Καλησπέρα σε όλη την παρέα,μέχρι να παραλάβω τα βελτιωτικά για το hellcat,είπα να ξεκινήσω το Pucara.Την πρόοδο της κατασκευής θα την ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.Οι εργασίες που έχουν γίνει έως τώρα είναι οι ακόλουθες:
Με ζτπ,φύλλο πλαστικού,χαλκόσυρμα,ταινία μασκαρίσματος και αλουμινόφυλλο nescafe βελτιώθηκαν τα καθίσματα του κιτ:

Χρειάστηκαν δύο ώρες και πολλές προσευχές ώστε με πααααααααάρα πολύ προσοχή να κόψω την καλύπτρα που το κιτ δίνει μονοκόμματη γιατί θέλω να την βάλω ανοιχτή.Το αλεξινέμιο του Pucara έχει στη βάση του δύο προεξοχές που είναι πολύ εύκολο να σπάσουν κατά το κόψιμο.Εδώ είναι η καλύπτρα κομμένη και έχοντας κάνει ένα πρώτο μπάνιο σε future.

Στη συνέχεια τρυπήθηκαν τα πεντάλ και κατασκευάστηκε το έδαφος του κόκπιτ με αλουμινόφυλλο που το τρύπησα απ'την κάτω μεριά με καρφίτσα.

Κόπηκαν τα rudder και θ'ακολουθήσουν τα flaps για να τοποθετηθούν σε άλλη θέση.Επίσης τρυπήθηκαν οι θέσεις των 7.62 mm FN Browning πολυβόλων και των 20 mm Hispano-Suiza HS.804 πυροβόλων και κατασκευάστηκαν από βελόνα σύριγγας.

Όπως βλέπετε κι από ένα πρόχειρο dryfit θα χρειαστούν γενναίες ποσότητες στόκου και πολύ τρίψιμο μιάς κι η εφαρμογή είναι άθλια.Τώρα είμαι στο στάδιο κατασκευής των κονσολών,των πινάκων(αυτοί που δίνονται από το κιτ είναι αρκετά καλοί) και των πλαϊνών του κόκπιτ.Η κατασκευή θα προχωράει αργά μαζί με τ'άλλα project γιατί θέλω για πρώτη φορά ν'ανοίξω και μερικά πάνελ,ήδη ξεκίνησα με των πολυβόλων,ενώ σκοπέυω να φτιάξω και τη μία μηχανή ανοιχτή,κάτι τέτοιο δηλαδή:

Δεκτό κάθε σχόλιο-παρατήρηση.