Αποστολέας Θέμα: Su-33 Kinetic 1/48  (Αναγνώστηκε 6715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
Απ: Su-33 Kinetic 1/48
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 21, 2017, 11:22:55 πμ »
Μούρλια το Ρωσιδάκι σου Γιώργο.........Εύγε..!!!   ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 21, 2017, 11:26:37 πμ »
Μούρλια το Ρωσιδάκι σου Γιώργο.........Εύγε..!!!   ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Σ'ευχαριστώ Λευτέρη ''Δάσκαλε'',χαίρομαι που γουστάρεις  :wink: Φιλιά από Μυτιλήνη  :) ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Spook_Zachos

• Live to fly...Fly to live...Aces high...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΡΕΒΕΖΑ / ΚΑΒΑΛΑ
  • Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 21, 2017, 05:20:05 μμ »
Γιώργη μου αν και σε παίδεψε έβγαλα πραγματικά ένα διαμάντι εύγε !!!!  ::salut::

<<ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ>>

Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 21, 2017, 09:09:31 μμ »
Γιώργη μου αν και σε παίδεψε έβγαλα πραγματικά ένα διαμάντι εύγε !!!!  ::salut::
Νικόλα μου όπως το λές...παίδεμα!Αλλά βγήκε ένα μοντέλο που χαίρομαι να το βλέπω στη βιτρίνα μου  :wink: Χαίρομαι που σου άρεσε  :) ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 22, 2017, 08:35:06 πμ »
Αν και σε λάθος κλίμακα  ::glossa:: είναι πολύ ωραίο.

::salut::
type less model more

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 22, 2017, 09:46:15 πμ »
Αν και σε λάθος κλίμακα  ::glossa:: είναι πολύ ωραίο.

χαχαχαχαχα....Thanx Δημήτρη  :lol:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 22, 2017, 06:11:13 μμ »
Πολύ όμορφο μοντέλο. ʼξιζε το παίδεμα.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 22, 2017, 07:55:17 μμ »
Πολύ όμορφο μοντέλο. ʼξιζε το παίδεμα.

Μαθιός
Σ'ευχαριστώ Μαθιέ  :wink: Να πώ την αλήθεια,εκ των υστέρων και λόγω μεγέθους,θα προτιμούσα να έκανα διαμόρφωση με πάνω τις πτέρυγες (μου κόβει άλλες 2 θέσεις 48ριών στη βιτρίνα).Αλλά οπτικά σαφώς και με πτέρυγες κάτω είναι πολύ ελκυστικότερο στο μάτι  :) ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 22, 2017, 09:52:56 μμ »
...λόγω μεγέθους,θα προτιμούσα να έκανα διαμόρφωση με πάνω τις πτέρυγες (μου κόβει άλλες 2 θέσεις 48ριών στη βιτρίνα).Αλλά οπτικά σαφώς και με πτέρυγες κάτω είναι πολύ ελκυστικότερο στο μάτι  :) ::salut::
Δεν πειράζει Γιώργο, νά 'σαι καλά να μοντελάρεις και άμα πήξει η υπάρχουσα βιτρίνα, φτιάχνεις καινούρια :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 22, 2017, 10:37:57 μμ »
Δεν πειράζει Γιώργο, νά 'σαι καλά να μοντελάρεις και άμα πήξει η υπάρχουσα βιτρίνα, φτιάχνεις καινούρια :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ
Έχεις δίκιο Μάνο  :wink:  ::thumbleft::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 11, 2017, 02:40:59 πμ »
Χάρμα Γιώργη, τα μοντέλα σου είναι απόλαυση.

Παράθεση
θα προτιμούσα να έκανα διαμόρφωση με πάνω τις πτέρυγες..
Το προτιμώ έτσι, να δείχνει την χαρακτηριστική του σιλουέτα!  :twisted:

Οι μάσκες έκαναν δουλειά δίνοντας σου ένα πολύ κοφτό αποτέλεσμα.

Δεν περίμενα να υπάρχουν τέτοια προβλήματα που αναφέρετε. Αυτο δεν ειναι το κιτ που η Kinetic διαφήμιζε το νεο tooling με νέα τεχνολογία για ποιο crisp λεπτομέρειες; Ελπίζω να ήταν σε μεμονωμένη παρτίδα το πρόβλημα και όχι γενικότερο. Θέλω να πάρω το διθέσιο Mirage III που βασίζετε σε αυτό το νέο tooling.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 11, 2017, 10:29:10 πμ »
Χάρμα Γιώργη, τα μοντέλα σου είναι απόλαυση.
Το προτιμώ έτσι, να δείχνει την χαρακτηριστική του σιλουέτα!  :twisted:

Οι μάσκες έκαναν δουλειά δίνοντας σου ένα πολύ κοφτό αποτέλεσμα.

Δεν περίμενα να υπάρχουν τέτοια προβλήματα που αναφέρετε. Αυτο δεν ειναι το κιτ που η Kinetic διαφήμιζε το νεο tooling με νέα τεχνολογία για ποιο crisp λεπτομέρειες; Ελπίζω να ήταν σε μεμονωμένη παρτίδα το πρόβλημα και όχι γενικότερο. Θέλω να πάρω το διθέσιο Mirage III που βασίζετε σε αυτό το νέο tooling.
ʼρη θα έλεγα καμμιά χοντρή για το New Tooling της Κινέτικ....Δεν μπορεί να έχει τέτοια θέματα χύτευσης ένα ολοκαίνουριο μοντέλο.Επίσης όλα τα λάθη που ανέφερα είναι απαράδεκτα καθώς και οι οδηγίες που πρώτον έχουν τα χάλια τους αισθητικά αλλά κυρίως έχουν λάθη (νούμερα κομματιών λάθος) και ανώμαλη σειρά βημάτων (εάν πάς βάσει αυτών θα χάσεις τη μπάλα)...Οι μάσκες όντως βοήθησαν πολύ μιάς και με ΒΤ/FH δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα βάσει φωτό πάντα.
Οι πτέρυγες θα ήταν καλύτερα πάνω λόγω χώρου που πιάνει το μοντέλο στη βιτρίνα  :twisted:
Σ'ευχαριστώ ʼρη μου,χαίρομαι που σου άρεσαν οι δουλειές μου  ::kerasma:: ::handshake:: ::thanx::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 13, 2017, 12:15:56 πμ »
Εντάξει δε ξέρεις τι γίνετε, αυτό μπορεί να συμβαίνει απλά γιατί δεν έχουν καλό Quality Testing.

Να έχουν καταφέρει δηλαδή ένα καλό tooling  με τα μηχανήματα, αλλά να περνάνε κομμάτια στον καταναλωτή που δεν θα έπρεπε.

Δε νομίζω οι άλλες εταιρίες να έχουν φτιάξει τα τέλεια μηχανήματα και όλες οι χυτεύσεις να βγαίνουν τέλειες. Απλώς πετάνε κομμάτια.

Αρα ίσως και να είναι και οικονομικό το ζήτημα. -Μπορεί μια παρτίδα να βγήκε με προβλήματα και η εταιρία να μην μπορουσε να την αντέχει οικονομικά και να την πετάξει!

Για το πρόβλημα με τις οδηγίες το έιχα προσέξει και στο Mirage III, καπου είχα δει corrected οδηγιες. Κρίμα που συνεχίζουν να μην δίνουν τη πρέπουσα σημασία.

Εμείς ευχαριστούμε Γιώργη!   ::keep_mod::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 15, 2017, 11:50:18 μμ »
Εντάξει δε ξέρεις τι γίνετε, αυτό μπορεί να συμβαίνει απλά γιατί δεν έχουν καλό Quality Testing.

Να έχουν καταφέρει δηλαδή ένα καλό tooling  με τα μηχανήματα, αλλά να περνάνε κομμάτια στον καταναλωτή που δεν θα έπρεπε.

Δε νομίζω οι άλλες εταιρίες να έχουν φτιάξει τα τέλεια μηχανήματα και όλες οι χυτεύσεις να βγαίνουν τέλειες. Απλώς πετάνε κομμάτια.

Αρα ίσως και να είναι και οικονομικό το ζήτημα. -Μπορεί μια παρτίδα να βγήκε με προβλήματα και η εταιρία να μην μπορουσε να την αντέχει οικονομικά και να την πετάξει!

Για το πρόβλημα με τις οδηγίες το έιχα προσέξει και στο Mirage III, καπου είχα δει corrected οδηγιες. Κρίμα που συνεχίζουν να μην δίνουν τη πρέπουσα σημασία.

Εμείς ευχαριστούμε Γιώργη!   ::keep_mod::
ʼρη απ'ότι θυμάμαι από συζητήσεις με Ευγένιο και Δημήτρη (CROW),το συγκεκριμένο κίτ ήταν δημιούργημα άλλης εταιρείας και η Κινέτικ πλήρωσε και το πήρε για δικό της.Από κεί και πέρα,θεωρώ/ούμε απαράδεκτο ένα κίτ των 70-80 ευρώ να είναι τόσο κακό (αυτά τα σημεία που είπαμε) και να μην αποσύρεται άμεσα για διόρθωση (Θα έπρεπε να τα πετάξουν,σαφώς).Εάν μου το πλάσαρε για 20-30 ευρώ οκ αλλά όχι τα 3πλάσια!Τέλος πάντων,το αποτέλεσμα που δίνει εάν ρίξεις δουλίτσα είναι όμορφο οπότε περασμένα ξεχασμένα (Κινέτικ είναι αυτή,την ξέρουμε  :evil: )....Σ'ευχαριστώ και πάλι αγορίνα  :wink: ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 16, 2017, 11:21:31 πμ »
 :shock: :shock: :shock:

Tags: