0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως να σκεφτόσουν την πιθανότητα whitewash?
Λόγω συνύπαρξης άσπρου και μουντών χρωμάτων (καφέ, πράσινο) η φωτογράφιση είναι ζόρικη, με τη φωτομέτρηση κάπου στο μέσο όρο έβγαλα τις παρακάτω, για καλύτερες αύριο με φυσικό φωτισμό.
впечатляющие результаты !!!!
Βάζεις ένα πολύ λευκό χαρτί εκεί που θα τοποθετήσεις το μοντέλο για φωτογράφιση. Φωτομετράς στο λευκό χαρτί που πρέπει να γεμίζει την οθόνη της μηχανής και προσθέτεις συν δύο στοπ (συνήθως στις μηχανές θα το βρεις ως EV +2). Κάνεις white balance στο λευκό χαρτί σύμφωνα με τις οδηγίες της μηχανής σου (συνήθως κάνεις μια λήψη). Αφαιρείς το λευκό χαρτί, τοποθετείς το μοντέλο και κάνεις λήψη με τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Η φωτογραφία θα είναι σωστή. Αν χρησιμοποιείς πάντα τον ίδιο φωτισμό (π.χ. δύο πορτατιφ σε κάποια γωνία στο εργαστήριο), τότε κάνεις πάντα λήψη με τις ίδιες ρυθμίσεις και είσαι ΟΚ. Οπότε, δεν θέλω δικαιολογίες...
Κοίτα.....Έτσι που το κατάντησες, καλύτερα να παραδόσεις από Δευτέρα τις πινακίδες, να γλυτώσεις και τα τέλη βρε αδερφέ..........
Πολύ καθαρό δεν είναι από κάτω ή έχω λάθος εντύπωση ?
Για περιποιήσου ανάλογα και την κορυφή της καλύπτρας κύριος, που πας να μας την κοπανίσεις. Τι την άφησες έτσι τσίλικια...
Και μη σου πω να το βρωμίσεις κι άλλο από κάτω. Μισοδουλειές.
κατα τα άλλα μου αρέσει αυτο που βλέπω αν κ λίγο υπερβολικό...
Συνήθως σε whitewash δεν έκαναν καν τον κόπο να βάψουν με λεπτότερο πινέλο τα όρια της καλύπτρας όπως εμείς οι μοντελιστές.
Αυτό που νομίζω χρειάζεται,είναι λασπουριά στην αριστερή βάση της πτέρυγας και στα πλαινα της ατράκτου απ τις μπότες των πιλότων,καθώς και επιλεγμένα στο κάτω μέρος και γύρω γύρω στους τροχούς...