Αποστολέας Θέμα: Λιγα λογια απο καρδιας  (Αναγνώστηκε 2037 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νικολαος Κουζινης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • modelclub.gr
Λιγα λογια απο καρδιας
« στις: Μαρτίου 02, 2018, 01:00:13 μμ »
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: Αγαπητοι φιλοι μου καλημερα. Ειμαι σχεδον δυο χρονια μελος του κλαμπ και ενιωσα την αναγκη μετα απο τοσο καιρο περιπλανησης στις διαφορες επι μερους σελιδες του φορουμ να εκφερω απο καρδιας λιγες σκεψεις. Σε μια δυσκολη για τους καιρους μας εποχη οπου η κριση εχει δημιουργησει ανεπαναληπτες απωλειες, και η επιβιωση για πολλους ειναι πλεον προκληση, παρ ολα αυτα  οι Ελληνες μοντελιστες συνεχιζουν απο το υστερημα τους να κατασκευαζουν -οπως διαπιστωνω- αριστουργηματα υψηλης τεχνικης και φαντασιας, Τι να πρωτοθαυμασει και τι ευσημα να δωσει σε ολους αυτους που το χομπυ μας αποτελει ανασα και οαση ψυχικης ανατασης. Δεν εχω λογια να εκφρασω για την υψηλη ποιοτητα των θεματων και λυπαμαι που δεν μπορω ξεχωριστα για τον καθενα να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου. Επιπλεον διαπιστωνω το υψηλο επιπεδο νoημοσυνης, κοινωνικοτητας, ευγενειας και ηθους-διαπιστωση που βγαινει απο την απλη επικοινωνια, εστω και ηλεκτρονικα- πραγμα που πιστευω οφειλεται στην ποιοτητα των ανθρωπων, συναμα δε τοσο στο στησιμο του site, οσο και στην φροντιδα των διαχειριστων του. Η επαφη με το κλαμπ με οδηγησε προσωπικα εμενα εστω και με πενιχρα μεσα να συνεχισω το χομπυ επινοοντας λυσεις και αναζητωντας ενιοτε την βοηθεια πιο εμπειρων μοντελιστων, η οποια και μου δοθηκε απλοχερα. Η ενθαρρυνση και η κριτικη που δεχθηκα ,οποια κι αν ηταν αυτη την θεωρω αναγκαια και εποικοδομητικη. Μπαινοντας σε ξενα site οπου εκει βλεπεις την οικονομικη ανεση αρκετων να εχουν οργανωμενους χωρους εργασιας, απορεις και συγκρινοντας τα εκθεματα των δικων μας μοντελιστων συμπεραινεις οτι τιποτα δεν ειναι ικανο να μας σταματησει. Επειδη ειμαι καποιας ηλικιας, ανηκω στη γενια των παιδιων με τα σακουλακια της Airfix και μοιραια εχω χασει επεισοδια απο νεες τεχνικες και υλικα συναμα οι οικονομικες μου προτεραιοτητες δεν μου επιτρεπουν την οργανωση χωρου και χρηση ακριβων υλικων, θαυμαζω τους διαλογους μεταξυ των μελων μας απο τις λυσεις που δινουν και την χρησιμοποιηση καποιων ειδικων υλικων, οπου απο αυτη και μονο την συνομιλια αποκομιζεις κερδη και υλικοτεχνικη γνωση, Εστω κι ετσι το ευρος της γνωσης ειναι αναμφισβητητα χρησιμο . Κλεινοντας θα ηθελα και παλι να δωσω στον καθενα σας ξεχωριστα τα συγχαρητηρια μου για τις φαναταστικες δουλειες σας. Νικος Κουζινης ::salut:: ::salut:: ::salut::

Love everybody, but never sell your sword. Paulo Coelho

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: Λιγα λογια απο καρδιας
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 09, 2018, 04:47:00 μμ »
Δυστυχώς δεν το είχα προσέξει αυτό το ποστ.  Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την τοποθέτηση και για τα καλά σου λόγια.

::salut::
 ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 10, 2018, 11:07:48 πμ »
Παρομοίως. Μετά από 13 χρόνια προσπάθειας, είναι σημαντικό για όλους όσους προσπαθούν ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 10, 2018, 09:34:35 μμ »
Τετοιες μερες περιπου το 2008 εγινα μελος αυτης της ομορφης παρεας..Τα λογια το Νικου με αντιπροσωπευουν πληρως και κυριως εκεινα με τα οποια αναφερεται στην ποιοτητα των μελων του φορουμ οσον αφορα το ηθος και την ευγενεια ,αλλα και φυσικα την μοντελιστικη ικανοτητα..
Οσο και αν προχωραει η τεχνολια των social media, ο οργανωμενος και ολοκληρωμενος τοπος των μοντελιστων ειναι εδω..
Ενα ευχαριστω και απο μενα στους ανθρωπους που κρατουν ακομα ζωντανο αυτο τον θησαυρο μοντελιστικων γνωσεων  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Veteran_Sailor

• 29/11/2002
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 11, 2018, 12:11:45 μμ »
Kαι εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολους τους συναδελφους ξεχωριστα που με εχουν βοηθησει ωστε να εξελιξω τις γνωσεις μου... απο τα τελη του 2014 που ασχολουμαι με τις κατασκευες πλοιων, εως  αυτη την στιγμη...και για οσο ακομα καταφερνω να ειμαι παρων.... ::salut:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 12, 2018, 06:25:56 πμ »
Οσο και αν προχωραει η τεχνολια των social media, ο οργανωμενος και ολοκληρωμενος τοπος των μοντελιστων ειναι εδω..
Δυστυχως, εγω θα ελεγα ηταν εδω.. :( Πολλοι απο τους παλαιοτερους μοντελιστες βαριουνται ή σνομπαρουν πλεον το φορουμ. Προσωπικα οσο μοντελαρω θα ποσταρω αναλυτικα τις δουλειες μου εδω.. :wink: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 12, 2018, 09:55:18 πμ »
Επιπρόσθετα, υπάρχει και πλήθος καταπληκτικών μοντελιστών οι οποίοι είναι γενικώς εκτός των ηλεκτρονικών μοντελιστικών κοινοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση, το MC έχει κάνει μεγάλη διαδρομή και αποτέλεσε για πολλούς έναν λόγο να ξαναπιάσουμε το χόμπυ από την αρχή.

Προσωπικά, χρωστάω και εγώ ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο MC γιατί:
1. με ξαναέβαλε μέσα στο αγαπημένο μου χόμπυ
2. μου έδωσε τη δυνατότητα να προβάλω τις εργασίες μου
3. με έφερε σε επαφή με καταπληκτικά παιδιά που δεν θα είχα αλλιώς την ευκαιρία να γνωρίσω!  ::salut::
4. το πιο σημαντικό: μου έμαθε ότι η παρκετίνη είναι το ευκολότερο gloss βερνίκι για πινέλο  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 12, 2018, 11:36:55 πμ »
Δυστυχως, εγω θα ελεγα ηταν εδω.. :( Πολλοι απο τους παλαιοτερους μοντελιστες βαριουνται ή σνομπαρουν πλεον το φορουμ. Προσωπικα οσο μοντελαρω θα ποσταρω αναλυτικα τις δουλειες μου εδω.. :wink: ::salut::

ειναι / ηταν   είναι έννοιες που ο καθένας μας τα βλέπει διαφορετικά και να πω την αλήθεια δεν είναι η ουσία.

Η ουσία είναι να υπάρχει επικοινωνία άλλα το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση για προσφορά, γιατί αυτό που κανουμε όλοι όταν παρουσιάζουμε κάτι στο φόρουμ είναι να προσφέρουμε γνώσεις/ιδέες σε κάποιους άλλους που θα παρακολουθήσουν την κατασκευή μας, και όχι μόνο τώρα άλλα και μετά από 1, 2 ή και 5 χρόνια. Σε αυτό το κομμάτι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ τα φόρουμ  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Μάκης Εξουζίδης

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δράμα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 12, 2018, 06:35:56 μμ »
Ασχολουμαι με το χομπυ σχεδον τεσσερα χρονια και οτι ξερω το εμαθα σε αυτο το βημα. Τεραστια βοηθεια για ολους. Υπαρχουν μοντελιστες εδω διεθνους επιπεδου. Ας κανουμε οτι μπορουμε να κρατηθει ψηλα αυτο το φορουμ.Νομιζω οτι δεν συγκρινεται με το fb. Μεγαλο ευχαριστω σε ολους...
::keep_mod::

Tags: