Αποστολέας Θέμα: Kατασκευη SPRAY BOOTH  (Αναγνώστηκε 33223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
Απ: Kατασκευη SPRAY BOOTH
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 13, 2006, 06:17:13 μμ »
Το εχει φτιαξη με τετοιο τροπο ετσι ωστε η ροη του αερα απο τον αερογραφο κατευθηνεται προς τον αεραγωγο.
Κανονικα και για καλητερη αποδοση το ανεμιστηρακη πρεπει να παει ακριβως πισω απο το φιλτρο
ωστε να "τραβαει" καλητερα. Αλλα εαν εχεις σωληνα μεχρη 1.5μ και το βαλεις απο πισω δεν νομιζω να χασεις πολυ αποροφηση.
Μην ξεχνας να αλλαζεις φιλτρο τακτικα :wink:
Καλες δουλειες :mrgreen:
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 13, 2006, 10:51:54 μμ »
ο σωληνας θα εχει μηκος το πολυ 50 εκατοστα....το ανεμιστηρακι να το βαλω πισω η πανω λετε???

Αποσυνδεδεμένος RHO.Steel

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  • Αντώνης
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 14, 2006, 12:57:00 πμ »
Τα περισσότερα φιρμάτα που έχω δεί (σε φώτο) το έχουν ή κάτω ή πίσω.
Τα περισσότερα ιδιοκατασκευής που έχω δεί το έχουν ή κάτω (απορροφητήρας κουζίνας) ή πίσω. Επάνω έχω δεί λίγα σε σχέδια.
Στο δικό μου πρόχειρο το έχω βάλει πίσω, τραβάει καλά.
Τα προβλήματα που εντόπισα είναι
Ο φωτισμός, θα πρέπει να τον έχεις εμπρός σου (όπως όταν μοντελάρης) και θα πρέπει να είναι στεγανός (πρόβλημα βραχυκυκλώματος)
Οι σκόνες, όταν δεν το χρησιμοποιείς καλό είναι να κλείνει γιατί οι σκόνες που μαζεύονται ανασηκώνονται με τον αέρα και κάθονται στο μοντέλο σου (σα μαγνήτης ρε παιδάκι μου)
Η επιστροφή του αέρα από τον σωλήνα. ʼνοιγα ένα παράθυρο και έβγαζα τον σωλήνα έξω, και λόγο ρεύματος αυτός επέστρεφε μέσα από το υπόλοιπο ανοικτό παράθυρο. Εδώ τώρα τι να πω, να τρυπήσεις τοίχο? Να τρυπήσεις τζάμι? Να φτιάξεις μια επιφάνεια (νοβοπάν) με μια τρύπα για να περνάει ο σωλήνας, και να το σφηνώνεις στο μισάνοικτο παράθυρο,  έτσι επιστροφή τέλος.

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 06:55:36 μμ »
Να αναθερμάνω λίγο το θέμα γιατί σε λίγο καιρό παίζει μετακόμιση και το spraybooth θα είναι απαραίτητο... Viper έκανες τελικά τίποτα;; Γιατί κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ να φτιάξω αλλα με μεγαλύτερο κουτί... η κανας άλλος;;;  :?: :?: :roll:
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 07:07:27 μμ »
Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τραβάνε δύο ανεμιστήρες απ το κάτω μέρος.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 07:28:03 μμ »
Να αναθερμάνω λίγο το θέμα γιατί σε λίγο καιρό παίζει μετακόμιση και το spraybooth θα είναι απαραίτητο... Viper έκανες τελικά τίποτα;; Γιατί κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ να φτιάξω αλλα με μεγαλύτερο κουτί... η κανας άλλος;;;  :?: :?: :roll:

Δες τι έχω φτιάξει εγώ.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=498.330
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 08:05:59 μμ »

ωραία η κατασκευή και φτηνή υποθέτω... ερωτήσεις α) κάνει δουλειά;;; δηλαδή τις προλαβαίνει τις αναθυμιάσεις ή το δωμάτιο παίρνει εσάνς απο white spirit?? β) πόσο μεγάλο/δυνατό ανεμιστηράκι πρέπει να βάλω;;; γ) το ρεύμα του αέρα δεν σου ξαναβάζει τις οσμές μέσα απο την πόρτα / παράθυρο;;; δ)η αναρρόφηση επηρεάζει την δέσμη του αερογράφου;;;  :roll: :roll: εγώ για να με ειλικρινής σκεφτόμουν κάτι ποιο σηματικά ποιο χαμηλό απο αυτό που έχεις φτιάξει και ελάχιστα ποιο πλατύ, με τον ανεμιστήρα στην πλάτη και καλυμμένος με φίλτρο αποροφητήρα κουζίνας. Κατι σαν και αυτό που έχει ποστάρει ο viper αλλα λίγο μεγαλύτερο (για να μπορεί να μαζεύεται και να κρύβεται σχετικά ευκολα)

Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρήξιμο  :)  
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 08:08:08 μμ »
Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τραβάνε δύο ανεμιστήρες απ το κάτω μέρος.

αν έχω καταλάβει καλά, αν κάνεις ανναρόφηση απο κάτω κινδυνεύει η μπογιά να κάθεται πάνω στο μοντέλο και να κάνει "μπιμπίκια"... το χω καταλάβει καλά η λέω χαζομάρες;;;  :roll: :roll:
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 09:09:58 μμ »

Δες τι έχω φτιάξει εγώ.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=498.330

ωραία η κατασκευή και φτηνή υποθέτω... ερωτήσεις α) κάνει δουλειά;;; δηλαδή τις προλαβαίνει τις αναθυμιάσεις ή το δωμάτιο παίρνει εσάνς απο white spirit?? β) πόσο μεγάλο/δυνατό ανεμιστηράκι πρέπει να βάλω;;; γ) το ρεύμα του αέρα δεν σου ξαναβάζει τις οσμές μέσα απο την πόρτα / παράθυρο;;; δ)η αναρρόφηση επηρεάζει την δέσμη του αερογράφου;;;  :roll: :roll: εγώ για να με ειλικρινής σκεφτόμουν κάτι ποιο σηματικά ποιο χαμηλό απο αυτό που έχεις φτιάξει και ελάχιστα ποιο πλατύ, με τον ανεμιστήρα στην πλάτη και καλυμμένος με φίλτρο αποροφητήρα κουζίνας. Κατι σαν και αυτό που έχει ποστάρει ο viper αλλα λίγο μεγαλύτερο (για να μπορεί να μαζεύεται και να κρύβεται σχετικά ευκολα)

Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρήξιμο  :) 

Δεν τις προλαβαίνει όλες δυστυχώς. Μετά την κατασκευή διαπίστωσα ότι το πάνω μισό της πλάτης (όπου είναι τοποθετημένος ο ανεμιστήρας) έπρεπε να είναι υπό γωνία, έτσι ώστε να τραβάει ακριβώς πάνω από το μοντέλο.
Το ρεύμα του αέρα εμένα με βοηθάει μιας και η πόρτα που βγαίνει η σωλήνα είναι σε στενό, οπότε ή αριστερά πηγαίνει ή δεξιά.
Όσον αφορά το μέγεθος εξαρτάται. Να σκεφτείς ότι το ΤΟΥΑΜΑ που βάφω τώρα δεν χωράει μέσα.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 10:08:08 μμ »
γι αυτό εγώ σκεφτόμουνα την λύση του ανεμιστήρα ακριβώς πίσω απο το μοντέλο.. θα πειραματιστώ και θα φανεί το αποτέλεσμα. Εχω σκεφτεί να βάλω ροοστάτη στο ανεμιστηράκι έτσι ώστε σε περίπτωση που δω οτι ρουφάιει και την δέσμη του αερογράφου να μπορώ να μειώσω την ένταση όσο χρειάζεται... οσον αφορά την επιστροφή απο έξω μέσα  :roll: :roll: :roll: θα βάλω ανεμούριο στο στενό να δω αν έχει "ευνοικό" ρεύμα  ::glossa::
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:15:41 πμ »
Γεία σας παιδιά.Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία μου κατασκευή.Απο κόστος???Μόνο οι βίδες και ο σωλήνας αποροφητήρα με το ''ταφ'' και τα χωνιά του δλδ γύρω στα 7,5 γιούρια.Φυσικά όρεξη για δουλειά,καφεδάκι,τσιγάρα και.......χρόνος.Αυτά!

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:20:07 πμ »
Σωστός  :wink: ::icon_thumright::
Μία ερώτηση μόνον, επειδή φτιάχνει και ένας φίλος μου με ανεμιστηράκια από PC, έχουν αρκετή δύναμη να "τρβήξουν" το spray από το βάψιμο?
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:28:13 πμ »

Συγκεκριμένα σήμερα το απογευματάκι του έκανα την πρώτη δοκιμή βάφοντας με βερνίκι.Μπορώ να πώ οτι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.ΟΜΩΣ!!Εγώ ψεκάζω με ακρυλικά αυτό είναι το θέμα οτι δεν έχουν τόσο έντονες αναθυμιάσεις όσο του σμάλτου και φαντάζομαι οτι πρέπει να έχουν πιο ''ελαφριά'' την άχνη που λέμε οτι αφήνουν.Βέβαια παίζει ρόλο και με τι πίεση ψεκάζεις.Εγώ δοκίμασα στα 3,0 (psi ή bar είναι τώρα δε θυμάμαι τη μονάδα μέτρησης)

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:30:11 πμ »
ΟΚ, ευχαριστώ  ::icon_thumright:: ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 08:37:52 πμ »
Σωστός  :wink: ::icon_thumright::
Μία ερώτηση μόνον, επειδή φτιάχνει και ένας φίλος μου με ανεμιστηράκια από PC, έχουν αρκετή δύναμη να "τρβήξουν" το spray από το βάψιμο?
Αν βάλεις μεγάλα και δυνατά ανεμιστηράκια από PC τα τραβάνε όλα.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 09:41:00 πμ »
 ::spam_emoticon::
πάντως είτε αγοραστό είτε χειροποίητο,
το spray booth είναι must.
το δηλώνω ως χρήστης αερογράφου για πάνω απο 25 χρόνια  :wink:
και κάτοχος spary booth μόλις 6 μήνες  :shock:
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 10:00:00 πμ »

Το θέμα, τόσο για το spray booth όσο και για άλλα μοντελιστικά  must, είναι ο διαθέσιμος χώρος στο σπίτι του καθε ενός.
Αν δεν έχεις χώορο τι κανεις???   :cry:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 10:12:42 πμ »

για το χώρο που μέχρι τώρα χρησιμοποιείς για να βάψεις, φτιάχνεις ένα πτυσόμμενο spray booth  :wink:
το εχει πάρει το μάτι μου ενα τετοιο, κάπου σε ενα λινκ εδω μέσα στο φορουμ  αλλα δε θυμαμαι που  :?
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 10:49:30 πμ »
Εαν υπάρχει πρόβλημα χώρου, μπορεί κανείς να αγοράσει πτυσσόμενα spray booth από το εξωτερικό ή να κατασκευάσει ο ίδιος. Να η δική μου λύση με πτυσόμενα καφάσια που τα επένδυσα εσωτερικά:

Οι ωφέλιμες διαστάσεις του είναι 40x50x35cm, αλλά οταν δεν το χρειάζομαι διπλώνει και γίνεται το 1/4 του αρχικού, ωστε να χωράει σε ράφι και να μην μου πιάνει χώρο. Για σωλήνα απαγωγής, χρησιμοποιήσα εύκαπτο πλαστικό που είναι καλύτερος - και πιό έμφανίσμος- στο βάλε/βγάλε από τον μεταλλικό. Για ανεμιστήρα, διάλεξα ένα μικρό αξονικό ανεμιστήρα καναλιού ισχύος 35watt, ο οποίος για τον δικό μου όγκο πετυχαίνει 30 απαγωγές το λεπτό, μου ανανεώνει δηλαδή τον αέρα στον θάλαμο κάθε 2 δευτερόλεπτα.Υπόψη οτι οι ανεμιστήρες των pc μπορούν να βγάλουν τον αέρα από τον θάλαμο αλλά μέχρι εκεί. Είναι ακατάλληλοι για ροή ρευστού σε σωλήνα. Χρειάζεστε είτε αξονικό, είτε δυνατό φυγοκεντρικό τύπου σαλίγκαρου

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 11:08:31 πμ »
Γιαννο....υπεροχη ιδεα....
για πες  απο που μπορουμενα προμηθευτουμε τα υλικά και με τι κοστος...ειδικα ο ανεμιστήρας.... φαινεται πολυ καλος.....το πλαστικος σωληνας που αναφέρεις ποιος ειναι.....σορρυ αλλα δεν γνωριζω.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 11:14:18 πμ »
Αν δεν έχεις χώορο τι κανεις???   :cry:
Αλλάζεις hobby  :mrgreen:

ʼστα Γιώργο γιατί αγγίζεις "πονεμένο" σημείο. Και μακάρι να ήταν μόνο το spray booth. Σκέψου ακόμα ότι χρειάζεται και ένα υποτυπώδες photo-booth ... για να μην σου "κατεβάσω" και πόσα άλλα ...  :(

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 11:26:19 πμ »
Καλημέρα σε όλους.Έπεσα τυχαία στο topic και είπα να διαβάσω κάποια από τα τελευταία post που κάνατε.Κατ'αρχάς,απ'ότι κατάλαβα το spray booth είναι καλό και χρήσιμο εργαλείο/αξεσουάρ για ένα μοντελιστή.Το γιατί δεν έχω καταλάβει,εκτός της ιδιότητάς του να κρατάει σχετικά άοσμο το χώρο που βάφουμε από τη μπόχα των χρωμάτων-διαλυτικών.Δηλαδή,τί άλλο προσφέρει και είναι τόσο χρήσιμο και κυρίως ακριβό?Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου θα μου πεί κάποιος!Ωραία...ΚΑΙ?Μπορεί να φανεί αφελής η ερώτησή μου,αλλά απλά,δεν έχω καταλάβει το must του θέματος!Κάθε συμβουλή/άποψη δεκτή.Να είστε καλά όλοι   ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 11:43:04 πμ »
Αν δεν έχεις χώορο τι κανεις???   :cry:
Αλλάζεις hobby  :mrgreen:

ʼστα Γιώργο γιατί αγγίζεις "πονεμένο" σημείο. Και μακάρι να ήταν μόνο το spray booth. Σκέψου ακόμα ότι χρειάζεται και ένα υποτυπώδες photo-booth ... για να μην σου "κατεβάσω" και πόσα άλλα ...  :(
Το ξερω Νικο οτι είναι πονεμένο σημειο... αλλα δε θέλω να αλλάξω και hobby.  ::mastigio79::
Εγώ αυτό που έκανα για να δώσω λυση στην ελλειψη spray booth είναι.....     :idea: :idea:έκοψα το τσιγάρο!!!! :idea: :idea:
Τουλάχιστον να γλιτώνω κατι απο εκει.   ::077devil::
Εκοψα το τσιγάρο και αρχισα το μοντελισμό !!!!  :mrgreen:

Ποιό ειναι χειρότερο τωρα? Ας μας πουν οι ειδικοί.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:29:19 μμ »
Καλημέρα σε όλους.Έπεσα τυχαία στο topic και είπα να διαβάσω κάποια από τα τελευταία post που κάνατε.Κατ'αρχάς,απ'ότι κατάλαβα το spray booth είναι καλό και χρήσιμο εργαλείο/αξεσουάρ για ένα μοντελιστή.Το γιατί δεν έχω καταλάβει,εκτός της ιδιότητάς του να κρατάει σχετικά άοσμο το χώρο που βάφουμε από τη μπόχα των χρωμάτων-διαλυτικών.Δηλαδή,τί άλλο προσφέρει και είναι τόσο χρήσιμο και κυρίως ακριβό?Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου θα μου πεί κάποιος!Ωραία...ΚΑΙ?Μπορεί να φανεί αφελής η ερώτησή μου,αλλά απλά,δεν έχω καταλάβει το must του θέματος!Κάθε συμβουλή/άποψη δεκτή.Να είστε καλά όλοι   ::icon_thumright::
Πιστεύεις δηλαδή οτι είναι υγειηνό να μυρίζει ο χώρος σου μπογιές  :?: Εαν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα με τις οσμές, τότε απλά δεν σου χρειάζεται το spray booth.
Και μην πεις οτι φοράς μάσκα, γιατί μάσκα φορώ και γώ και μάλιστα επαγγελματική οταν χρησιμοποιώ τον αερογράφο, αλλά δεν κυκλοφορώ μετά στο σπίτι μου φορώντας την 2 ώρες μετά περιμένοντας να ξεβρωμίσει. Ούτε θέλω να ανοίγω χειμωνιάτικα πόρτες και παράθυρα για να ξεβρωμίζει το σπίτι μου.
Και δεν μου λές με alclad έχεις βάψει ποτέ :?: Για βάψε με  alclad μία φορά και το ξανασυζητάμε.
Όσο για το κόστος, εξαρτάται από το είδος της κατασκευής που θέλεις να κάνεις. Πόσο νομίζεις οτι κοστίζει μία χαρτόκουτα, ένα βεντιλατέρ 10-15watt και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα  :?: 30 ευρώ :?:

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 12:39:48 μμ »
Εγώ ήθελα απλά να μάθω τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου αντικειμένου.Η αλήθεια είναι ότι έχω βάψει και με alclad και είπα''Το Δεσπότη Παναγιώτη''από τη μυρωδιά αλλά θεώρησα πως το spray booth έχει κι άλλα''καλά''.Για παράδειγμα,νόμισα πως έχει πρακτική αξία κατά το βάψιμο μιας ''δύσκολης''παραλλαγής...με κάποιο τρόπο.Δεν ξέρω,μάλλον πρέπει να αναζητήσω στο net βιντεάκια κατά τα οποία να γίνεται live χρήση του spray booth και να δώ τί ακριβώς κάνει ο χρήστης (Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σελίδα να βρώ κάτι τέτοιο?) .Και όχι,δε πιστεύω πως είναι ακριβό όταν θες να το κάνεις ιδιοκατασκευή...όρεξη να'χεις!
IPMS 1188

Tags: spraybooth