Καλημέρα σε όλους.Έπεσα τυχαία στο topic και είπα να διαβάσω κάποια από τα τελευταία post που κάνατε.Κατ'αρχάς,απ'ότι κατάλαβα το spray booth είναι καλό και χρήσιμο εργαλείο/αξεσουάρ για ένα μοντελιστή.Το γιατί δεν έχω καταλάβει,εκτός της ιδιότητάς του να κρατάει σχετικά άοσμο το χώρο που βάφουμε από τη μπόχα των χρωμάτων-διαλυτικών.Δηλαδή,τί άλλο προσφέρει και είναι τόσο χρήσιμο και κυρίως ακριβό?Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου θα μου πεί κάποιος!Ωραία...ΚΑΙ?Μπορεί να φανεί αφελής η ερώτησή μου,αλλά απλά,δεν έχω καταλάβει το must του θέματος!Κάθε συμβουλή/άποψη δεκτή.Να είστε καλά όλοι 
Πιστεύεις δηλαδή οτι είναι υγειηνό να μυρίζει ο χώρος σου μπογιές

: Εαν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα με τις οσμές, τότε απλά δεν σου χρειάζεται το spray booth.
Και μην πεις οτι φοράς μάσκα, γιατί μάσκα φορώ και γώ και μάλιστα επαγγελματική οταν χρησιμοποιώ τον αερογράφο, αλλά δεν κυκλοφορώ μετά στο σπίτι μου φορώντας την 2 ώρες μετά περιμένοντας να ξεβρωμίσει. Ούτε θέλω να ανοίγω χειμωνιάτικα πόρτες και παράθυρα για να ξεβρωμίζει το σπίτι μου.
Και δεν μου λές με alclad έχεις βάψει ποτέ

: Για βάψε με alclad μία φορά και το ξανασυζητάμε.
Όσο για το κόστος, εξαρτάται από το είδος της κατασκευής που θέλεις να κάνεις. Πόσο νομίζεις οτι κοστίζει μία χαρτόκουτα, ένα βεντιλατέρ 10-15watt και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα

: 30 ευρώ

: