0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως αυτό το ροζουλί καφέ είναι δύσκολο χρώμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα, ακόμη και μετά τα προβλήματα με τα σήματα είναι πολύ όμορφο και φυσικά ξεχωριστό. Μαθιός
Ωραία δουλεία καί σέ αυτό τό μοντέλο.....
Καλά εσύ έχεις βάλει σκοπό να μας τρελάνεις!! φανταστικό γιώργο!!!
Πολύ ωραία δουλειά. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπέροχη δουλειά. Φαντάζομαι να σου έβγαινε και όπως ήθελες
Πάρα πολύ όμορφο Γιώργο, εξαιρετική δουλειά και χάνει κιόλας λόγω του οτι της ανέβασες πιθανόν σε μικρή ανάλυση στο postimage.
Όχι, όχι, έτσι όπως ακριβώς είναι! Έτσι μας αρέσει!!!BTW ωραία φωτογράφιση με "γεμάτα" χρώματα
παρα πολυ ωραιο!
Πανέμορφο
Πάρα πολύ όμορφη η κατασκευή σου Γιώργο.Αυτές οι παραλλαγές είναι πανέμορφες και την αποτύπωσες πάρα πολύ καλά στο μοντέλο σου.Το κόκπιτ της aires έκατσε εύκολα μέσα;Μπράβο πάντως για την δουλειά σου.
Μπράβο Γιώργο! Υπέροχη δουλειά!
Πανέμορφο βάψιμο και πάρα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο γενικότερα!! Εξαιρετικό Γιώργο!!Με προβλημάτισες για τις χαλκομανίες....έχω την ίδια καρτέλα της Authentic στην 1/72 και έχω παρατηρήσει κάποια προβλήματα στις κόκκινες χαλκομανίες (Modex κτλ) που έχουν εκτυπωθεί εκτός ορίων. Μου φαίνεται θα περάσω κι ένα decal film πριν τις χρησιμοποιήσω για να προλάβω την διάλυσή τους στο νερό. Κάποιες νεότερες της ίδιας εταιρείας που πήρα σχετικά πρόσφατα για SU-34 φαίνονται άψογες και ως προς την εκτύπωσή τους αλλά και ως προς την ποιότητά τους και καμιά σχέση με αυτές του F-5. Θα δείξει το αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή τους.
Ωραίο πιασάδικο και εντυπωσιακό θέμα και ασφαλώς πάρα πολύ ωραία δουλειά ΜΦΧ