Συναγωνιστες καλησπερα σας.
Και μια και εχω πλεον και κομπρεσερακι (τερμα οι δικαιολογιες για μενα

και αν και βλεπω οτι υπαρχει πολυ κινηση με τα Μ 2000 τωρα τελευταια (με αντιγραφουν

) ξεκινησα και εγω δειλα δειλα (τι δειλα δηλαδη που πηρα τον κοφτη και αρχισα να το σφαζω) το Μιραζακι μου το οποιο το αγαπω καθοτι ημουν μηχανικος και μεγαλωσα με αυτο στην 331 ΜΠΚ , την οποια την αγαπω και αυτη πολυ.
......να δω βεβαια μετα το τελος αν θα με αγαπανε το ιδιο

Οπως ειπα πηρα τον κοφτη μου και αρχισα να σφαζω.
1. τα 2 φωτα στο καθετο σταθερο...καλα τα εσφαξα να δω πως θα τα κανω, αν και διαβασα μια πολυ εξυπνη (edit) τεχνικη εδω μεσα, με ζεσταμα και πατημα κατσαβιδιου..

(στη φωτο φαινεται κολημενο προχειρα ..μη δινετε σημασια)
2. Εσφαξα κυριολεκτικα τα elevons (ναι ετσι λεγονται

) για να τα κολλησω σε θεση κατω, οπως ειναι οταν σβηνει ο κινητηρας. Και σιγα μη το εκανα και αυτο σωστα (δεν εκοψα τα ακροπτερυγια που πανε μαζι..αν ειναι δυνατον και τα εχω ξεβιδωσει οιδιος απειρες φορες

)
3. και δημιουργησα τους εκτοξευτηρες chaffs κοβοντας αρκετη ατρακτο.....δεν θελω να δωσω λεφτα για τροποποιημενα kit (για τα οποια ξερογλυφομαι) ναι ναι και για την πολυ εξυπνη (edit) σκαλα που εδωσε το link ο Crow (α ρε φωτιες που μου αναβετε), οποτε θα αρκεστω σε οτι κανει το κοπιδι μου.
4. Στο κοκπιτ και στο καθισμα δεν θα κανω πολλα, θα βαλω μονο χαλκομανιες και ισως λιγο αλουμινοχαρτο για ζωνες και ασφαλειες. Χερουλι εκτιναξης θα προσπαθησω να κανω απο συραπτικο....ο θεος να βαλει το χερι του.
5. Θα προσπαθησω να κανω τις απαραιτητες διορθωσης στο καθετο σταθερο και τις 2 εξαγωγες στις βασεις της πτερυγας (και αμα τα καταφερω σφυριξτε μου)

Παρτε και τις πρωτες φωτο