Χαιρετώ σας όλους !
1.) Γνωρίζει κανείς κάποιο χρωματοπωλείο ( ΝΠ με βολεύει ή αλλιώς στο κέντρο , καρακέντρο όμως - περιοχή Ομόνοια/Πειραιώς ) το οποίο να φτιάχνει με παραγγελία χρώματα σε σπρέι ;
Σε ένα δυο που πήγα στη περιοχή μου δεν είχαν ιδέα και δεν μπορούσαν να μου φτιάξουν..
Ο Πρόεδρος Σταύρος σε προηγούμενο θέμα μου σχετικό με humbrol spray , με ειχε ενημερωσει οτι υπάρχουν τετοια χρωματοπωλεία , εγραφε Μιχαλακοπούλου όμως χωρις παραπάνω λεπτομέρειες.
Φαντάζομαι, ότι επειδή όλα στη ζωή έχουν την ποιότητά τους, αν κάποιος εχει να μου προτείνει κάποιο χρωματοπωλείο που να το έχει δοκιμάσει , και κάνει καλή δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα , κυρίως με αφορά όπως καταλαβαίνετε, το μπεκ (το λέω σωστά;) να ψεκάζει όσο πιο λεπτό στρώμα γίνεται ..
2. ) Επίσης, το δείγμα του χρώματος που θα τους πάω, αν δεν το έχω σε κάποιο κυπελλάκι, μπορώ με το FS να βγάλω άκρη ; Θα καταλάβουν οι άνθρωποι στο μαγαζί ;
3.) Μήπως υπάρχει καμιά εταιρεία εκτός της Humbrol η οποία να βγάζει χρώματα σε σπρέι , οπότε αποφεύγουμε τη μανούρα του χρωματοπωλείου ;
ευχαρστώ !