Αποστολέας Θέμα: Slingshot Models στην 36η Εκθεση της IPMS  (Αναγνώστηκε 1032 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Slingshot Models στην 36η Εκθεση της IPMS
« στις: Οκτωβρίου 14, 2017, 03:17:29 μμ »
Αγαπητοί φίλοι, αν και η Slingshot θα βρίσκεται και φέτος στην έκθεση της IPMS με περίπτερο,λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας της "πρωινής" δουλειάς μου,δεν θα μπορέσω να έχω μαζί μου όλη την γκάμα των προιόντων μου και σε ικανή ποσότητα.
Οποιος από εσάς σχεδιάζει να προμηθευτεί κάποιο συγκεκριμένο προιόν μου από την έκθεση,καλό θα ήταν να με ενημερώσει εγκαίρως, είτε με πμ εδώ,είτε με μήνυμα στην σελίδα μου στο FB,είτε με email στο slingshotmodels@gmail.com ,ώστε να φροντίσω να το έχω μαζί μου.Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να προπληρώσετε το προιόν,ούτε είστε υποχρεωμένοι να το αγοράσετε στην τελική,απλά θέλω ενδεικτικά να γνωρίζω σε ποιά προιόντα να δώσω προτεραιότητα.
Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Απ: Slingshot Models στην 36η Εκθεση της IPMS
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 04:36:48 μμ »
Θα ήθελα να Ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο Κώστα για την άμεση ανταπόκριση διότι κατά την έκθεση και από δική μου απροσεξία πήρα το δείγμα από το σταντ το οποίο κουτί ήταν άδειο. Μετά από επικοινωνία μαζί του ο φίλος Κώστας αφιέρωσε χρόνο για να μου δώσει τις φιγούρες κάνοντας μου και ένα δώρο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για άλλη μια φορά φίλε Κώστα.
::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Tags: