: Ποιος θα έγραφε ένα άρθρο και θα έστελνε ένα μοντέλο του σε περιοδικό; Αν ναι γιατί και αν όχι γιατί. Για να δούμε, τελικά μπορεί να αντλήσει θέματα από το forum; Γιατί θέματα υπάρχουν αλλά αν ο δημιουργός δεν θέλει, για οποιοδήποτε λόγο, τότε για το περιοδικό είναι σα να μην υπάρχουν.
Γιώργο,
Το να πάς μόνος σου και να χτυπήσεις την πορτα " Γειά σας εχω μοντελάκια για δημοσίευση" δεν θα το κάνει κανείς...
Το να σε ρωτήσουνε (και μάτια έχουνε) " Γειά σου θα ήθελες να μας βοηθήσεις στο να δημοσιεύσουμε μοντελάκι" θα βρεθούν αρκετοί..
Τώρα για τα σχόλια... Ενα πράγμα μόνο: Για δες στατιστικά απο αυτούς που κράζουνε πόσοι κάνουνε μοντέλα (είναι ενεργοί)?? Οι περισσότεροι έχουν να κάνουν μοντέλα απο τότε που μπήκαν στην λούμπα του δεν φτιάχνω (συλλέγω ομως-αρα εχω αποψη) αλλά κριτικάρω - Αυτούς τους εχω σμένους!!
Μου βγάζε και ο εντυπος τύπος στο τελευταίο τεύχος φωτο απο το παλικάρι με τις κατασκευες των κτιρίων (δεν το ξέρω το παιδί και δεν έχω πρόβλημα μαζι του και πρέπει να είναι και μοντελισταράς σε αυτό που κάνει) που και να κάτσεις και να κάνεις βήμα,βήμα αυτά που περιγράφει ο εκδότης στο κείμενο δεν βγάζεις ουτε πόρτα.. οχι κτίριο...
Και τέλος (και τελεύω με το θέμα οριστικά), στο προηγούμενα είχανε και κοσμικά!!!! Ο κύριος τάδε του τάδε μαγαζιού με το κύριο τάδε του ΔΣ της ταδε μετά της συζύγου του!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Να πάρω και κανα CIAO τότε τουλάχιστον να δώ και κανα μπουτάκι...
Βρε που τα ειδατε αυτά

?? Σε ποιο αντιστοιχο περιοδικό στον κόσμο? Εδώ κοτζάμ Van Gills, Dan Capuano, Βιll Horan (μιλάμε για τρελά παλικαράκια) και ζήτημα να έχουν μία φωτογραφία σε περιοδικό και αυτές απο απομονή σε Euromilitaire ή κανα Chigaco Show..
Kαι επειδή σπάνια μιλάω χωρίς να έχω κάποια ολοκληρωμένη άποψη, έχω σχεδόν όλα τα τεύχη, ακόμη και όταν σταμάτησα να φτιάχνω μοντέλα για τουλάχιστον 2 χρόνια.. Κσι παρόλο που φωνάζω πάλι θα το πάρω και τον επόμενο μήνα γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ τον μοντελισμό ακόμη και στην "περίεργη" του μορφή.
Over and Out